Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Teodor Ancuta: Bursa de la Sibiu ar putea fuziona, in viitor, cu cea de la Bucuresti

Preşedintele Sibex, Teodor Ancuţa, a declarat pentru NewsIn că în acest moment nu se pune problema unei fuziuni cu Bursa de Valori Bucureşti (BVB), dar că în viitor este posibilă şi această fuziune.

"Am plecat pe un drum al concurenţei şi cred că în acest moment este bine să rămânem aşa. Prioritatea Sibex este acum dezvoltarea. Dacă pe viitor se va dovedi că suntem mai slabi decât BVB, atunci putem discuta de o fuziune", a afirmat Ancuţa.

Acesta susţine că o decizie va fi luată doar de AGA. "Dar eu cred că i-am convins pe acţionari că este bine să mergem singuri în acest moment şi să ne dezvoltăm în continuare", a adăugat preşedintele Sibex.

Referitor la demisia lui Cristian Sima din Consiliul de Administraţie al Sibex şi a Casei Române de Compensaţie, Ancuţa susţine că aceasta nu este o pierdere.

"Fiecare îşi face drumul lui că a văzut cum stau lucrurile aici la Sibiu şi vrea să încerce şi la Bucureşti, tocmai în idea fuziunii. În următoarea şedinţă a AGA, din 23-24 aprilie, vom propune un nou membru", a mai spus preşedintele Sibex.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus