Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

FC Hermannstadt reia antrenamentele în condiții anti-COVID 19. Toți jucătorii testați

FC Hermannstadt reia antrenamentele în condiții anti-COVID 19. Toți jucătorii testați

Atât fotbaliștii cât și stafful FCHermannstadt au fost testați ieri pentru depistarea coronavirusului COVID-19, toate rezultatele fiind negative.

După două luni de autoizolare și antrenamente efectuate la domiciliu, lotul și stafful A.F.C. Hermannstadt s-a reunit într-un cantonament cu un regim special anti-COVID 19.

Cantonamentul este organizat conform unui protocol stabilit de către Comisia Medicală a Federației Române de Fotbal, în urma unor consultări cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerului Tineretului și Sportului, precum și Istitutul Național de Sănătate Publică. Cantonamentul este organizat într-o singură locație, iar pe parcursul primelor 14 zile antrenamentele vor fi axate pe pregătirea fizică, în grupuri de maximum patru jucători, supervizate de două persoane din staff-ul tehnic și medical.

”Precizăm că pe parcursul acestui cantonament, accesul presei și al suporterilor este strict interzis. Vă reamintim că A.F.C. Hermannstadt a suspendat antrenamentele pe 16 martie 2020, ca o consecință a deciziei Federației Române de Fotbal de a suspenda toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19”, au transmis oficialii clubului sibian, într-un comunicat de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus