Vineri,
22.09.2023
Partial Noros
Acum
16°C

Taxa pe averi mari

Ministrul finanţelor, Sebastian Vlădescu, a vorbit azi despre posibilitatea introducerii unui impozit pe averile mari, pentru creşterea veniturilor bugetare. Ministrul a subliniat că o astfel de măsură este dificil de implementat, deoarece mulţi români sunt proprietari, deşi "au un nivel economic scăzut", anunţă Money.ro. "În România, spre deosebire de alte ţări, se pare că avem o emoţie, în zona politică, să impozităm proprietăţile, mai ales că o mare parte dintre locuitori sunt proprietari de case şi autoturisme, dar au un nivel economic foarte scăzut", a afirmat Vlădescu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 291

Comentarii

1 comentarii

dodi

Acum 13 ani

o avere mare nu se defineste printr-o locuinta la bloc dinainte de 90 si o Dacia, in Romania sunt averi incomensurabile care nu sunt impozitate, uitati-va la tiganii plini de aur care au palate si zeci de masini de lux, fac tara de minune in strainatate si nu dau socotela nimanui!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus