Marţi,
11.08.2020
Parțial Noros
Acum
26°C

Criza nu bate inspre Emailul Medias

21 Februarie 2010 21:41

Una din firmele cu cei mai mulţi angajaţi din judeţ, Emailul Mediaş a raportat un profit substanţial pentru anul de criză 2009, circa două milioane de lei, potrivit datelor preliminare. Emailul Mediaş, fabrica de vase emailate, are circa 1.000 de angajaţi şi, potrivit raportului preliminar, a avut anul trecut o cifră de afaceri de circa 78,7 milioane lei, în uşoară scădere, cu circa 7 la sută faţă de 2008, când a avut o cifră de afaceri de circa 85 milioane lei. La finele anului trecut, Emailul avea datorii totale de 21,3 milioane lei şi creanţe de 8,5 milioane lei.
Acţionarii firmei au aprobat în ultima adunare generală, din 15 februarie, un plafon de credite de 4 milioane de euro, pentru anul acesta.
Emailul SA Mediaş are un capital social de 6,3 milioane lei, iar principalul actionar este, potrivit datelor de pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti, asociaţia Viitorul-Pas Mediaş Sibiu. SIF Transilvania deţine 28,9 la sută din acţiuni. În ultimul an, pe bursă au fost realizate 22 tranzacţii cu 831 din titlurile firmei, avand o valoare totala de aproape 3,9 milioane lei. Capitalizarea pe bursă este de circa 13 milioane lei.

Comentarii

1 comentarii

A. Schweller / Kerpen

Acum 10 ani

O firma cu traditie si de perspectiva in industria romaneasca ,un fundament de baza in domeniul social si profesional al municipiului Medias.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus