Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Iurie Rosca risca inchisoarea

Liderul Partidului Popular Creştin-Democrat (PPCD) din Republica Moldova, Iurie Roşca, este cercetat de Procuratură pentru că ar fi bătut un poliţist în urmă cu opt ani şi riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat, informează ProTv Chişinău. Dosarul a fost redeschis la sfârşitul anului trecut, după ce fusese clasat. Iurie Roşca spune că acest lucru s-a întâmplat la comanda actualei guvernări şi ameninţă cu proteste de stradă. De cealaltă parte, Procuratura neagă că ar fi vorba despre un dosar politic, potrivit Mediafax.

Preşedintele PPCD s-a prezentat, marţi dimineaţa, la Procuratura Municipală, unde a fost informat că este bănuit de faptul că în 2002 ar fi maltratat un poliţist din Rezina. Procurorii susţin că poliţistul ar fi fost bătut din cauză că s-a implicat într-o ceartă izbucnită între Iurie Roşca şi un cetăţean din localitate, produsă în timpul unui concert organizat de PPCD.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus