Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Reactie la demisia lui Morar: Au trimis telefonista la Congres. Acesta este rezultatul

Deputatul PSD, Mircea Silvestru Lup, spune că prin demisia din partid a lui Constantin Morar se văd acum consecinţele politicii locale ale liderilor social-democraţi. "Este o mare pierdere pentru partid. Este un om care a dat valoare partidului prin funcţiile deţinute la Consiliul Judeţean, a reprezentat cu onoare partidul, a lăsat un judeţ în ordine şi a ajutat la imaginea partidului. I-am spus şi lui că noi trebuie să aducem oameni în partid, nu să-i pierdem, îmi pare rău că pleacă din PSD", a spus Lup.
Deputatul vede şi posibile cauze pentru care Constantin Morar ar fi plecat din organizaţie. "Să-l duci pe Ciobică la Conferinţa Naţională şi să nu-l laşi să meargă pe Costică Morar... Să-l duci pe Fulea la Congres, un om care nu ştiu de câte ori a venit la partid şi să-l laşi pe Morar doar invitat... Să te duci cu telefonista de la partid şi să nu-l laşi pe cel care a candidat pentru partid, acestea sunt posibile cauze. Să împarţi funcţii şi să-l laşi deoparte pe omul ăsta! Sincer, îmi pare rău că pleacă", a mai spus Lup.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

membru p.s.d.

Acum 12 ani

probabil ca o sa mai plece si alti la momentul potrivit.
Raspunde

nic macar fan al PSD

Acum 12 ani

le recomand o dstinatie celor care pleaca din PSD ... CONGO :))
Raspunde

sibianul

Acum 12 ani

Tu care ne spunea-i, dupa alegerile de deputati, noua celor de pe Valea Oltului, care te-am sprijinit in alegeri, zicea-i ca esti un brend acum ai pareri diferite si ii indemni pe altii sa ia atitudine. Revolta-te tu si cere destituirea acualilor sefi locali si revenirea celor care au parasit P.S.D. ul
Raspunde

ULOS

Acum 12 ani

Doar atat domnule LUP? Reactie in ziar? Atitudine?
Raspunde

Mirel

Acum 12 ani

Mai lasa povestile de adormit copiii. Ciobica a facut mai mult pentru PSD decat tine si Morar in ultimi 5 ani.
Raspunde

Lup

Acum 12 ani

O sa aflati intr-un viitor apropiat ce a facut Ciobica. Ce afaceri si sprijinit de cine. Cine sunt cei care au "supt" dupa acest traficant de fier vechi. Dosarele lui sunt in lucru.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus