Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Ultimul meci pentru CSM-CSS Terezianum

Voleibalistele de la CSM-CSŞ Terezianum Sibiu vor încheia campionatul azi, o dată cu meciul de astăzi, din deplasare, de la ora 14:00, contra Penicilinei Iaşi. Adversarele se află pe locul cinci în clasament, în timp ce sibiencele ocupă poziţia zece, cu 24 de puncte. Indiferent de rezultat, situaţia lui CSM nu se va schimba, deoarece echipa se află deja în zona retrogradării şi va lupta în Turneul 9-12, pentru a-şi asigura locul în prima divizie, sezonul viitor. Componenţa echipei de pe Cibin este următoarea: Niculcea Andreea, Viloiu Denisa, Constantinescu Raluca, Scheau Ana-Maria, Canea Ionela, Antonie Daria, Călinoiu Bianca, Dancu Lorena, Marian Sorina, Moga Denisa, Ţiţonea Nicoleta şi Dancu Gabriela.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus