Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

La intalnire cu oficialii FRF

Mihăiţă Stănescu, antrenorul echipei de fotbal feminin, FC Inter, s-a întâlnit marţi cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal, printre care şi Ionuţ Lupescu la întâlnirea de început de an. Întâlnirea are ca scop discutarea proiectelor fiecărei echipe în parte. Printre membrii reprezentanţi, din judeţele Arad, Caraş- Severin, Timişoara, Alba, Mehedinţi şi Sibiu, s-a numărat şi Mihăiţă Stănescu. "Am discutat problemele pe care le-am întâlnit în activitatea mea ca antrenor. S-a mai vorbit despre şi problemele legate de stadioane, vestiare, arbitrii. Eu i-am prezentat proiectul meu lui Ionuţ Lupescu. Am văzut că s-a uitat peste el. Îi voi cere o părere când mă voi duce la Bucureşti, pe 24 ianuarie la alegerea preşedintelui FRF", a spus Mihăiţă Stănescu. Adunarea a început marţi dimineaţa şi s-a încheiat după prânz, iar fiecare delegat din judeţele amintite şi-a exprimat opinia în ceea ce priveşte dificultăţile întâmpinate în carieră.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus