Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Victorie impotriva Stelei

CSU Sibiu a învins cu 94-85 pe Steaua Bucureşti, într-un meci în care nu au lipsit emoţiile date mai ales de stelistul Roland Timus, pe final. Startul a fost slab pentru CSU şi pentru că Brown ratează şansa de a aduce primele puncte. Cel care face acest lucru este nou-venitul Paul Herndon, cu un coş de două puncte. Steaua nu ezită şi preia conducerea, la 5-2. Smith nu se încălzeşte bine, noroc cu Haiduc, care duce echipa pentru prima dată în avantaj. Neputinţa de început a lui Smith şi ratările de trei permit oaspeţilor să preia din nou conducerea, iar în minutul 6, la 8-9 pentru CSU, se cere primul time out. Un minut mai târziu intră Calotă în locul lui Johnson, însă nu reuşeşte mare lucru. Pe întregul meci. Haiduc pare că ţine lucrurile sub control, la fel şi Herndon care devin principalii jucători ai sibienilor în primul sfert. CSU are noroc şi cu cel de-al doilea jucător nou, Miskovic, chiar dacă poartă tricoul cu numărul ghinionist, 13. Haiduc şi Timus au ultimul cuvânt pe final de sfert, acesta încheidu-se 24-18 pentru gazde.
Acelaşi Haiduc aduce primele puncte în sfertul doi, iar Johnson obţine primul coş de trei al "studenţilor". Timus încearcă disperat să-şi aducă echipa pe linia de plutire, însă nu se poate descurca singur. Între timp diferenţa se măreşte la 11 puncte. Pentru scurt timp, însă, pentru că CSU face greşeli copilăreşti şi Steaua începe să joace în ritm rapid. Smith nu pare în apele lui şi ratează două coşuri consecutiv, şi este înlocuit de Clavon cu Calotă. Nici acesta nu este mai bun decât el. Echilibrul este totuşi menţinut de Herndon. Haiduc face trei greşeli personale şi este înlocuit, iar Brown arată ceea ce poate el mai bine, două coşuri de trei. Prima repriză se termină 42-37, iar Herndon devine singurul jucător din tabăra sibiană care nu este înlocuit timp de două sferturi.
Al treilea sfert îl aduce în prim plan pe Brown cu un coş de trei, însă următoarele atacuri ale sibienilor sunt fără rezultat favorabil. Herndon îşi "dezvăluie" punctul slab al său, ratarea liberelor. Haiduc face senzaţie cu un coş de trei însă ajunge la patru greşeli individuale şi este înlocuit cu Ban. Steaua pare să revină prin Popescu şi Timus, acesta din urmă reuşind un slum-dunk frumos. Lui Brown nu îi mai ies mingile de trei, însă CSU îşi menţine diferenţa terminând al treilea sfert la 66-55.
În ultima parte lucrurile se încing. Sala plină însă simte presiunea pusă de stelişti şi îşi încurajază fanii. Haiduc nu mai reintră din cauza cumului de greşeli personale, în schimb Miskovic face senzaţie cu câteva coşuri ce ridică echipa de pe Cibin. Steaua se dezmeticeşte şi ea, iar Timus reuşeşte să micşoreze diferenţa la numai şase puncte, 80-74. Noroc cu Smith şi Calotă care îşi îmbunătăţesc considerabil jocul şi măresc avantajul pe tabela de marcaj. Finalul îi aparţine lui Calotă care îşi spală greşelile din prima parte a meciului, iar scorul se termină 94-85. Pentru CSU s-au remarcat: Smith 20 puncte, Miskovic 18p, Herndon 13 p, Haiduc 13 p, Calotă 11 p, Johnson 10 p, Brown 9p .

Declaraţii după meci:
Teo Cizmic, antrenor Steaua Turabo
Sibiul arată bine, joacă bine, ştiu foarte bine ce joacă. În opinia mea, Sibiul va intra în final four. Noi, pe termen scurt, avem aobiectiv intrarea în play-off.

Darnell Clavon, antrenor CSU Sibiu
Le-am spus jucătorilor la vestiar că nu trebuie să fie extraordinari, trebuie să fie suficient de buni, cât să câştige. Nu ştiu de transferurile făcute de Mediaş sau Ploieşti. Săptămâna asta am fost preocupat de meciul cu Steaua, iar săptămâna viitoare mă voi concenra pe Cluj. Când vom juca cu Mediaşul sau cu Ploieştiul, atunci voi vedea. Astăzi sunt fericit, mâine mă odihnesc, iar de luni pregătesc meciul cu Gladiator Cluj. Legat de Robertson, este o posibilitate să se întoarcă la chipă, însă nu am niciun control asupra acestei situaţii.
Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Fun=atik

Acum 12 ani

KEVIN is cold as ice!!!!
Raspunde

braner

Acum 12 ani

la sala au fost 2000 de spectatori, tocmai poza asta cu singurele scaune goale a fost postata...ma rog, pe langa text era mai ok o alta poza, oricum a fost o atmosfera frumoasa aseara.
Raspunde

pt braner

Acum 12 ani

daca te uiti atent braner.. poza nu e de la meciul cu Steaua. este una de arhiva.
Raspunde

fan

Acum 12 ani

Evident,poza este de la meciul cu.....Municipal Buuresti!!!Bun si actual ziar!!!! Despre echipa(nu despre articol care este penibil!)m-am bucurat sa vad in sfarsit O ECHIPA.Sper sa fie asa si in continuare.Cei doi nou veniti sunt foarte buni pe posturile pe care joaca(felicitari),iar daca Smith ar fi si el mai dedicat echipei(joaca doar pentru el),poate n-ar mai gresi atata si ar fi mult mai bine.HAAAAAAAAAAAAI CSU !!!
Raspunde

Desfigurel

Acum 12 ani

Fanule, cred ca esti singurul care crezi ca smith joaca pentru el...uita-te cate assisturi are meci de meci, mai multe decat brown si BJ si Calota la un loc (in conditiile in care cel putin ultimii 2 ar trebui sa fie principalii pasatori). Cat despre articol, imi pare rau submediocru...multe fraze care se repeta si ceva greseli, citat: "Smith nu pare în apele lui şi ratează două coşuri consecutiv, şi este înlocuit de Clavon cu Calotă." Inainte de conjunctia "si" NU SE PUNE NICIODATA VIRGULA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus