Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Ariton: Carabulea nu ne-a ajutat in campanie. Nici pe votul lui nu pot fi sigur

Liderul PD-L Sibiu, Ion Ariton,  declarat astăzi că omul de afaceri Ilie Carabule este un apropiat al organizaţiei judeţene, însă fără niciun aport financiar. Mai mult, Ariton nici nu este convins că afaceristul a votat la alegeri în tonul partidului. "Cred că prin votul dânsului ne-a ajutat. Mai mult de-atât ce putea să facă pentru partid? Strict din punctul acesta de vedere nu cred că nici acest vot nu ni l-a dat nouă. Dânsul şi-a declarat public susţinerea pentru preşedintele Traian Băsescu, este o opţiune personală pe care nici nu am vrut să o influenţez şi nici nu doresc să o comentez. Nu ne-a sprijinit altfel, am spus cum ne-ar fi putut sprijini. Şi nici nu văd unde ar fi problema dacă un om de afaceri din Sibiu şi nu este singurul, care eu sper şi cred că este aproape de partidul nostru ar fi un susţinător al patidului. Nicio problemă. Chiar ne aşteptăm, pentru că de multe ori avem nevoie de acest suport", a declarat Ariton.
Legat de raportul financiar al PD-L Sibiu pentru campania prezidenţială, Ion Ariton spune că acesta a fost întocmit şi va fi dat publicităţii în curând. "Cred că în săptămâna trecută s-a încheiat acest calcul şi probabil undeva zilele următoare o să vi-l facem şi dumneavoastră public şi opiniei publice", a mai spus Ariton.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 276

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

liu

Acum 14 ani

aritoane! sa ramai ciung daca v-a ajutat !?
Raspunde

Federal

Acum 14 ani

Ia mergeti si intrebati pe primarul-premier cata sustinere are el din partea lui carabulea!
Raspunde

un sibian

Acum 14 ani

abureli de chelner...
Raspunde

cr9

Acum 14 ani

ariton un antipatic jegos
Raspunde

doru

Acum 14 ani

lui federal: dar de ce nu te duci, tu, loaza, la primar, ca sa-l intrebi daca a avut sau nu sustinerea pe care o pretinzi tu. ca de obicei, mananci rahat cu polonicu', ma si mir ca nu te-ai saturat, inca, asa ca da-i inainte cu haleala, belitule!
Raspunde

@doru

Acum 14 ani

daca primarul premier l-ar primi in audienta cred ca l-ar intreba
Raspunde

mira

Acum 14 ani

normal ca omul sustine pe cine vrea si e alaturi de ceea ce crede el mai aproape de doleantele sale asta in nu inseamna numai sprijin finainciar ci si sprijin moral si relatii de cooperare si sutinere reciproca
Raspunde

Smith

Acum 14 ani

Altfel spus, sustinerea sibienilor a fost si este mult mai importanta pentru Artion. Nu vad nimic aiurea in ceea ce zice acesta, lucruri care sa justifice anumite comentarii. Important e ce vor face acesti oameni dupa alegeri, indiferent ca vorbim de Carabulea, Ariton, Stirbet sau Turcan. Toti sunt oameni influenti si pot sustine Sibiul. Foarte slab articolul si substanta. Un fel de cancan pentru ceea ce se vrea presa sibiana...
Raspunde

Federal

Acum 14 ani

@Doru: Ce dorule? ti-am atins cumva coarda sensibila pentru ca l-am criticat pe primarul-premier? se vede cata educatie ai primit... sau sa inteleg ca asta-i limbajul utilizat de sustinatorii primarului?
Raspunde

EBABLBL

Acum 14 ani

Autobuzele din campanie care au transportat manifestanti la Craiova au fost ale Circului de stat Bucuresti si scria din intamplare pe ele Transmixt. Inginerul Carabulea nu cred ca este aproape de vreun partid dar a fost fortat sa participe la aceasta actiune.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus