Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Video: Vizita lui Voiculescu, un mare fas

Liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a aterizat în această dimineaţă la Sibiu, în drum spre Alba Iulia unde se va întâlni cu lideri din teritoriu pentru discuţii referitoare la situaţia politică actuală a ţării. Reprezentanţii sibieni ai Partidului Conservator au anunţat pentru această dimineaţă un „brifing” de presă, chiar pe Aeroportul Sibiu, care s-a dovedit un mare fâs. Prof. Dan Voiculescu nu a răspuns niciunei întrebări venite din partea ziariştilor, a trecut val-vârtej prin aeroport până la maşina senatorială care îl aştepta în faţă şi a pornit în trombă spre Alba Iulia, escortat de o maşină a Poliţiei Rutiere şi de preşedintele PC Sibiu, Gheorghe Tuluc. Voiculescu va reveni în Sibiu la ora 14, când decolează spre Bucureşti.
„Vă invităm să participate, vineri, 11 decemebrie a.c., la un brifing de presă susţinut de preşedintele fondator al Partidului Conservator, prof. Dan Voiculescu. Evenimentul va avea loc la Aeroportul Internaţional Sibiu, cu începere de la ora 9.30. Prof. Dan Voiculescu va ajunge la Sibiu în drum spre Alba Iulia unde va avea loc reuniunea liderilor conservatori”, se arată în comunicatul de presă trimis de filiala judeţeană a Partidului Conservator.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

5 comentarii

moni

Acum 14 ani

mare scula in bascula
Raspunde

nicu

Acum 14 ani

ar fi bine sa fie mai multi oameni ca domnul voiculescu, care tine cu poporul. sa traiti domnule voiculescu!
Raspunde

FELIX

Acum 14 ani

MIAU MIAU,MI-AU DAT IAR ASTIA M__E CU TOATE ANTENELE MELE!
Raspunde

va dau muie

Acum 14 ani

un cacat cu ochi
Raspunde

Prof. Dan Voiculescu

Acum 14 ani

pentru boul cu (IP 66.131.105.178): asa se vorbeste bai nerusinatule? asa ai invatat la scoala? ca acum imi bag io puIa in beregata ta, si la toata familia ta de maronii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus