Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Liga I pe Municipal

Gaz Metan Mediaş va juca în Sibiu, pe Stadionul Municipal, în cel puţin patru partide din returul Ligii 1. "Gaziştii" au decis să se mute temporar în Sibiu pentru că actuala arenă unde dispută partidele de acasă, va intra într-un amplu proces de modernizare, scrie Adevărul. Chiar dacă ar putea să mute echipa la Tg Mureş sau Alba Iulia, medieşenii au mărturisit că au ales Sibiul pentru că aici s-ar simţi ca acasă. „Am preferat Sibiul pentru că este la noi în judeţ şi merită şi sibienii să vadă câteva meciuri din liga 1. Nici nu ne-am gândit să mergem să jucăm în altă parte”, a mai declarat preşedintele clubului medieşean, Corin Cindrea.
Medieşenii au programată începerea lucrărilor la finele lunii martie la arena proprie. În aceste condiţii prima partidă care se va disputa la Sibiu va fi cea cu Pandurii Tg. Jiu în 10 aprilie. Vor urma apoi partidele cu Gloria Bistriţa, în 24 aprilie, cu Rapid în 5 mai şi cu Unirea Alba Iulia în 15 mai. Este foarte posibil însă ca şi partida cu Oţelul, din 27 martie să se joace tot la Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

MB

Acum 14 ani

respect pentru decizie. Promitem sa venim in numar mare la meci si sa sustinem Gazul. Imi amintesc de perioada cand a promovat Inter in prima divizie ce galerie impresionanta venea de la Medias la fiecare meci al Interului. Asta ar trebui sa fie spiritul intre cele doua orase...
Raspunde

Lu

Acum 14 ani

Buna veste. Dar am o intrebare pentru chibiti, chiar e omologat "Municipalul" pentru Liga I? Sau s-o facut o derogare in cazul Gazului? Sunt chiar curios!
Raspunde

Hulk

Acum 14 ani

Maine 06.02.2010 incepand cu ora 11:00 pe Stadion Vointa din Strand liderul seriei a VI-a din liga a III-a Vointa Sibiu intalneste formatia "U" Cluj intr-un meci de pregatire. Va asteptam in numar cat mai mare la stadion sa sustinem formatia locala.
Raspunde

tilik16

Acum 14 ani

doamne da sa poata juca gazu la sibiu chiar daca doar 4 partide...mai vedem si noi liga 1 cu siguranta sibienii vor veni intr-un numar mare la stadion....fortzzza gazu
Raspunde

manu

Acum 13 ani

sa speram sa joace pe municipal in felu asta vedem si noi meciuri de liga 1 ca nu au mai fost de mult la sibiu bafta celor de la gaz metan
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus