Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Spargeri de 4000 de lei

Două firme din municipiul Sibiu au fost călcate de hoţi în cursul serii de ieri. În cazul primului furt, hoţii au reuşit să spargă chioşcul forţând uşa de acces. Din interior au plecat cu bunuri în valoare de peste 400 de lei, marea majoritate fiind reviste de divertisment, bilete de transport în comun, ţigări şi tichete de parcare. Bunuri asemănătoare au fost furate şi în cazul celei de-a doua spargeri. De această dată, hoţii au tăiat gratiile metalice ale geamului şi au reuşit să producă o pagubă de aproape 3500 de lei, 300 de pachete de ţigări şi mai multe pachete de cafea. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale continuă cercetările în speranţa că vor găsi autorii celor două spargeri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus