Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Cei mai buni sportivi din taekwondo-ul românesc se întâlnesc la Sibiu

Cei mai buni sportivi din taekwondo-ul românesc se întâlnesc la Sibiu

Evenimentul de premiere a celor mai buni sportivi din cadrul Federației Române de Taekwon-do ITF, în anul 2019, va avea loc sâmbătă, la Sibiu.

“Este pentru prima oara când, într-un astfel de cadru, recunoaștem performanțele sportivilor noștri, iar momentul nu este întâmplător: Federația Română de Taekwon-do împlinește 20 de ani de la înființare. Parcursul nostru instituțional și mai ales creșterea nivelului de performanță și numărul mare de medalii internaționale sunt semne încurajatoare cu privire la viitorul taekwon-do itf  în România și ne bucurăm să împărtășim acest optimism, de la Sibiu, tuturor iubitorilor sportului”  declară Cosmin Oprescu, președintele Federației Române de Taekwon-do ITF, într-un comunicat de presă.

Federatia Română de Taekwon-do ITF a avut în 2019 unul dintre cei mai buni ani din istoria sa, cu multiple participări și medalieri internaționale, cu un interes în creștere al publicului pentru acest sport și cu un nivel de organizare superior, atât în ceea ce privește evenimentele interne cât și în ceea ce privește  activitatea cluburilor, se arată în comunicatul amintit.

În găzduirea  la Sibiu a Galei de premiere a Federației Române de Taekwon-do ITF  au contat și rezultatele  înregistrate de cele două cluburi de aici, PUMA Club și HWARANG.

“Sibiul este un centru important  al taekwondo-ului românesc și acest lucru a contat la rândul său în organizarea evenimentului. Pentru mine ca oficial al Federației, toate rezultatele Sibiului sunt un motiv de  reală mândrie” – spune sibianul Ciprian Banea, vicepreședinte al Federației Române de Taekwon-do ITF.

La evenimentul de la Sibiu vor participa sportivi din întreaga țară,  conducerea  Federației Române de Taekwon-do - președintele,  Cosmin Oprescu, directorul tehnic Alexandru  Mureșan, secretarul general, Mihai Hondru, secretarul federal, Cristian Popa, vicepreședintii Ciprian Banea și Marius Ionicescu, membri Biroului Federal, precum și autorități locale.

Gala Federației Române de Taekwon-do ITF va avea loc la Sala Thalia, pe 18 ianuarie 2020, începând cu ora 19.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ceata

Acum 4 ani

Când un popor îşi uită rădăcinile şi nu-şi mai cunoaşte tradiţia, se condamnă singur la necontinuitate. "Respect"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus