Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

Temperaturi mai ridicate pentru catei

11 Februarie 2010 12:56

În urmă cu o săptămână, primarul Sibiului, Klaus Johannis, s-a întâlnit cu premierul Emil Boc aflat în oraşul de pe Cibin pentru o vizită de lucru la una dintre fabricile din Zona Industrială Est. Cel mai important punct discutat de cei doi a fost deblocarea posturilor din administraţia locală. „Am discutat pe marginea acestui subiect şi i-am explicat de ce cred eu că nu e bine ca posturile să fie blocate la pauşal precum şi problemele care pot să apară din această decizie”, a spus primarul Johannis. Potrivit acestuia, premierul i-a promis să reia discuţiile pe marginea acestui subiect şi să găsească o soluţie convenabilă, în special pentru posturile vacante unde este o nevoie clară.
De departe cel mai afectat serviciu din punctul de vedere al personalului lipsă este cel de administrare a câinilor fără stăpân. Noul adăpost pentru câini construit în Dealul Dăii, în care au fost investiţi aproape 1 milion de lei, funcţionează în regim de avarie pentru că administraţia locală nu poate angaja personal. „Deocamdată am rezolvat problema prin detaşarea unor oameni de la alte servicii, însă este o soluţie temporară”, a spus primarul Johannis. Noul adăpost pentru câini va fi deschis oficial în cea de-a doua jumătate a lunii, când temperaturile vor fi ceva mai ridicate. „Am considerat că este prea frig ca să ţinem câinii într-un adăpost deschis”, a încheiat Johannis.

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus