Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Johannis si Antonescu s-au intalnit fara protocol

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a vizitat, miercuri, pe primarul Sibiului, Klaus Johannis, pe care l-a susţinut pentru funcţia de premier, la sfârşitul lui 2009, după răsturnarea prin moţiune de cenzură a precedentului guvern Boc, informează Agerpres.
"Confirmăm faptul că dl primar Klaus Johannis a avut o întâlnire cu domnul Crin Antonescu, în care au discutat politică", a declarat pentru Agerpres, purtătoarea de cuvânt a primăriei Mirela Gligore.
La rândul său, preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan, întâlnirea dintre cei doi, calificând-o drept "normală şi firească". "Este normal şi firesc ca preşedintele PNL, dl Crin Antonescu să se vadă cu dl primar Johannis, ţinând cont de susţinerea reciprocă din campania electorală", a spus Mircea Cazan.
Crin Antonescu s-a întâlnit ultima dată, în mod public, cu Klaus Johannis, înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale, la Bucureşti, în timpul dezbaterii televizate dintre preşedintele Traian Băsescu şi contracandidatul său, fostul lider al PSD Mircea Geoană.
Crin Antonescu a fost iniţiatorul proiectului Johannis, prin care dorea coalizarea tuturor forţelor politice pentru susţinerea în funcţia de premier a primarului Klaus Johannis, în calitate de independent.
În mediile jurnalistice de la București, cele mai recente discuții referitoare la primarul Sibiului, Klaus Johannis, vizează relația acestuia cu președintele României, Traian Băsescu, aflat pe poziții de ”asediu” asupra conducerilor principalelor partide de opoziție, PSD și PNL. Potrivit discuțiilor nescoase încă în domeniul public, după îndepărtarea lui Mircea Geoană de la conducerea PSD, ultimul adversar al lui Băsescu care susține în continiare ideea Johannis – premier mai este liderul PNL, Crin Antonescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

prim-ministru

Acum 14 ani

lasa ba politica, ca nu de aia te-am votat primar, fa strazile din oras, ca-i jale!
Raspunde

consilier

Acum 14 ani

lasa-l ca nu mai avea ocazia sa-l primeasca pe anto in calitate de presedinte PNL dupa ce o sa aiba aceeasi soarta cu prostanacul. sper ca l-a adus la primarie cu elicopterul ca strazile sunt toate pline de gropi fara exceptie.
Raspunde

prim-ministru

Acum 14 ani

doi looseri care nu se impaca inca cu gandul...Johannis o sa aiba timp sa mediteze despre pierderea alegerilor la Aiud...
Raspunde

danny

Acum 14 ani

Ptr. "prim-ministr" ! Dar numai dupa tandemul "Boc & Dictachior". Tot ei si "primii pe poarta cimitirului"!
Raspunde

Cetateanul

Acum 14 ani

Dupa ce te-ai luat de mana cu Chucky si ai cazut cu el in groapa cu ridicol, ai face mai bine sa-ti vezi de trebile matale pentru care ai fost ales si sa lasi haznaua aia in care te tot trage ata, dupa cum vad. Te-ai facut de rasul curcilor inhaitandu-te cu leprele astea, Klause, nu tiu-a ajuns? Mai vrei o tura?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus