Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Au ajuns degerati la spital

Doi bărbați au ajuns ieri la Urgența Spitalului Clinic Județean din Sibiu cu degerături ușoare la degetele de la picioare. Primul dintre ei are 24 de ani și, din fericire, nu a suferit răni grave. Medicii consideră că vor putea elimina efectele degerăturilor chiar și fără o intervenție chirurgicală, deobicei absolut necesară în aceste cazuri. El le-a povestit doctorilor că este orfan, nu are locuință, și a dormit ultimele nopți într-o cabană neîncălzită din Tălmaciu. Al doilea bărbat are 20 de ani, este din Jina, și s-a ales cu degerăturile la picioare într-un mod foarte ciudat. Din câte povestește, tânărul a lucrat în curte mai multe ore și nici nu a simțit când i-au înghețat picioarele. Deși nu este într-o stare foarte gravă, medicii au decis să îl mai țină sub supraveghere câteva zile în secția de Chirurgie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 295

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus