Joi,
13.06.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Dragos Bucur: “un hotelier din Sibiu ne-a facut 50 la suta reducere pentru ca ne-a recunoscut”

Într-un interviu acordat ziarului Evenimentul Zilei în care a vorbit despre popularitate în România, cunoscutul actor Dragoş Bucur a declarat că faima sa i-a adus o reducere de 50 la sută la cazare în Sibiu.

“În drum spre Berlin ne-am oprit la Sibiu, iar acolo hotelierul ne-a făcut o reducere de 50% pentru că ne-a cunoscut. E foarte drăguţ din partea oamenilor. Deci decocamdată gradul meu de populariate mă ajută, nu mă încurcă”, a spus Bucur.

Dragoş Bucur a fost premiat luni la Berlin, în cadrul Festivalului Filmului, cu titlul de “Stea în devenire” – “Shooting Star”. Alţi nouă tineri actori din Europa au mai primit aceaşi distincţie. Cei zece şi-au primit luni seară trofeele în cadrul unei seri de gală, la Palatul Berlinalei.

“Eu nu am ajuns la popularitatea la care este un Bănică, să fie agasat pe stradă. Eu merg la piaţă şi mă târgui cum vreau. Eu îmi văd de viaţa mea, trăiesc cum trăiesc, iar actoria e  meseria pe care o fac cu foarte mare plăcere. Aş zice că popularitatea şi libertatea mea nu se bat cap în cap, deocamdată, aş putea spune chiar că mă ajută”, a mai spus Bucur pentru Evz.

foto: www.cinemapro.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus