Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
5°C

Antrenorul Vointei tine cu Steaua

Marius Baciu, fostul căpitan la Stelei şi antrenorul echipe CSU Voinţa declară pe siteul ligab.ro că fosta sa echipă, Steaua Bucureşti, va câştiga meciul cu Dinamo, de azi, de la ora 20:30. “Aceste jocuri au fost cu siguranță cele mai frumoase din cariera mea de fotbalist, aveau o însemnătate aparte, te simțeai altfel chiar decât în partidele din cupele europene. Am amintiri plăcute din meciurile cu dinamoviștii, mai ales că ne întâlneam pe teren ca adversari mulți colegi de la loturile naționale și era o ambiție în plus. Îmi doresc să câștige Steaua pentru că va fi un pas important pentru ei. Pe timpul meu, atuul Stelei consta în forța de grup, iar acuma sper ca jucătorii mai nou-veniți să simtă deja spiritul Stelei, pentru că Steaua îți oferă multe, dar și tu trebuie să dai totul. Sper ca și suporterii să îi susțină mai mult și să lase orgoliile la o parte”, a spus „Bacione”, actualul antrenor al liderului sibian, CSU Voinţa.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 257

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus