Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Salvand un chip de lut

Constantin Botezatu are nevoie de 50 000 de euro pentru a trăi.

Trupa de artă medievală Cavalerii Cetăţii Roşii a iniţiat o campanie de strângere de fonduri intitulată "Sunt cavaler şi salvez o viaţă" pentru a-l ajuta pe Constantin Botezatu, un tânăr de 23 de ani, absolvent al Facultăţii de Inginerie "Hermann Oberth", membru AIESEC Sibiu. El a fost diagnosticat cu o formă violentă de cancer şi are nevoie urgentă de o operaţie în valoare de 50.000 de euro la o clinică din Turcia.

Pentru a strânge aceste fonduri, trupa Cavalerii Cetăţii Roşii, alături de trupele sibiene Traffic Blues Band, Ora de Foc şi solistul de muzică populară Tudor Barbu participă vineri, 20 noiembrie 2009,  la spectacolul " Salvând un chip de lut", la Teatrul Gong Sibiu cu începere de la ora 19:00.

Intrarea este liberă. Fiecare spectator poate participa cu o sumă de bani pentru a susţine această cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus