Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Andra deschide sambata Targul de Craciun

Ediţia din acest an a Târgului de Crăciun se deschide sâmbătă cu un concert al Andrei.

Organizatorii Târgului de Crăciun au mai anunţat astăzi că toate cele 70 de căsuţe amenajate în Piaţa Mare au fost închiriate şi că de acolo sibienii şi turiştii vor putea achiziţiona produse de sezon. Tot în această perioadă se va stabili şi deschiderea patinoarului care va funcţiona tot în Piaţa Mare.

Târgul de Crăciun Sibiu ce se desfăşoară în perioada 28 noiembrie 2009 – 3 ianuarie 2010..

Data de 4 decembrie va fi destinată persoanelor cu dizabilităţi, programul artistic fiind strâns legat de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi din data de 3 decembrie.

În data de 5 decembrie 2009 va avea loc Festivalul de Datini si Obiceiuri organizat de Muzeul ASTRA, iar în data de 6 decembrie 2009 copiii vor fi invitaţi să urmărească un spectacol cu magicianul Marian Râlea.

Din programul evenimentului nu lipsesc nici concertele în datele de 13, 18, 20 şi 22 decembrie când publicul va fi invitat să se reîntâlnească cu Paula Seling, Acapella, Ducu Berti şi Florin Săsărman şi nu în ultimul rând cu Asociaţia Corală "Sanctus Pro Deo".

Cea de a treia ediţie a Târgului de Crăciun Sibiu este organizată de municipalitatea sibiană împreună cu Fundaţia Austria Pro România şi cu sprijinul Ambasadei Austriei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus