Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Credite de vedeta. Nicolas Cage a pierdut o vila in Malibu si o alta in Bel Air

Actorul american Nicolas Cage a pierdut, miercuri, în favoarea unei bănci, două dintre locuinţele construite în cartierele rezidenţiale ale oraşului Los Angeles -Malibu şi Bel Air-, cele două reşedinţe fiind imediat scoase la licitaţie, dar fără să îşi găsească vreun cumpărător, informează tmz.com.

Nicolas Cage a deţinut două proprietăţi vecine pe dealurile din Malibu, totalizând câteva zeci de hectare. Complexul a fost scos la vânzare de bancă, noul proprietar, pentru preţul minim de 10 milioane de dolari, însă nimeni nu s-a arătat interesat de această tranzacţie.

Banca a devenit, miercuri, proprietarul celor două case şi va încerca să le vândă din nou în viitorul apropiat, cu ajutorul unui broker de pe piaţa imobiliară.

Nicolas Cage ipotecase complexul rezidenţial din Malibu pentru suma de 8.878.886 de dolari.

Tot miercuri, actorul american şi-a pierdut şi locuinţa din cartierul Bel Air. Suma cerută de bancă la licitaţia organizată pentru vânzarea acelei vile a fost de 11 milioane de dolari, însă nici în acest caz nu a fost găsit un cumpărător. Ipoteca pentru această proprietate era de 17 milioane de dolari.

În ultimul an, Nicolas Cage s-a confruntat cu mari dificultăţi financiare.

La finalul lunii decembrie 2009, Nicolas Cage a fost dat în judecată de o companie de investiţii imobiliare, care i-a cerut despăgubiri de 36,7 milioane de dolari. Red Curb Investments l-a dat în judecată pe star pentru că nu ar fi plătit un împrumut de 5 milioane de dolari şi nu ar fi informat compania că are dificultăţi în a-şi achita taxele către statul american, mai ales o datorie de 6 milioane de dolari.

La jumătatea lui octombrie 2009, presa a publicat mai multe documente judiciare care indicau că Nicolas Cage şi-a dat în judecată fostul impresar, Samuel Levin, pe care îl acuză că l-a ruinat după ce a făcut câteva investiţii riscante. Potrivit plângerii lui Cage, actorul datora la acel moment Fiscului american impozite în valoare de 6 milioane de dolari.

În aprilie 2009, actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentru că "nu şi-l mai putea permite" din cauza crizei economice.

Tot la sfârşitul anului trecut, revista People scria că două case ale actorului, situate în New Orleans, au fost puse sub sechestru şi vândute la licitaţie pentru că nu au fost plătite taxele şi impozitele.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a terminat de curând filmările pentru "The Sorcerer's Apprentice".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus