Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

PDL-istii multumiti de prezenta mare la vot

Reprezentanţii sibieni ai PDL s-au arătat mulţumiţi de prezenţa destul de mare la vot de până acum.

Ziua decurge destul de liniştită şi fără probleme pentru membrii Partidului Democrat Liberal. Marea majoritate a PDL-iştilor prezenţi la sediul central al prtidului din Sibiu stă adunată în jurul televizorului şi mai comentează din când în când ştirile legate de prezenţa la vot sau incidentele electorale apărute prin ţară.

Deputatul Raluca Turcan a cerut colegilor să facă puţină linişte în momentul în care Biroul Electoral Central a prezentat prezenţa la vot până la ora 13:00. Cu toţii s-au arătat miraţi şi plăcut impresionaţi de prezenţa destul de mare la vor înregistrată până la acea oră. De asemenea, PDL-iştii s-au mai arătat mulţumiţi de faptul că în sectorul 5 al Bucureştiului prezenţa la vor este una dintre cele mai scăzute din ţară. Sectorul 5 din Capitală este cunoscut ca fief al PSD-istului Marian Vaghelie.

Un alt motiv de bucurie a fost faptul că în urma prezentării prezenţei la vot până la ora 13:00 judeţul Sibiu a ieşit din coada clasamentului, prezenţa la vot crescând în ultimele ore.

Cu câteva minute înainte de ora 15:00 la sediul partidului şi-au făcut apariţia şi liderii Ion Ariton şi Cornel Ştirbeţ. De asemenea, pe la sediul PDL au mai trecut până acum Claudiu Spânu, directorul Direcţiei pentru Tineret, Mircea Şteţiu, directorul Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu, directoarea Agenţiei Regionale pentru Mediu, Daniela Stoica şi Dan Nanu, fost consilier local.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus