Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Ordin pentru Politia Comunitara: de veghe la periferii

Poliţiştii comunitari au primit directivă de primăvară – să urmărească zonele periferice din oraş unde sibienii aruncă tot felul de gunoaie, în special cele rezultate din construcţii şi demolări. „La toate ieşirile din oraş avem, din păcate, mormane de gunoaie. Poliţia Comunitară îşi va intensifica controalele şi va aplica amenzi”, spune Klaus Johannis, primarul Sibiului.
Poliţia Comunitară şi Serviciul de Administrare a Domeniului Public din cadrul Primăriei Sibiu au alcătuit o listă cu locurile nepermise în care se depozitează neregulamentar deşeuri în mod frecvent: cartierul Ţiglari, strada Podului, cartierul Guşteriţa, Valea Săpunului, strada Ştefan.
În anul 2009, Poliţia Comunitară şi Serviciul de Administrare a Domeniului Public au aplicat 182 de amenzi pentru depozitarea necorespunzătoare a deşeurilor pe domeniul public în valoare totală de 38.875 de lei, la care se adaugă numeroase avertismente scrise şi verbale. În primele trei luni ale anului 2010 serviciile menţionate au aplicat 13 amenzi în valoare totală de 1.610 lei precum şi avertismente scrise şi verbale.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

eu

Acum 12 ani

era si cazul....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus