Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

FC Hermannstadt reia antrenamentele în condiții anti-COVID 19. Toți jucătorii testați

FC Hermannstadt reia antrenamentele în condiții anti-COVID 19. Toți jucătorii testați

Atât fotbaliștii cât și stafful FCHermannstadt au fost testați ieri pentru depistarea coronavirusului COVID-19, toate rezultatele fiind negative.

După două luni de autoizolare și antrenamente efectuate la domiciliu, lotul și stafful A.F.C. Hermannstadt s-a reunit într-un cantonament cu un regim special anti-COVID 19.

Cantonamentul este organizat conform unui protocol stabilit de către Comisia Medicală a Federației Române de Fotbal, în urma unor consultări cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerului Tineretului și Sportului, precum și Istitutul Național de Sănătate Publică. Cantonamentul este organizat într-o singură locație, iar pe parcursul primelor 14 zile antrenamentele vor fi axate pe pregătirea fizică, în grupuri de maximum patru jucători, supervizate de două persoane din staff-ul tehnic și medical.

”Precizăm că pe parcursul acestui cantonament, accesul presei și al suporterilor este strict interzis. Vă reamintim că A.F.C. Hermannstadt a suspendat antrenamentele pe 16 martie 2020, ca o consecință a deciziei Federației Române de Fotbal de a suspenda toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19”, au transmis oficialii clubului sibian, într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus