Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
-1°C

`Incendiu` cu urmari tragice

Zi grea pentru pompierii din Agnita. În această dimineaţă, în jurul orei 4, o persoană a sunat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Sibiu, comunicând faptul că în satul Coveş, o cabană a luat foc. Potrivit persoanei care a anunţat incendiul, era vorba de cabana Fetea. Sibienii au anunţat imediat echipajul de urgenţă din cadrul Secţiei de Pompieri Agnita. Pompierii agniţeni au intervenit imediat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Deasemenea, echipajele de pompieri au fost însoţite şi de o ambulanţă SMURD. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat sideraţi că nu era vorba de niciun incendiu. În schimb, au dat peste ceva mult mai grav. În cabana Fetea, pompierii au descoperit un bărbat, în vârstă de 60 de ani, spânzurat. Cercetările autorităţilor continuă pentru a stabili cu exactitate dacă este vorba de o sinucidere. Ieri, pompierii sibieni au fost nevoiţi să intervină pentru stingerea unui incendiu de mirişte, la marginea cartierului Ştrand. Persoane rămase necunoscute au aprins miriştea şi au dispărut. În circa 20 de minute, un echipaj de pompieri a apărut la faţa locului şi a reuşit să stingă focul, cu ajutorul lopeţilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 441

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus