Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Video: Carbonizat in saht

Un service auto de pe strada Matei Millo din Sibiu a fost cuprins de flăcări, în această dimineaţă, în jurul orei 10. În service se aflau patru persoane care lucrau la reparaţiile a două maşini. Două dintre persoane se aflau în şaht. Potrivit declaraţiilor mai multor martori, din service s-a auzit o explozie puternică, după care au izbucnit flăcările.
Service-ul auto aparţine unei Asociaţii Familiale. Patronul se afla în şaht împreună cu unul dintre mecanici, un bărbat în vârstă de 67 de ani. Primul dintre ei a reuşit să iasă din şaht, cu arsuri pe faţă. Al doilea a rămas însă blocat sub maşina pe care tocmai o repara şi a murit, carbonizat în flăcări. Celelalte două persoane au reuşit să iasă la timp. „Am fost anunţaţi prin 112 de un început de un incendiu prin serviciul 112. Am ajuns cu trei autospeciale şi o ambulanţă. Avem două victime, una la spital, cu arsuri dar conştientă, din păcate, cea de-a doua a decedat carbonizată în şahtul auto”, a declarat Cosmin Balcu, inspectorul şef al ISU Sibiu.
Inspectoratul Teritorial de Muncă a demarat o cercetare pentru a stabili exact situaţia service-ului auto. „În interior s-a descoperit şi o butelie arsă. E posibil ca butanul, fiind mai greu, să se fi acumulat în şaht. Am găsit, deasemenea, şi un rezervor desfăcut. Deocamdată e prea devreme să tragem o concluzie”, spune Mihai Măgdoiu, adjunct pe securitate în muncă al ITM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

2 comentarii

Anonim

Acum 14 ani

Dumnezeu sa il odihneasca! si poate asta va fii invatatura de minte pentru cei care ateliere mecanice si nu respecta conditiile de lucru asa cum scrie in regulamentele de protectia muncii... Regretele sunt tardive... Condoleante familiei si sanatate celor 2 care au scapat...
Raspunde

Anonim

Acum 14 ani

S-ar putea ca incendiul sa fi fost provocat intentionat.. de la anumite neintelegeri...familiale...sa se ancheteze mai mult!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus