Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Gazistii vor sa amane meciul din Liga Balcanica

Echipa de baschet masculin Gaz Metan Mediaş s-a reunit marţi, 5 ianuarie, la Sala Sporturilor din oraşul de pe Târnavă. Lotul a fost aproape complet cu excepţia lui Tudor Jucan care se reface după o accidentare suferită de anul trecut şi a americanului Kitwana Rhymer care încă nu s-a întors din Statele Unite ale Americii. Cu toate că gaziştii şi-au stabilit deja un program de pregătire în vederea readaptării la efort, conducerea tehnică a considerat că ar fi potrivită amânarea partidei din 13 ianuarie 2010, cu Lovcen Cetinje. Medieşenii ar urma să joace acest meci în deplasare. Elevii lui Bruno Soce se vor pregăti la Mediaş până la primul meci din retur care va fi în deplasare la Braşov, pe 16 ianuarie. Aceştia intenţionează să joace până atunci, unul sau două meciuri amicale. „Avem pentru început reacomodare la efort, condiţie fizică, iar în ultima parte revenim la sisteme de joc, deci partea tehnico-tactică. Singura problemă la ora actuală o reprezintă Kitwana Rhymer, care nu s-a prezentat la lot datorită unor probleme de familie. Ţinem legătura cu el, şi sper ca în următoarele zile să rezolvăm şi această problemă” a explicat tehnicianul Bruno Soce.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus