Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Adio, FC Inter!

Deşi acum două săptămâni existau speranţe de supravieţuire măcar până la final de campionat, echipa de fotbal feminin, FC Inter, s-a desfiinţat pentru că jucătoarele n-au mai vrut să vină la echipă. Chiar şi fără prea mulţi bani şi la coada clasamentului, antrenorul Mihăiţă Stănescu a reuşit să menţină echipa pe linia de plutire. Însă fără jucătoare nu poate fi vorba de o echipă. Darămite de performanţă. FC Inter a jucat ultima etapă în 8 jucătoare. A pierdut doar cu 3-0. Iar la finalul meciului s-au pus pirostriile peste scurta istorie a fotbalului feminin sibian. „După meci am trimit comunicat la FRF şi i-am anunţat că mă retrag. Îmi pare rau, dar cum să joc dacă nu mai am mâini şi picioare? Am primit telefoane de la ceilalţi antrenori după această veste. Ei şi-au exprimat regretul şi au înţeles situaţia. După ce am încheiat totul, am chemat fetele la un antrenament să văd cine mai vrea cu adevărat să facă fotbal. Nu a venit niciuna. Aşa toate visează să ajungă undeva jucând fotbal la colţul străzii!”, a încheiat Mihăiţă Stănescu povestea echipei feminine FC Inter.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 905

Comentarii

2 comentarii

muieri

Acum 13 ani

na lasa fufele sa-si vada de scoala ca acolo se pricep cel mai bine...la tocit...sau eventual la alt gen de activitati fizice care nu presupun minge ;)
Raspunde

adi

Acum 13 ani

pacat ...de timpul si entuziasmul dl.stanescu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus