Duminică,
28.02.2021
Innorat
Acum
-1°C

Soc: Inter Sibiu pierde cu 15-0

Echipa de fotbal feminin, FC Inter, a debutat cu stângul în retur fiind învinsă cu 15-0 de CFF Cluj-Napoca Feminin, vineri, 19 martie, în deplasare. Diferența de scor nu a reprezentat adevărata problemă a Interului, ci situația lotului. Mihăiță Stănescu, antrenorul echipei sibiene, spune că au lipsit de la reunirea pentru deplasare, trei dintre cele mai bune fete din echipă și a reușit cu greu să adune 12 fotbaliste. Unele nu se mai antrenaseră de câteva luni și au fost nevoite să facă față adversarului 90 de minute. Visul lui Stănescu, de a avea o echipă de fotbal feminine în prima ligă, este pe cale să dispară din cauza situației financiare. Nici cei 1000 de lei pentre fiecare deplasare nu mai există. “Nu m-a interesat scorul, știam că va fi greu. De abia am reușit să adun 12 fete. Cele mai bune fotbaliste ale mele, Fleșariu sau Îngeraș, nu s-au prezentat și nici nu mai vor să vină la lot. Nu mai aveam bani, am început să am datorii, trebuie să găsesc o soluție până nu începe să mă arate lumea cu degetul pe stradă. Nu se poate așa, eu am încercat să fac ceva dar dacă nu este interes nu poți face nimic. Dacă nu găsesc un sponsor într-o săptămână, renunț. Ce să fac acum, să-mi vând casa?”, a spus dezamăgit Mihăiță Stănescu. Acesta mărturisește că simte că se află la capătul puterilor în ceea ce privește echipa de fotbal feminin și dacă nu găsește o soluție rapid, își va retrage echipa din divizia A.

Vizualizari: 168

Comentarii

2 comentarii

eu

Acum 10 ani

Toata stima pentru curajul nebunesc de a influenta fotbalul sibian feminin prin formarea unei echipe. Tot respectul Mihaita pentru efortul depus, dar nu e indeajuns pentru ca traiesti intr-o lume in care oamenii traiesc prezentul si nu viitorul, o lume in care banul mult se spala in sport si nu se investeste. Pacat de sistem, pacat de tinerii care nu au o sansa sa beneficieze de cunostiintele si indelatnicirea unui fost fotbalist profesionist. Personal nu cred ca merita sa te zbati pentru ceva care iti ofera....nimic. E cazul sa iti cauti succesul in alte orizonturi, de ce nu in alta tara care respecta fostii performeri. Nu de alta dar ajungi la definitia nebuniei lui Einstein "doing the same thing over and over again and expecting different results". Succes orice ai face!!!!
Raspunde

Hulk

Acum 10 ani

alegeti si voi alt nume faceti de ras INTERUL
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus