Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Mica Venetie pe strazile din Medias

Ploile de primăvară au readus bătăi de cap locuitorilor din zona străzii Gheorghe Lazăr, din Mediaş. Canalele nu au făcut faţă, iar întreaga stradă precum şi o parte din cele apropiate s-au transformat în bălţi lungi, care au dat de cap nu numai locuitorilor, ci şi şoferilor. „Aşa este la fiecare ploaie mai sănătoasă, de ani buni. Stau acum, în a treia zi de Paşti, să îmi păzesc casa să nu intre apa. Am sacii de nisip pregătiţi”, spune unul dintre locuitorii străzii. Primarul Mediaşului, Teodor Neamţu, spune că infrastructura canalizării menajere şi pluviale de sub strada Gheorghe Lazăr va fi intra luna aceasta în reabilitări. „Este o problemă veche, pe care o ştim. Vor începe în această lună lucrările de modernizare a reţelei de apă şi canalizare din întreg Mediaşul, iar strada Gheorghe Lazăr şi cele din împrejurimi vor fi printre primele unde vor începe lucrările”, spune Neamţu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus