Sâmbătă,
16.10.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Alegerile pentru conducerea PNL Sibiu s-au amanat

Programată inițial să se desfășoare în 24 aprilie, Conferința județeană a PNL Sbiu s-a amânat pentru data de 9 mai, a anunțat astăzi senatorul Minerva Boitan. ”Alegerile s-au amânat pentru data de 9 mai, iar eu nu mi-am schimbat opinia, îl voi susține în alegeri pe cel care nu este deputat”, a anunțat Boitan. ”Data alegerilor s-a amânat din cauza întâlnirii organizațiilor de tineret, care se va desfășura în 24 aprilie, la Brașov. În această situație, la Sibiu nu puteau veni delegați din conducerea centrală a partidului, așa că am decis să amânăm data alegerilor”, a explicat președintele interimar al PNL Sibiu, Mircea Cazan.

Pentru această funcția și-a anunțat oficial candidatura doar deputatul Mircea Cazan. Nicolae Neagu, este de asemenea și el un potențial candidat, deși acesta a anunțat că încă nu s-a decis încă dacă va intra în cursa pentru postul de președinte al organizației.

Mâine, de la ora 11, la sediul Universității Româno-Germane, se vor desfășura alegerile pentru noul Birou Politic al municipiului Sibiu. Pentru funcția de președinte candidează doar viceprimarul Virgil Popa, iar pentru un loc în Birou se luptă alți 30 de liberali.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus