Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Golanii si extremistii Sibiului is de treaba

M-am dus la ceremonia de comemorare organizată de Noii Golani săptămâna trecută fără să ştiu la ce să mă aştept. Când colo, am găsit vreo 20 de tineri, studenţi, care au aprins lumânări şi au vorbit frumos despre libertate în Republica Moldova. Golanca-şefă, Angela Zaporojan, e de fapt o studentă drăguţă dornică să se implice şi să facă ceva.

Când am anunţat în urmă cu câteva zile că vreau să vorbesc cu liderul Noii Drepte de la Sibiu, cineva mi-a spus: „ai grijă!”. Codrin Goia e de fapt un tânăr inteligent, liniştit şi cu bun simţ. Care e faza?

 

„A apărut zvonul că am fi extremişti...”

Reporter: Ar trebui să îmi fie frică să stau de vorba cu tine?

Codrin Goia: De 10 ani de când există Noua Dreaptă au apărut o mulţime de zvonuri şi atacuri la adresa noastră. Însă noi am acţionat mereu în cadrul legii şi în limită bunului simţ. Înainte ca cineva să îşi pună problema dacă ar trebui să-i fie frică de noi, ar trebui să se intereseze mai bine în legătură cu activităţile organizaţiei noastre şi să nu uite că presa e în căutarea senzaţionalului de cele mai multe ori când e vorba de noi.

Rep.:De ce crezi că există clişeul ăsta?

C. G.: Există anumiţi oameni care nu sunt de acord cu ideile şi valorile promovate de noi şi răspândesc zvonuri legate de noi fără a avea dovezi să le susţină. A apărut zvonul că am fi extremişti, dar să susţină cineva asta este lipsit de logică, organizaţiile extremiste sunt interzise prin lege în România, iar Asociaţia Noua Dreaptă este înregistrată legal de 10 ani.

Rep.:Cine sunt membrii sibieni ai Noii Drepte?
C. G.: Membrii sibieni ai Noii Drepte sunt la fel ca membrii organizaţiei din restul ţării: tineri care iubesc România, indiferent de greutăţile în care se zbate ţara, oameni care încă ţin aprinsă flacără românismului şi sunt dispuşi să sacrifice timp şi bani pentru un ideal.

Rep.:Nu sunt “tipii ăia rasişti, raşi în cap şi puşi pe scandal”?

C. G.: Membrii Noii Drepte nu s-au implicat în scandaluri şi nu au în nici un caz o atitudine violentă. Nu există nici o dovadă să demonstreze asta, mai ales în Sibiu, unde suntem un grup mic. Dumneavoastră, ca reporter, cred că aţi fi ştiut deja dacă era vorba de un scandal.

 

“Vei fi contactat de un camarad, pentru o discuţie”

Rep.: Caţi simpatizanţi are Noua Dreapta la Sibiu?

C. G.: În Sibiu suntem încă o filială mică, nou infinţată, deci nici numărul simpatizanţilor nu este foarte mare, însă sunt oameni care apreciază activitatea noastră. Pe viitor vom avea mai mulţi membrii şi simpatizanţi în judeţ şi veţi vedea mai multe din partea noastră. În toată ţara avem un număr mare de simpatizanţi.

Rep.: Ce acţiuni are Noua Dreaptă la Sibiu?

C. G.: Din cauza numărului mic de membri, filiala Sibiu fiind una tânără, nu am avut acţiuni în Sibiu. Membrii noştri participă la acţiunile naţionale ale organizaţiei. Decât să facem nişte acţiuni mărunte fără efect, mai bine ne concentrăm pe nişte acţiuni mari care au un impact. Desigur, când vom fi mai mulţi, vom avea şi în Sibiu acţiuni puternice.Vom fi prezenţi în mai la Marşul Pentru Normalitate din Bucureşti.

Rep.: Dacă eu vreau să mă înscriu în ND ce trebuie să fac?

C. G: Pentru a deveni membru al Noii Drepte trebuie să completaţi o adeziune, disponibilă pe site-ul nostru, apoi veţi fi contactat de un camarad de la departamentul de recrutări al organizaţiei pentru a stabili o întâlnire şi a avea o discuţie.

Rep.: Ce treabă au sibienii cu locuitorii din Republica Moldova?

C. G.: Noi sibienii, la fel ca orice români, vorbim aceaşi limbă cu cei din Republica Moldova, avem aceaşi cultură, acelaşi sânge şi aceaşi credinţă. Suntem acelaşi popor, în ciuda propagandei comuniste care a inventat poporul moldovenesc. Am fost în Basarabia de curând şi pot să va spun că cei mai mulţi tineri de acolo ştiu că ei sunt români şi asemeni nouă îşi doresc unirea.

Rep.: Cât de actual mai e sloganul “Pentru Dumnezeu, neam şi ţară?”

C. G.: „Pentru Dumnezeu, Neam şi Ţară” este un slogan care nu ţine de trecut, prezent sau viitor, el este ceva etern, un ideal pentru care neamul nostru a luptat dintotdeauna, luptă şi va luptă. Am ales acest slogan pentru că el arată ataşamentul nostru faţă de credinţa ortodoxă şi naţiunea română.

 

Golancă Nouă: „Şi astăzi am fost sunată de Poliţie”

 

Reporter: Ce vrea să fie Noii Golani?

Angela Zaporojan: Grupul nostru, Noii Golani, este un grup de acţiune, aşa ne intitulăm noi. Noi nu avem un lider, avem doar persoane responsabile, responsabile de fiecare acţiune în parte sau responsabile de anumite evenimente mai mari, gen Salvaţi Roşia Montană.

Rep.: Cine sunt Noii Golani?

A. Z.: Noii Golani sunt tineri, de obicei până la 30-35 de ani, care doresc să schimbe societatea noastră, care consideră că au ceva de spus şi mai ales că au ceva de făcut. Suntem sătui de vorbele politicienilor şi dorim să schimbăm noi ceva.

Rep.: E o mişcare specifică tinerilor din Republica Moldova? Am văzut că sunteţi foarte mulţi moldoveni.

A. Z.: Nu, Noii Golani s-a născut de fapt aici în România, la Bucureşti. La Sibiu am apărut recent, ca să spun aşa, în mod oficial, pentru că avem acţiuni de anul trecut.

Rep.: Cam câţi Golani sunt în Sibiu?

A. Z.: Oficial, cei care putem spune fără frică şi care suntem membri activi, există o distincţie oarecare între membrii activi, simpatizanţi şi membrii pur şi simplu. Membrii activi suntem cinci de fapt, simpatizanţi şi priteni ai mişcării, mult mai mulţi, nu ştim exact.

 

„Ne leagă dorinţa de unire”

 

Rep.: Sunteţi studenţi?

A. Z.: Majoritatea suntem studenţi, unii mai şi lucrează...

Rep.: De ce spui fără frică? Frică de cine, de ce?

A. Z.: Fiecare persoană poate fi luată la întrebări şi la răspăr. Chiar eu, astăzi, am fost sunată înainte de a veni aici, pe la ora patru cred, de către poliţie care m-au rugat să merg până pe la ei. Doar că nu este poliţia locală ci serviciul de emigrări. M-au întrebat de miting, aşa au numit ei această comemorare. Pentru asta m-au chemat la ei la secţie.

Rep.: Pe de altă parte, este lume adunată aici, aveţi autorizaţie, aprobări...?

A.Z.: Pentru un flash-mob nu este nevoie de autorizare, conform legii. Şi articolul 39 din Constituţia României ne dă dreptul la întâlniri.

Rep.: Ce treabă au sibienii cu evenimente şi comemorări ale unor evenimente din Republica Moldova?

A. Z.: Şi anul trecut, chiar în timpul evenimentelor din 4 aprilie de la Chişinău sibienii ni s-au alăturat. Eu eram în Piaţa Mare şi foarte mulţi tineri au venit să ne susţină, oameni care nu ştiau nimic dar care auzeau mesajul şi pur şi simplu veneau să mă susţină. Au considerat că şi cei de aici sunt fraţi cu cei de acolo şi este nevoie să schimbăm ceva. De acolo a şi pornit totul, ca să spun aşa, am ajuns să ne cunoaştem mai bine între noi.

Rep.: Ce urmează să facă Golanii la Sibiu?

A. Z.: Avem un plan mai amplu de evenimente programat, dar nu pot să vă spun exact ce urmează. Spre exemplu, în fiecare lună comemorăm o personalitate care are bust în Parcul Astra şi Gheorghe Lazăr şi Mihai Eminescu în Parcul Subarin. În luna mai nu cred că va fi ceva pentru că nu este niciunul născut acum. Mai avem o invitaţie pentru o întâlnire cu tinerii într-o localitate din zona Sibiului.

Rep.: Ce legătură este între Gheorghe Lazăr, mişcările de stradă din Republica Moldova şi studenţii din Sibiu?

A. Z.: Pe toţi ne leagă un singur gând: spiritul românesc! Aşa se intitulează, ca să spun aşa, crezul Noii Golani din Republica Moldova. Ne leagă atitudinea şi comportamentul, toţi dorim schimbarea şi o viaţă mai bună. Şi lucru foarte important pentru noi – UNIREA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

11 comentarii

Cine de Dan onescu?

Acum 12 ani

De cand a aparut asta pe turnul sfatului? Ma, fiti seriosi, eu chiar citesc ziarul asta. Nu va bateti joc... La cateva intrebari chiar m-am crucit...Ce face baiatul asta e jurnalism? Fiti seriosi...
Raspunde

Nationalist Sibian

Acum 12 ani

Bravo Noua Dreapta, Brova Noii Golani. Tot asa Romania Mare in Vechile Hotare
Raspunde

ND TM

Acum 12 ani

Felicitari camarazilor sibieni. Salutari nationaliste din Timisoara!
Raspunde

Aurelian

Acum 12 ani

TLC,camarazi!
Raspunde

Ardelean

Acum 12 ani

"noua dreapta" la Sibiu - Hermannstadt, ts ts ts ts, un oras cu primar german, cu presedinte al Consiliului Judetean german, cu majoritatea CL german, ai caror locuitori au de-a dreptul o FOBIE fata de olteni si moldoveni... DA, e orasul potrivit pentru a face propaganda nationalista:)) La cat mai multe "succesuri", Noua Dreapta, si nu uitati sa-l cautati pe paranoicul de serviciu Marius Albin Marinescu, un imigrant oltean (a trecut pe la Turnu Rosu fara viza de Ardeal...), are o fituica "Justitiarul", in care de ani de zile isi revarsa ura anti-germana, facand propaganda filo-romaneasca:)) Cum am spus mai sus, Sibiul - Hermannstadt e CHIAR orasul care vi se potriveste cel mai bine, uitati de Sfantu Gheorghe sau Miercurea Ciuc, aia-s mici copii, saracii:))
Raspunde

DioGene

Acum 12 ani

"Ardelean" esti prost rau, serios. :)) Prostia ta nu are limite in comentariul asta. Felicitari, cred ca te-ai depasit si pe tine insusti. Sau poti mai mult? :))
Raspunde

HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL

Acum 8 ani

Trimis 18.XI.2014 DESPRE 16-17.XI.2014 NU M-AM INSELAT IN CE PRIVESTE PREVIZIUNEA DESPRE CEL CE NE VA CONDUCE, CACI URMA NOAPTEA FRAUDARII. DETERMINAREA UNOR EVENIMENTE DOAR PRIN PUTEREA GANDIRII POSTATE OPERATIV NON STOP MONITORIZATE DE CATRE BRATUL ARMAT AL PARTUIDULUI UNIC (SECURITATE),REPREZINTA UNA DINTRE MICILE SATISFACTII AVUTE DE SUFLETUL CE TREBUIE HRANIT MACAR CU ASTFEL DE REALIZARI. O SA EXPUN CATEVA ARGUMENTE PENTRU SCAPAREA DE GUVERNUL MAFIOT PONTA PRIN IMPLICAREA CONTINUA A ELECTORILOR CE TREBUIE OBISNUITI CU CULTURA PROTESTULUI (MADE IN GRECIA)IN RAPORT DE TRATAMENTUL DE PROSTIRE PERMANENTA A ELECTORILOR . VOT, EXPRIMAREA OPINIEI CETATENILOR UNUI STAT IN LEGATURA CU ALEGEREA REPREZENTANTILOR SAI…… VOTA,A-SI EXPRIMA PAREREA ASUPRA UNEI CANDIDATURI ,UNEI HOTARARI. VOTARE ,ACTIUNEA DE A VOTA SI REZULTATUL EI. CANDIDA,A FI PROPUS CANDIDAT IN ALEGERI . PARTIDUL UNIC (DESPRINS FORMAL IN MAI MULTE PARTIDE[PSD-UNPR- PC-PPDD-PS] DUPA CONCEPTIA LUI LENIN) REPREZENTAT PRINTR-O MARIONETASUPERIMBOGATITA CE NU SE VREA DETRONATA,NU CONCEPE ALTERNANTA LA PUTERE,DIN MOMENT CE ROMANIA A OBTINUT PRIN FALS SI CORUPERE- RECUNOASTEREA INTERNATIONALA CA ESTE UN STAT DEMOCRATIC! VOT DE BLAM SANCTIUNE PRIN CARE O COLECTIVITATE ISI MANIFESTA DEZAPROBAREA FATA DE O ACTIUNE , FATA DE O ATITUDINE …A UNUI MEMBRU AL EI. SABOTORII TREBUIE SA PRIMEASCA VOTUL DE BLAM DIN PARTEA MEMBRILOR VOTANTI AI SOCIETATII. ACTIONARUL REALITATII TV POLITRUCUL COZMIN GUSA(CARE-A PRELUAT AFACEREA SPALARII PE CREER A TELESPECTATORILOR DE DREAPTA INSPRE STANGA IN MOD INDIRECT DE LA SOV) A INTERZIS REALIZATORULUI EMISIUNII RARES BOGDAN SA PUNA IN DEZBATERE JURNALISTICA DEMISIA PREMIERULUI PONTA ,DANDU-SI OK-UL DOAR IN CE PRIVESTE DISCUTAREA DEMISIEI MINISTRULUI DE EXTERNE MELESCANU SI NUMAI DUPA CE S-A PRIMIT ACORDUL VERBAL PENTRU ACEASTA DE LA PRESEDINTELE PSD PRIM - MINISTRUL PONTA! PRECUM S-A PROCEDAT SI LA INCEPUT IN DECEMBRIE 1989,FORTELE DE ORDINE FIDELE REGIMULUI ASUPRITOR AU OPRIT MANIFESTANTII ( CE-AU VOTAT ANTERIOR DORIND O TARA CA AFARA) SA CIRCULE LIBER INSPRE SEDIUL PSD PENTRU A-SI MANIFESTA DOLEANTELE. DLRM=OPROBIUL PUBLIC, DEZAPROBAREA PRIN CARE SOCIETATEA CONDAMNA FAPTE SOCOTITE NEDEMNE SAU PERSOANE CE SAVARSESC ASTFEL DE FAPTE . REPREZENTANT,PERSOANA IMPUTERNICITA SA ACTIONEZE IN NUMELE UNEI COLECTIVITATI SAU A ALTEI PERSOANE AVAND O ANUMITA CALITATE. REZULTAT,CEEA CE REZULTA DINTR-UN FAPT,DINTR-O ACTIUNE,DINTR-UN CALCUL ! CALCUL,PLAN ,COMBINATIE,SOCOTEALA. A REZONA,A JUDECA,A GANDI .= DLRM(DICTIONARUL LIMBII ROMANE NODERNE) DE CE CREDETI CA DUPA INCHIDEREA URNELOR DE VOT ,LA ORA 21.00VICEPREMIERUL DRAGNEA A IESIT IN PUBLIC IN LOCUL LUI PONTA, DECLARAND MINCINOS DAR SI PREMEDITAT CA PONTA A CASTIGAT NU CU MULTE VOTURI INAINTEA CANDIDATULUI IOHANNIS?(“DIFERENTA E MICA “) AM DOVEZI PSIHANALITICE CA PONTA SI-A PREMEDITAT ABSENTA CHIAR SI LA SCURTE DECLARATII DE PRESA LA ORA 21.00IMEDIAT DUPA INCHIDEREA URNELOR IN TURURILE DE SCRUTIN PREZIDENTIAL. DAR DE CE S-A PETRECUT ACEASTA PREMEDITARE A LIPSEI DE INFRUNTARE A EXIT-POLURILOR FOLOSIND UN INTERMEDIAR(PE DRAGNEA) ? PREMEDITAREA SE BAZA PE URMATORUL CALCUL FACUT DE “CATINDATUL FITUICA” DACA ASISTAM LA NEPREZENTAREA CANDIDATULUI CU OCAZIA ANUNTARII EXIT -POLURILOR DUPA PRIMUL TUR PREZIDENTIAL NU AR MAI FI BATUT LA OCHI ACEASI ATITUDINE DE NEPREZENTARE DUPA TURUL DECISIV DE SCRUTIN PREZIDENTIAL DIN PARTEA ACELUIASI CANDIDAT . OBISNUIREA OPINIEI PUBLICE CU CEVA CE ESTE IN NEREGULA, RESPECTIV CU NEPREZENTAREA CANDIDATULUI PREZIDENTIAL PREMIER LA MINI-RAPORTUL PROCENTAJELOR OBTINUTE IN MOMENTUL IESIRII DIN SECTIILE DE VOTARE, ASCUNDEA CEVA NECURAT CE URMA SA SE PETREACA SI IN AL DOILEA TUR SI IN FINAL VALIDAT DE CATRE POLITIZATELE SANTAJATE BIROUL ELECTORAL CENTRAL SI CURTEA CONSTITUTIONALA DIN ROMANIA. BENEFICIARUL FRAUDARII REZULTATELOR ALEGERILOR PREZIDENTIALE IN DUMINICA NEAGRA ERA CHIAR “CATINDATUL DE LA CENTRU ” CUNOSCUT INTRE CEI 14 CONTRACANDIDATI SI RASPUNZAND LA APELATIVUL “CANDIDATUL PLAGIATOR” CARE DINTR-O DATA MAI VREA PREMIER PANA IN 2016 SI PENTRU A I SE REZOLVA RESPECTIVA PATA PE CARE INTR-O PUBLICA CONFRUNTARE DECLARA IN FALSUL DE CARE-A UZAT CA AR FI STERS-O. PENTRU A MENTINE OCULTUL PRIMUL DINTRE MINISTRI A DECLARAT CA “AR FI BINE DACA S-AR ABTINE TOTI DE LA COMENTARII O VREME, O PERIOADA“.(PE CORTEX = PANA SCAPAM DE BASESCU) DE LA UN IMPORTANT COLONEL DE SECURITATE SACUIU CONSTANTIN STIU INCA DIN 2008 CA ANTON POPESCU TARICEANU ESTE AGENT ACOPERIT AL SECURITATII CA POLITIE POLITICA ,(CA SI TATAL SAU ADOPTIV )MOTIV PENTRU NASTASE ADRIAN IN CAZ CA PIERDEA PRESEDINTIA ROMANIEI,L-A INSARCINAT CU MISIUNEA DE-A INFILTRA CONSTRUCTIA POLITICA CE URMA SA VINA LA GUVERNARE IN DECEMBRIE 2004. ASA SE EXPLICA ATITUDINEA NEDEMNA IN RAPORT DE MINE A ACESTUIA CA SI A LUI CRIN ANTONESCU ORI A ALTOR PERSONULITATI . STITI DE CE M-AM REFERIT CU O ZI INAINTE DE ULTIMUL TUR LA “SCRISOAREA PIERDUTA” CUNOSCUTA SAU NU SI CA”NUMERUL 9”? CONTEMPORAN CU CARAGIALE,ION CREANGA OBSERVA LA FEL CA “TOTUL E CU SUSUL IN JOS “(69) PENTRU CA ORICE COMEDIE ASCUNDE DE FAPT O TRAGEDIE , IONM LUCA CARAGIALE ,DEMASCATORUL ALATURATELOR ABISALELOR FENOMENE CORUPTIE SI PROSTIE , REDATE SIMBOLIC INLOCUIREA NUMARULUI 9 CU NUMARUL 6, SEMNIFICAND INVERSAREA REZULTATULUI VOTARII ASA CUM S-A PETRECUT LA ALEGERILE DIN 1946 CAND COMUNISTII SI-AU BATUT JOC IREVOCABIL DE VOTURILE ROMANILOR DATE OPOZITIEI (VERITABILULUI P.N.T.C.). CINE ESTE DE VINA PENTRU CA A FOST REFUZAT LA EXPORT AMBALAJUL SAU CONTINUTUL MARFII ? NU CUMVA TREBUIE SCHIMBAT PONTA DIN FUNCTIA INCREDINTATA PENTRU CA NU S-A TINUT DE CUVANT CAND A PRETINS IN IANUARIE 2001 CA VA SCHIMBA IMAGINEA PSD-ULUI FACANDU-SE DE RAS LA POSTUL B1TV IN CONFRUNTAREA CU UN NATIV DIN 13 DUPA 13 ANI DE CONTINUA INFRUMUSETARE EXERIOARA MENTINANDU-SE NEALTERATA NATURA INUMANA A GRUPULUI CRIMINAL ORGANIZAT STATAL ? PAI DUPA CE L-A FOLOSIT PE DRAGNEA ACUM PONTA SI ET COMPANY PENTRU ASI SALVA PIELEA VREA SA – SI BATA JOC DE CEL CE A FACUT MURDARUL JOC AL FOSTILOR AUTODENUMITI TINERI SOCIAL DEMOCRATI ? CA SA NU NE DAM SEAMA CAT DE ORDINAR ESTE, CEL VENIT DE LA TINERELE SPERANTE SI AJUNS LA SENIORI, A IESIT PE STICLA IN ZIUA IN CARE N-AM MAI AVUT FONDURI BANESTI, -CU LOZINCA C-AR FI ”FACUT ECHIPA CU” DRAGNEA-, CE N-AR TREBUI SA I SE IA CAPUL PENTRU VICTORIA ADVERSARULUI POLITIC . PENTRU A NU MAI FI INFLAMATA STRADA, PONTA CARE E “HOTARAT SA RAMANA PREMIER”, A DECLARAT DESPRE MELESCANU “ORICUM DANSUL NU A VENIT CA SA RAMANA MINISTRU”. PENTRU CA STIAM CE SE VA INTAMPLA DE CE AM ARATAT EU ANTERIOR CA SCORPIONUL DRAGNEA ESTE COMPETENT CUNOSCAND METODA ARUNCARII CU LATURI IN EL DIN PARTEA FOSTILOR LUPI TINERI PROVENITI DIN TSD ! ASADAR PONTA RECUNOASTE CA MELESCANU A FOST ADUS IN FUNCTIA DE MINISTRU DE EXTERNE IN SCOPUL DE A SABOTA VOTUL MAJOR PENTRU IOHANNIS DIN DIASPORA . CUI SE OFERA STRATEGICUL POST DE LA EXTERNE ? SA NE INTOARCEM LA CELE SPUSE ACUM CATEVA ZILE DE CATRE PRIMARUL CRAIOVEI OLGUTA VASILESCU,(20 DE MII DE OAMENI IN STRADA) ACEASTA DANDU-SE DE GOL TESTAND SI REACTIA ALIANTEI CRESTIN LIBERALE CA VA DECLANSA RAZBOI CIVIL DACA…. (PE CORTEX:DACA NU ESTE DECLARAT CASTIGATOR PRIN FRAUDA ELECTORALA REPREZENTANTUL MONSTRUOASEI COALITII PSD-UNPR-PC- SAU DACA ESTE FORTAT GUVERNUL PONTA SA DEMISIONEZE SAU SE FORTEAZA ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE ! ) LA ORA 23.07 AM ASISTAT LA INTERPRETAREA DE CATRE V.V.PONTA A UNUI ROL CE-A CONSTAT IN FELICITARI TELEFONICE CATRE IOHANNIS, MERGAND PE VERSIUNEA DUMINICII NEGRE CEL PUTIN IN SCOPUL REDUCERII DECALAJULUI PANA MAINE DIMINEATA DACA NU CHIAR IN INVERSAREA SCORULUI ELECTORAL IN FAVOAREA LUI PONTA(IN SCOPUL SALVARII DE INCHISOARE A MAFIOTILOR COALITIEI POLITICE TIP CARACATITA)ASA CUM DRAGNEA DECLARA PUBLIC MAI INAINTE CU DOUA ORE ! ESTE CERT CA NU ATI INTELES CE ASCUNDE CLAMATA RECUNOASTERE A VICTORIEI LUI IOHANNIS DIN PARTEA PIERZATORULUI. E VORBA DESPRE IMPINGEREA LUI TARICEANU CARE SE DA LA IOHANNIS IN CONTEXTUL DICTATULUI “NO COMMENT” CATRE CLICA PSD. . DISCUTANDU-SE DESPRE CAPACITAEA DE ANTICIPARE(PROGNOZELE EXIT- POLURILOR), UN INVITAT LA POSTUL “REALITATEA” SPUNE CA SI EL STIE SA GANDEASCA PROBABIL AVAND IN VEDERE FUNCTIA COGNITIVA A CREERULUI, DAR CE TE FACI CAND MINCIUNA VINE TOCMAI DE LA REPREZENTANTII CELEI DE-A PATRA PUTERE IN STAT ? PRECUM S-A INTAMPLAT IN 10-22.XII.89,V.V.PONTA A DECLARAT CA “POPORUL ARE INTOTDEAIUNA DREPTATE” , DUPA CARE A INTORS-O DECLARAND CA CEI IESITI AFARA” NU AU DE CE SA PROTESTEZE !” PUTETI SA SUPORTATI MINCIUNA ORDINARA EMANATA DE V.V. PONTA POTRIVIT CAREIA “NIMENI NU MI-A CERUT DEMISIA DIN GUVERN”? AS FI PREFERAT SA RASPUNDETI DUMNEAVOASTRA LA INTREBAREA CE , CINE , L-AU DETERMINAT PE VICEPREMIERUL DRAGNEA SA REVINA DUPA DOUA ORE SI SA O INTOARCA CU 360 DE GRADE ? L.DRAGNEA A TRANSMIS CATRE REPREZENTANTII DIN SECTIILE DE VOTARE CA “NOAPTEA SE DECIDE PRESEDINTELE ROMANIEI”. S-A DAT “LA LOC COMANDA DOAR CAND AU VAZUT CE GANDESC SI ASTERN PE LAPTOP .CE-O FI CAUTAND A. NASTASE LA NURENBERG? VASILE BLAGA STIE CE S-A INTAMPLAT IN PRIMUL TUR DE SCRUTIN, TOT ASA CUM STIU SI EU,DIN MOMENT CE COORDONATORUL CAMPANIEI ELECTORALE AL A.C.L. A DECLARAT CA “CHIAR DACA TOTI AR VOTA INVERS DUPA ORA “CAND EXISTA PROCENTAJUL DE 91%. OARE PRECUPAREA ATITUDINAL MEDIATIC-DECONSPIRATOARE A AVUT UN ROL HOTARATOR IN CE PRIVESTE SCHIMBAREA LA FATA A VECHIULUI PNL INAINTE DE AL DOILEA TUR DE SCRUTIN PREZIDENTIAL ? EMIL HUREZEANU (CARE VA FI NUMIT SEFUL ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE) A TRANSMIS UN MESAJ STRATEGIC CATRE PARTEA PIERZATOARE IN SCOPUL NECESITATII DE SCHIMBARE A IMAGINII FATA DE U.E.SI USA. .. CE POST I SE PREGATESTE VALOROSULUI ANDREI PLESU ?NU CUMVA EXTERNELE OFERITE DE PREMIERUL PONTA? IN ACEST SENS,SFATUL STRATEGULUI HUREZEANU ERA CA “AR TREBUI SA INTRE IN ADORMIRE” PSD-UNPR-PC!(PRECUM AU FACUT-O IN 1996-2000 CAND COMUNISTII -AU LASAT PE P.N.T.C.D. SI P.N.L. SA FRAUDEZE ALEGERILE PENTRU A PUNCTA IN RELATIA CU N.A.T.O.). DUPA CE SAU VAZUT GANDURILE MELE CE-AU PRINS VIATA PE LAPTOP,NE POMENIM CU DRAGNEA CARE APARE IN MIJLOCUL PRESEI . CE DECLARA DRAGNEA LA INTREBARILE JURNALISTILOR PE CARE-I INDRUMA VERBAL SA-L INTREBE IN SCOPUL ASIGURARII BUNEI COMUNICARI,REPREZENTANTII PARTIDULUI NEMAIPUTAND SA O INTOARCA LA TELEVIZOR CU PLACA “NU AM COMUNICAT BINE”? CA “VICTOR PONTA NU-SI VA DA DEMISIA . NU ARE DE GAND SA – SI DEA DEMISIA SI NU-SI VA DA DEMISIA.”DIXIT DRAGNEA. MAFIA SPUNE CA :EL(V.V.P.) NU, DAR TU(L.D.), DA! CA SA VEDETI DE CE PROFITORUL COMUNIST TARICEANU AUTODENUMIT PENELIST REFORMATOR,PRETINDE CA NU A INTELES DE LA CINE VREA SA IA TARA INAPOI IOHANNIS, CARE DUPA ANUNTAREA EXIT-POLURILOR -A POSTAT PE FACEBOOK “SA NE LUAM TARA INAPOI!” CARE VA SA ZICA SI TARICEANU STIA DESPRE PLANIFICATA MARE FRAUDARE . MAI INAINTE DE ACEASTA INTREBARE A UNUI ZIARIST AVIZAT, FRICOSUL SANTAJABIL PRESEDINTE AL BIROULUI ELECTORAL CENTRAL S-A PREFACUT CA NU STIE DESPRE FAPTUL CUNOSCUT POTRIVIT CARUIA OBSERVATORII STRAINI AU FOST SCOSI AFARA DIN SECTIILE DE VOTARE PENTRU A NU EXISTA O REALA TRANSPARENTA IN CEEA CE PRIVESTE OPERATIUNEA DESFASURARII IN MOD TRANSPARENT AL NUMARARII BULETINELOR DE VOT ! NU MAI ERA MULT PANA LA TRECEREA LA ACTUL FRAUDARII. PONTA A AVUT UN CALCUL MACHIAVELIC (DE INSPIRATIE NASTASIANA) CAND A TREBUIT SA RECUNOASCA VICTORIA CONTRACANDIDATULUI IN SPERANTA OBSESIVA A RAMANERII IN FUNCTIA DE PREMIER,(SI DE PRESEDINTE AL P.S.D.) DECLARAND URMATOARELE “VOI COLABORA CU PRESEDINTELE IOHANNIS” ! PE LA ORELE 23.30 MARELE CASTIGATOR KLAUS IOHANNIS A SCRIS PE FACEBOOK (PENTRU PRIMA DATA)”ROMANII AU FOST EROI …ONLINE-UL A FACUT DIFERENTA !”….. IN ACORD CU VREMURILE TRAITE, PREAFERICITUL DANIEL AR FI SPUS IN ZIUA VOTULUI :“DUMNEZEU A LUCRAT…CHIAR CU STRAINUL SAMARITEAN……..” PONTA A FACUT REFERIRE PENTRU MARTI LA RESPINGEREA DEFINITIVA(DAR NU SI IREVOCABILA )A AMNISTIEI SI GRATIERII ! CHIAR DACA MAJORITATEA REALIZATORILOR DE EMISIUNI B1TV AU CUVANTAT CU O ZI INAINTE DE TURUL 2 CA ESTE PREA TARZIU PENTRU RECUPERAREA PROCENTAJELOR DE CATRE IOHANNIS,(CARE DE FAPT ERAU INVERSATE )S-A OBSERVAT CA S-A CAM SCHIMBAT TENDINTA LA VOT DUPA ORA 16 CAND EU AM CONSIDERAT CA ERA NECESAR CA ELECTORATUL SA CONSTIENTIZEZE MACAR IN PREZILELE SI CHIAR IN ZIUA VOTULUI -CA SOARTA TARII ESTE IN MAINILE LUI SI ESTE CAPABIL SA O SCHIMBE DACA SE “TREZESTE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE “CHIAR SI IN ULTIMUL CEAS! PENTRU CA STIA CA SLEAHTA DE PARTID II VOR SAPA GROAPA IN CAZ DE INFRANGERE,“NU ISI EXPLICA REZULTATUL SI NU GASESTE NICI UN VINOVAT “(DRAGNEA) TERMINAT 17.XI.2014 ORA 1.MAAT HAC TOT AZI ORA 15.44 AU APARUT IN FORMAT A4 CU ROLURI PRESTABILITE. DE CE ERA NECESAR LA INTALNIREA DE PRESA DE ASTAZI (CARE-A DURAT 5-7MINUTE)CA PONTA SA REITEREZE CA L-A FELICITAT PE NOUL ALES SI CA L-A ASIGURAT PE NOUL PRESEDINTE AL ROMANIEI CE VA FI INVESTIT CU O COLABORARE EXCELENTA DIN PARTEA SA CA PREMIER . PONTA SE TEME DE POSIBILITATEA MEA DE -A POSTA PE INTERNETUL DIN ORAS, ASTFEL DEZVALUIND PERVERSELE PLANURI ALE PSD-UNPR-PC. MERGAND PE TACTICA LUARII MINCIUNII INAINTEA ADEVARULUI ,CEI 4 MUSCHETARI AU AVUT O SCURTA APARITIE MEDIATICA,INCERCAND SA DEA O ALTA EXPLICATIE SUSTINERILOR MELE DE AZI -NOAPTE. NASUL OPREA IL INSTRUIESTE BINE PE FINUL ELEV SILITOR PONTA,FACANDU-L SA INTELEAGA CA E NECESAR SA IASA IN PRESA PANA SA POSTEZ EU ANALIZANT DESPRE INTERPRETAREA FAPTELOR PETRECUTE. MANCATORUL DE BUZE,PONTA IL FOLOSESTE PE PAPAGALUL TARICEANU IN ROL DE PURTATOR DE CUVANT SI LANSATOR DE RACHETE INSPRE IOHANNIS IN SCOPUL DETERMINARII PRESEDINTELUI RO.SA BATA IN RETRAGERE -PLECAND DE LA EXPERIENTA DOBANDITA IN TIMPUL INTALNIRILOR PREZIDENTIABILILOR. ACUM CAND SE TEM CA-SI VOR PIERDE FUNCTIILE INTR-O LUNA DE ZILE, VICTOR PONTA SI GABRIEL OPREA SUNT EXTREM DE PREOCUPATI DIN CAUZA CAPACITATII MELE DE-A CITII GANDURILE LOR VINOVATE DIN PERSPECTIVA CERUTEI TRAGERI LA RASPUNDERE PENALA PENTRU TOCMIREA ASASINULUI PLATIT CE-A SAVARSIT CRIMA ASUPRA TATALUI MEU IN 24.XII.2010! DESI A SPUS DOUA FRAZE , ACOPERITUL OFITER DE SECURITATE GABRIEL OPREA A RAMAS CU SINTAGMA DE PANA IN 1989“VA INFORMEZ CA” CA SA NU RASPUNDA LA INTREBARILE JURNALISTILOR PONTA A BAGAT LA INAINTARE PASTILA “O SA STAU CU FAMILIA “ SA NU NEGE V.BLAGA CA NU A GANDIT LA CE S-A INTAMPLAT LA TURUL INTAI AL ALEGERILOR DIN PERSPECTIVA CELOR ARATATE DE MINE SI NEPETRECUTE SI LA TURUL 2 ? ASA SE EXPLICA SI MOTIVUL PENTRU CARE SE INTARZIE MEREU ANUNTAREA DE CATRE B.E.C. A REZULTATULUI ALEGERILOR,BAGANDU-NI-SE IN FATA COADA DE LA DEPUNEREA SACILOR CU BULETINELE DE VOT! IN AFARA CAPACITATII DE MEDIUM,CLARVAZATOR,APARATUL SCIO MI-A RECUNOSCUT CAPACITATEA EXCEPTIONALA DE OBSERVATOR DAR SI IMPLICAREA DEOSEBITA IN SOCIAL! APARATULUI DE BIOREZONANTA MAGNETICA [CREAT DE UN CERCETATOR (OM) ]NU I-A FOST TEAMA DE CAPABILITATILE CELUI INVESTIGAT . SA-I DAM JOS PE BANDITII CARE-SI BAT JOC DE POPORUL INVOCAT ATAT DE DES IN INCERCAREA JUSTIFICARII NELEGIUIRILOLR LOR! TERMINAT. 17.XI.2014 HAC MAAT
Raspunde

HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL

Acum 8 ani

16.XI.2014 ZIUA VOTULUI PENTRU ALEGEREA PRESEDINTELUI ROMANIEI. DOAR PENTRU CA AU VENIT ROMANII DIN DIASPORA CU NOAPTEA IN CAP A CRESCUT CU 1-2 %PROCENTAJUL LA VOT SI NU PENTRU CA S-AR FI LUAT “MASURI ORGANIZATORICE” ASA CUM S-A PROPAGAT IN SPATIUL PUBLIC , CI DIMPOTRIVA S-A INGREUNAT PE CAT POSIBIL VOTAREA PENTRU A FI PREJUDICIATI CEI CE NU LI SE GARANTEAZA DREPTUL DE VOT SI IN MOD INDIRECT CANDIDATUL NEVOCAL IOHANNIS, NEADAPTAT LA CONDITIILE SPECIALE IMPUSE DE ACESTI SPECIALISTI IN IMAGINE SI DIVERSIUNI PRECUM SE-NTAMPLARA IN DECEMBRIE 1989. . PONTA SI MELESCANU AU “MINTIT POPORUL CU TELEVIZORUL” (ANTENA 3 -REALITATEA TV- RTV)CAND AU DECLARAT CA SE VOR IMBUNATATI CONDITIILE DE VOTARE PENTRU TURUL 2 DE SCRUTIN PREZIDENTIAL. A TINUT MINCIUNA PRO PONTA(~“SA NU FIE NICI UN ROMAN CARE SA VREA SI SA NU POATA SA VOTEZE”)DIN MOMENT CE NU AU FOST DEMISI DE POPOR CARE A PREFERAT SA SE ASEZE LA COZILE UMILINTEI IN CONTINUARE . STIIND CA CEI CE VOR SA VOTEZE VOR CONSTIENTIZA IN FINAL CA TOATE MASURILE CARE S-AU LUAT AU FOST IN SCOPUL SABOTARII SI MAI EFICIENTE A VOTARII(TORINO,PARIS…..),AU FOST ADUSE DIN TIMP FORTELE DE ORDINE PENTRU A LINISTI ORICE FEL DE PROTEST AL CELOR CE IARASI NU LI SE GARANTEAZA DREPTUL LA VOT DESI PREMIERUL CANDIDAT PREZIDENTIAL A PROMIS MASURI! LA PRIMUL TUR DABEA PE LA ORELE 16,00AU FOST CHEMATI JANDARMII IN INTENTIA DE A A BLOCA ACCESUL VOTANTILOR IN SECTIIILE DE VOTARE . IN ACEST TUR ASA CUM CRED CA V-ATI DAT SEAMA PE LA ORA 12.00 CU INTENTIA DE INTIMIDARE,AU VENIT JANDARMII SI IN SECTIILE DE VOTARE DIN AMBASADE SI CONSULATE ,LIMITAREA NUMARULUI(7) CELOR CE INTRA IN SECTIA DE VOTARE IN SCOPUL REDUCERII EFECTIVE A NUMARULUI VOTANTILOR PRO IOHANNIS. IATA CARE A FOST ADEVARATUL SCOP AL CALCULELOR FACUTE DE MINISTRUL DE EXTERNE MELESCANU ACOPERIT OFITER AL SECURITATII ! SE INTAMPLA IN 1993. PROFESORUL DE DREPT INTERNATIONAL ADRIAN NASTASE CATRE STUDENTELUL SAU PONTA VICTOR VIOREL ~”IN TREI MARI TREPTE INCLUSIV DE TIMP ITI ARANJEZ SA DEVII CE N-AI VISAT SI NICI NU POTI VISA VREODATA CU O SINGURA CONDITIE: DIN ACEST MOMENT EU SUNT CREERUL TAU SI GURA TA! DE CE SE TEMEA PONTA ASA CUM I SE DESTAINUI-SE MAMEI SALE CAND ACEASTA II PROPUSESE NISTE ARANJAMENTE CU CATEVA PERSOANE CE AR AVEA NEVOIE DE AJUTORUL SAU? NASTASE IL PUSESE IN GARDA DESPRE CELE ARATATE MAI SUS ,IAR INVATACELUL I SE DESTAINUISE MAMEI SALE IN SENSUL CA TREBUIE SA FIE ATENT SA NU CUMVA SA AIBA COMPLICATII DE NATURA PCR(PILE ,CUNOSTINTE, RELATII) CE-AR PUTEA SA FIE SCOASE LA IVEALA DE O PARTE A PRESEI CE NU AR FI DE STANGA, ASTFEL PUTAND AFECTA REUSITA PLANULUI BINE ORCHESTRAT. DE ACESTE STARI DE FAPT IL PRELUCRASE SI MENTORUL SAU ADRIAN NASTASE CARE AVEA INTERESUL CA DISCIPOLUL SAU SA AJUNGA LA TIMPUL POTRIVIT IN LOCUL POTRIVIT PENTRU A CULEGE DE CATRE SEMANATOR ROADELE SADITE. EU AM MAI ATINS CU ARGUMENTE RELEVANTE ACESTE SUBIECTE INCA DIN PERIOADA 2009-2010 DAR AU FOST OCULTATE DE MAFIA DIN MASS-MEDIA. DIN ACESTE MOTIVE,SI PENTRU CA AM FOST APRECIAT DREPT UN REAL OBSTACOL IN CALEA PREAMARIRII TRIADEI PONTA- NASTASE-MAIOR ,AU EXISTAT NUMEROASE TENTATIVE DE OMOR FATA DE MINE,REUSINDU-SE IN SCHIMB ASASINAREA TATALUI MEU IN 24.XII.2010. AM SCRIS DE ZECI DE ORI SI DESPRE STENOGRAMELE RUSINII ALE P.S.D. PENTRU CA STIAM CE MI SE PREGATESTE, IN RAPORT DE REALITATIILE INTELESE SI DATORITA UNEI ANALIZE MINUTIOASE A UNOR ARTICOLE DIN PRESA SCRISA, AM TINUT CONT DE CEEA CE MI SE SPUSESE IN 18.XII.2000DE CATRE CONSILIERUL PERSONAL AL SECRETARULUI GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI IN SENSUL CA DIN CAUZA DOSARULUI PENAL FLOTA,PRIMARUL GENERAL NU-SI VA INDEPLINI ATRIBUTIA DE ASIGURARE A RESPECTARII DREPTURILOR MELE CONFERITA DE LEGEA ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE, CONDITII IN CARE AM RECURS LA DREPTUL DE PETITIONARE A PRINCIPALELOR AUTORITATI ALE STATULUI. IN RESPECTIVELE STENOGRAME NEGATE DE NASTASE SI PONTA,RODICA STANOIU A DECONSPIRAT IN CLAR APARTENENTA POLITICA A CONDUCERII DIRECTIEI GENERALE JURIDIC SI CONTENCIOS DIN P.M.B.CAND A AFIRMAT CA ~“VINE DIN URMA CEVA TARE (PLANGEREA PENALA A MEA)IMPOTRIVA LUI BASESCU DAR DIN PACATE SUNT IMPLICATI SI DIN PARTEA NOASTRA!” PRIN 2004POPA MIRCEA,UN FOST SUBOFITER DE MILITIE(INFORMATOR AL “SECU”)DEVENIT AVOCAT PRIN SCRIEREA UNEI CERERI DE INTRARE IN BREASLA AVOCATEASCA CAND EL ERA ANGAJAT LA AEROPORTUL AUREL VLAICU(ADICA INTRA INTR-O STARE DE INCOMPATIBILITATE) …, A CAUTAT CEVA INFORMATII SA SCOATA DE LA MINE PENTRU A VERIFICA DACA EU ERAM MONTAT DE PSD LEGAT DE CE SE VORBEA IN STENOGRAME,DESI EU CHIAR CA NU AVEAM NICI O LEGATURA CU ACESTEA,CI DOAR INCERCAM SA-MI RECUPEREZ DREPTURILE INCALCATE. STENOGRAMELE RUSINII SCOTEAU LA SUPRAFATA TRAFICUL DE INFLUENTA AL MINISTRULUI P.S.D. DE JUSTITIE(R.S.) ASUPRA PARCHETULUI NATIONAL ANTICORUPTIE IN DOSARUL FLOTA PRIN CARE ERA PRESAT PRIMARUL GENERAL TRAIAN BASESCU SA SEMNEZE DECIZIA DE DESFACERE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA AL SUBSEMNATULUI IN TEMEIUL UNEI PRETINSE “REORGANIZARI A ACTIVITATII P.M.B.”,IN CAZUL MEU ANULATE IN INSTANTA. AM SESIZAT PE PREFECTUL MUNICIPIULUI BUCURESTI GABRIEL OPREA ,MINISTERUL ADMINISTRATIEI PUBLICE SI IN FINAL SI CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU CONDUS DIN 1 APRILE 2002 DE VICTOR VIOREL PONTA, SOLICITAND EFECTUAREA UNUI CONTROL RIGUROS LA D.G.J.C.L. SI DIRECTIA RESURSE UMANE DIN P.M.B.,INSTITUTIE PUBLICA UNDE MAFIA ADMINISTRATIVA ESTE INDISOLUBIL LEGATA DE MAFIA JUDICIARA SI MAFIA POLITICA. TOATE DEMERSURILE LEGALE ALE MELE AU FOST MUSAMALIZATE DIN CAUZA CUMPARARII INFLUENTEI DE CATRE ADVERSARII MEI JUDICIARI,SUSTINUTI MAFIOT DE CATRE REGIMUL POLITIC NEDEMOCRATIC NEREZOLVAREA CERERILOR MELE FACEA POSIBILA MENTINEREA NEEFECTIVEI EXECUTARI A HOTARARII JUDECATORESTI DE REINTEGRARE A MEA . ASTFEL ERAM PUS IN SITUATIA DE A INTELEGE CA NU SUNT BINE PRIMIT NICI DACA AM CASTIGAT O HOTARARE JUDECATOREASCA, PRIN CARE ORICUM JUDECATORII NU AU INTRAT PE FONDUL CAUZEI DEZAVANTAJOS PARATEI P.M.B.,CI DOAR AU ANTAMAT FONDUL DELOC PIPAIT.. “SA SE REVIZUIASCA PRIMESC,DAR SA NU SE SCHIMBE NIMIC, SAU SA NU SE REVIZUIASCA,DAR ATUNCI SA SE SCHIMBE IN PUNCTELE ESENTIALE”I.L.CARAGIALE IN PIESA “O SCRISOARE PIERDUTA”(9) ADRIAN NASTASE A FOST CEL CARE A RECOMANDAT LUI PONTA SA VIZITEZE MAI RAR PE MAMA SA SI SA FOLOSEASCA PRETEXTUL CA AR FI OCUPAT ZILNIC CU TREBURILE DE LA PARTID SI DE LA GUVERN,ASA CUM PROCEDA EL CAND NU DOREA SA PRIMEASCA PE CINEVA IN AUDIENTA PENTRU A NU-I SOLUTIONA DOLEANTELE . CHIAR MAMA SA L-A DAT DE GOL PE PONTA RELATIV LA RACIREA FIULUI SAU CU CARE ANTERIOR COMUNICA ZILNIC! CUM SA NU-SI FACA PROBLEME O MAMA IUBITOARE OBISNUITA SA VORBEASCA ZILNIC CU FIUL SAU,CAND OBSERVA CA FIUL EI SE-NDEPARTEAZA DE ACEASTA? NUMAI CA INDEPARTAREA DE MAMA SA -INCEPUTA DIN VREMEA CAND ERA SEF AL CORPULUI DE CONTROL AL PRIMULUI MINISRU (NASTASE)-NU PUTEA FI DECAT UNA DE FATADA,CACI LIPSA DE CONTACTE AVEA ROLUL CA VICTOR SA NU AIBA PRILEJUL DE-A SE DA DE GOL FATA DE MAMA IN LEGATURA CU PREGATIREA PAS CU PAS A CANDIDATURII SA LA PREZIDENTIALE. SITUATIA SE ASEAMANA CU CEA IN CARE UN PARINTE INTERZICE UNUI COPIL SA SE MAI VADA CU ALT COPIL DE CONDITIE INFERIOARA. ASA CUM STITI DABEA TARZIU PONTA SI-A ANUNTAT CANDIDATURA LA PREZIDENTIALE DUPA CE ANTERIOR, MEREU A INSELAT ELECTORATUL DECLARAND PUBLIC CA NU VA CANDIDA LA PRESEDINTIE IN 2014, CI VA RAMANE PREMIER PANA IN 2016. IN TIMP CALITATEA DE OFITER ACOPERIT MODIFICA TOTAL STRUCTURA PERSONALITATII PERSOANEI RESPECTIVE! PENTRU CA CORLATEAN NU SI-A ASUMAT PENTRU TURUL 2 O BATAIE DE JOC MAI MARE DECAT CEA REALIZATA IN PRIMUL TUR, I S-A FACUT LOC LUI T.MELESCANU SPECIALIST IN IESIRI DIN SITUATII SPECIALE IN INDELUNGATA PERIOADA COMUNISTA 1960-1989! TOATE SUSTINERILE EXPUSE SUCCINT DAR ARGUMENTAT, AU FOST DOVEDITE PE LARG IN PROPORTIE DE 100%IN PERIOADA 2010-2014!DIFERENTA ESTE DOAR CA ACUM ,ELE SUNT MAI ACTUALE SI MAI TINTITE ! IN CADRUL EMISIUNII “CANAPEAUA ELECTORALA”LA CARE A FOST INVITAT CHIAR ACTIONARUL COZMIN GUSA ,(CARE CA ORICE POLITRUC NU DORESTE SA FIE INTRERUPT DE VREUN REALIZATOR DE EMISIUNE ) IERI, AM ASISTAT LA ANUNTUL TERMINARII EMISIUNII “CANAPEAUA ELECTORALA “DESPRE CARE ACTIONARUL COZMIN GUSA,BUN AMIC CU PREMIERUL ADRIAN NASTASE DECLARA PE CALEA UNEI TRANSMISIUNI TELEFONICE PE LA JUMATATAE LUNII OCTOMBRIE, CA EMISIUNEA SE VA DERULA TIMP DE 2 ANI -EXISTAND CHIAR SI UN CONTRACT INCHEIAT CU FLORIN TUDOSE IN ACEST SENS. CUM OBIECTIVUL DE ELIMINARE FIZICA A ACESTUIA A FOST INDEPLINIT,INCHEIEREA RESPECTIVEI EMISIUNI CE CRITICA PUTEREA, COINCIDE CU TRAMBITATA VENIRE LA PUTERE A LUI VICTOR VIOREL PONTA IN CALITATE DE PRESEDINTE AL ROMANIEI. AZI ODATA CU ZIUA VOTULUI,T.BASESCU A ANUNTAT CA ALTCINEVA VA PRELUA RASPUNDEREA PRESEDENTIALA PENTRU URMATORII 5 ANI DE ZILE . ASA CA SUNTEM 100%PE CONT PROPRIU! SITUATIA DE FATA PRIVIND CONTROLUL TOTAL AL MASS - MEDIEI SEAMANA CU CELE INTAMPLATE MAI DE MULT CU “GRUPUL DIVERTIS”, CARE PRIMISE DE LA PSD DIFERITE FACILITATI(CONTRACTE BANOASE…..) PENTRU SUSPENDAREA EMISIUNII LA ADRESA GUVERNANTILOR! NE INTOARCEM ASADAR LA BANCUL CU RICIU PE CARE L-AM SPUS MAI DE MULT , PARTIDUL UNIC ITI SPUNE CE, CUM,CAT,CAND,CU CINE,DE CE ! CEL LIPSIT DE MORALITATE, AV.CATAVENCU II SPUNE CU IPOCRIZIE PREFECTULUI TIPATESCU CUVINTELE CAT SE POATE DE ADEVARATE : “TOTI SUNTEM ROMANI! MAI MULT SAU MAI PUTIN ONESTI”! OBIECTIVUL PREMIERULUI PREZIDENTIABIL PONTA ESTE CA AZI DIFERENTA INTRE PRIMUL SI AL DOILEA TUR DE SCRUTIN ELECTORAL SA FIE DE 5%-7%! CONSILIILE LOCALE DIN STRAINATATE AU FOST REFUZATE CATEGORIC DE MINISTERUL AFACERILOR DE EXTERNE AL CAREI MISIUNE TRASATA ESTE DE A SABOTA IN MOD SISTEMATIC VOTUL DIN DIASPORA PENTRU CA ESTE PRO IOHANNIS! PENTRU CA NUMARUL CELOR CARE VOR SA VOTEZE ESTE DE 15 ORI MAI MARE DECAT IN PRIMUL TUR DE SCRUTIN PREZIDENTIAL, COMUNISTII AU ANIHILAT PRIN SABOTAJE INDEMNUL DIN 2004“NU POT EI FURA,CAT POTI TU VOTA.” TOATE ACESTE MANOPERE DOLOSIVE PRIN INTERMEDIUL CARORA SE DESFIINTEAZA DEMNITATEA UMANA A CELOR OBLIGATI SA STEA LA COZI PRECUM SE OBISNUIA IN COMUNISMUL DECLARAT DIN PERIOADA OPTZECISTA, IN SCOPUL DE-A IESI PRESEDINTE LOAZA LOR TRASA DE SFORI DIN TOATE PARTILE CORESPUNZATOARE PUNCTELOR CARDINALE ! “ SE VOR ANULA BULETINELE DE VOT DIN DIASPORA PRIN STAMPILAREA DUBLA ,SAU INLOCUIREA BULETINULUI DE VOT PRIN ALT BULETIN DE VOT STAMPILAT IN AFARA CHENARULUI HASURAT CUPRINZAND NUMELE SI PRENUMELE CANDIDATULUI PREZIDENTIAL SI DENUMIREA PERSOANEI JURIDICE CE L-A PROPUS SA CANDIDEZE ! PREMEDITAREA ESTE DOVEDITA SI PRIN URMATOARELE“ :…IN MOD NORMAL AR PUTEA SA VOTEZE TOTI CEI CARE SE PREZINTA LA VOT “ (THEODOR MELESCANU A RENUNTAT SA MAI VOTEZE LA PARIS DIN CAUZA COZILOR INTERMINABILE CU ELECTORAT CONSTIENT DE ROLUL VOTULUI IN POSIBILITATEA SCHIMBARII STARILOR NEGATIVE DE LUCRURI DIN TARA IN CARE VOR SA SE INTOARCA ODATA CU DORITA SCHIMBARE CE NU MAI VINE. ) “VOTUL DIN DIASPORA DECURGE FARA PROBLEME”PRETINDE T.MELESCANU. M-AM ABTINUT SA NU SOLICIT IN 2010 FATA DE P.P.-D.D.,CEEA CE SOLICITASEM TRIBUNALULUI BUCURESTI IN RAPORT DE PSD - UNPR - PC – UDMR :DECLARAREA NECONSTITUTIONALITATII! AM STIUT DE ATUNCI DESPRE TRADAREA POPORULUI PENTRU ALEGERILE PRESEDINTIALE DE LA SFARSITUL ANULUI 2014 IN URMA OFERIRII UNOR FUNCTII SINECURISTE IMPORTANTE PENTRU CAPII P.P.-D.D. INAINTE SAU IN TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE PENTRU CA PONTA SA FIE SIGUR CA DAN DIACONESCU NU SE VA IMPLICA IN DEZVALUIREA CU APLOMB ALE CELOR PETRECUTE IN DIASPORA . CELE DE MAI SUS CONSTITUIE UN MOBIL PENTRU DESFIINTAREA OTV DE CATRE PONTA PRIN INTERMEDIUL C.N.A. DUPA ALEGERI, PONTA A PROMIS LUI D.D.CA SE VA DA DRUMUL LA OTV ASA CUM S-A INTAMPLAT SI IN PERIOADA PREMIERULUI NASTASE ADRIAN DERANJAT DE SCAPAREA UNOR INFORMATII IN SPATIUL PUBLIC SI DE AICI LA OPINIA PUBLICA . 16.XI.2014 MAAT HAC 15.XI.2014 “FIUL OMULUI N-A VENIT SA I SE SLUJEASCA ,CI EL SA SLUJEASCA SI SA-SI DEA VIATA CA RASCUMPARARE PENTRU CEI MULTI”(MATEI 20:28) IMPARTASIREA SUFERINTELOR INDURATE DE DOMNUL HRISTOS NE CONDUCE LA O RELATIE PERSONALA DE IMPREUNA – SIMTIRE CU EL. FIECARE SACRIFICIU DE SINE PENTRU BINELE ALTORA IL APROPIE TOT MAI MULT DE RASCUMPARATORUL LUMII “ IAR VOI MEREU NECURATI FUNCTIONARI PUBLICI VA CONSIDERATI NESCHIMBABILI SUB UMBRELA POLITICULUI MAFIOT CREZANDU-VA PERMANENTII STAPANI AI COLECTIVITATII LOCAL-CENTRALE, INCALCAND JURAMANTUL CONSTITUTIONAL CE –L SFIDATI SI-N CARE NU CREDETI DIN MOMENT CE NU-L STITI! SA NU NE PIERDEM SIMTAMANTUL NEVOII DE RUGACIUNE, SA NU NE RUGAM INDIVIDUALIST SI EGOIST, SA NE RUGAM SI PENTRU NEVOILE OMENIRII. NE DEZVOLTAM IN SLUJBA LUI DUMNEZEU DACA SUNTEM CAPABILI SA SIMTIM CU ALTII SI NU DACA TRAIM DOAR PENTRU SINE! CINE GANDESTE SI VORBESTE MAI INTENS SI MAI DES DESPRE DOMNUL HRISTOS, UITAND PANA LA RENUNTARE PUTIN DE SINE, NU ARE CUM SA NU SE-NCONJUARE DE PREZENTA SA OMNIPREZENTA! “CAND VA VENI MANGAIETORUL, DUHUL ADEVARULUI ARE SA VA CALAUZEASCA IN TOT ADEVARUL PENTRU CA VA VA LUA DIN CE ESTE AL MEU SI VA VA DESCOPERI.(IOAN 16 :13 14)” LUMINA SLAVEI LUI DUMNEZEU ”POATE SA MANTUIASCA IN CHIP DESAVARSIT PE CEI CARE SE APROPIE DE DUMNEZEU PRIN EL(EVREI7:25) CAND SUFLETELE CURAJOASE IN LUPTA CEA GREA , ASALTATE DE PUTERILE RAULUI – SUNT PE PUNCTUL DE-A SE PRABUSI, “INCURAJEAZA-L PRIN CUVINTE DE NADEJDE CARE SA-L SUSTINA PE DRUMUL SAU “ . “PRIN INFLUENTA PE CARE O EXERCITAM FARA SA NE DAM SEAMA, CEILALTI POT FI INTARITI SAU POT FI INDEPARTATI DE LA DOMNUL SI DE LA ADEVAR” ”NICI UNUL DIN NOI NU TRAIESTE PENTRU SINE “(ROMANI 14:7) SPIRITUL MANTUITORULUI NU A FOST NICIODATA ZDROBIT IN CIUDA INIMII DESCHISE PENTRU TOATE DURERILE OAMENILOR , VIETII UMBRITE DE DURERI SI GRIJI. VRAND SA LOVEASCA IN BASESCU PE CALEA ACCESARII FILMULETULUI POSTAT VINERI PE FACEBOOK]”CATINDATUL” PONTA A IRONIZAT DE FAPT OBICEIURILE ETNIEI ROMME (TIGANESTI) ATUNCI FOLOSITE INSCENATOR PENTRU-A PRINDE IN CAPCANA PE FRATELE SEFULUI STATULUI MOMIT CU TENTANTE PROMISIUNI. REALIZAND INCA DIN 2010 FORTA DE PENETRARE A INFORMATIEI MELE IN SPATIUL CYBERNETIC, GEORGE MAIOR A RECOMANDAT FINULUI SAU POLITICA PASILOR MARUNTI SPERANDU-SE CA ACESTIA VOR FI MAI GREU OBSERVABILI DE CATRE UN EXTRASENZORIAL . PE 1 APRILE 2013 PONTA A SOLICITAT NASULUI SAU DIRECTOR S.R.I-IST SA-MI INVALIDEZE ADRESA DE E-MAIL PENTRU A NU MAI PUTEA AVEA CONT PE FACEBOOK. AM DOVEDIT DE NENUMARATE TOATE INDELETNICIRILE SECURISTE ALE RESPECTIVULUI TANDEM INCRUSCRIT INSA OFICIALII OCCIDENTALI AU FOST MITUITI DE CATRE MAFIA SECURITATII PE RELATIA N.A.T.O.-U.E.-M.A.E. . DIN MOMENT CE DUPA 5 ANI DE ZILE PREMIERUL PONTA RIDICULIZEAZA DANSUL TIGANESC , INSEAMNA CA ACUM LA PUTERE FIIND, PONTA NU MAI ARE NEVOIE DE ACEASTA ETNIE CONSIDERAND AROGANT CA ARE DESTULE VOTURI PROMISE PENTRU ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN ACEASTA DUMINICA 16.XI.! DUPA APARITIA LEGII DIN 1999PRIVIND DECONSPIRAREA SECURITATII STATULUI, PUTINII DINTRE CEI CARE AU FOST SUSPICIONATI CA AU FOST OFITERI SAU INFORMATORI/COLABORATORI AI SECURITATII , SI-AU JUSTIFICAT ACOPERITA APARTENENTA LA POLITIA POLITICA , INVOCAND PRECUM CIRIPITORUL PONTA CA “SI-A(U) SERVIT TARA ”NERECUNOSCAND CA EI STAPANII DESTINELOR NOASTRE AU FOST BENEFICIARII INCREDIBILELOR PRIVILEGII IN SCHIMBUL INCALCARII DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI NECOLABORATIONIST. IN FILMUL DOCUMENTAR “DOI PENTRU ROMANIA “,P.S.D.-ISTUL AGATON(FOST MINISTRU AL TURISMULUI IN GUVERNUL CONDUS DE ADRIAN NASTASE) DEZVALUIA CA VICTOR VIOREL PONTA NU AR FI AJUNS IN ECHIPA DE BASCHET NATIONALA DACA …” N-AR FI AVUT STELE PE UMAR(CITIRE DE GANDURI) VA DATI SEAMA CAT DE TRADATOR POATE FI PONTA DACA EL DUPA ATATA TIMP NU A PUTUT RETINE MEMORIAL NICI MACAR PRIMA STROFA A IMNULUI NATIONAL. TRADANDU-SI SEMENII A REUSIT SA-SI ACHIZITIONEZE 7 CASE “CATINDATUL “007 IN PREZENT CU FUNCTIE DE COLONEL SI GRAD DE MAIOR. PENTRU CA EU INCEPAND DIN 2001, AM CUTREMURAT DIN TEMELII SISTEMUL JUDICIAR PUTRED DE CORUPT, IN 2012 PONTA SI-A ADUS PE COLEGUL R.CAZANCIUC IN FUNCTIA DE MINISTRU AL JUSTITIEI SI PE ALT FOST COLEG TIBERIU NITU IN FUNCTIA DE PROCUROR GENERAL AL ROMANIEI. S-A MUTAT DIN CE IN CE MAI MULT PE TABLA DE SAH . APOI PENTRU A INCHIDE GURA IN RAPORT DE CUM A FOST AVANSAT DOAR EL DE LA PARCHETUL DE PE LANGA O JUDECATORIE DE SECTOR DIRECT LA PARCHETUL DE PE LANGA I.C.C.J., A PROPUS 36 DE FOSTI COLEGI-PLASANDU-I IN TOATA TARA IN FUNCTIILE DE PRIM -PROCURORI GENERALI DE PE LANGA CURTILE DE APEL DIN ROMANIA, IAR ACESTIA LA RANDU-L LOR AU MULTIPLICAT NUMARUL FOSTILOR COLEGI, ADUCAND ALTI COLEGI PE ACELASI SISTEM TIP MATROSCA. INCA DIN 1993MAFIOTUL NASTASE ADRIAN A CONCEPUT ACEST SISTEM MALEFIC IN CARE SA NU MAI EVENTUALE DISCORDANTE DINTRE SOLUTIILE CE LE-AR PUTEA DA SEFII SI SUBALTERNII, DIN MOMENT CE SUNT DOAR COLABORATORI FOSTI SI ACTUALI COLEGI, N-AR MAI PUTEA EXISTA POSIBILITATEA CA REZOLUTIILE… (IUP,NUP ,SUP) SA NU MAI FIE DATE DECAT IN BAZA CELOR DINAINTE STABILITE LA PARTID. IATA DE CE PESTE 2 ANI DE ZILE A FOST ZADARNICITA AFLAREA ADEVARULUI LA VOTUL FRAUDAT DE LA REFERENDUMUL DIN 2012PENTRU DEMITEREA SEFULUI STATULUI,DRAGNEA FIIND SALVAT DE PEDEAPSA INCHISORII DIN CONSIDERENTUL UTILITATII IN CAMPANIA PREZIDENTIALA. “STUDIUL SFINTELOR SCRIPTURI INTARESTE SI INALTA MINTEA CREDINCIOSULUI ASA CUM NU O POATE FACE NICI UN ALT STUDIU.” “PRIN CREDINTA ,NOI PUTEM PRIVI IN VIITOR SI PUTEM PRIMI FAGADUINTA SOLEMNA A LUI DUMNEZEU, CA O GARANTIE A CRESTERII PUTERII NOASTRE “ ACUM VEDEM CA INTR-O OGLINDA….. …. ACUM CUNOSC IN PARTE, DAR ATUNCI VOI CUNOASTE DEPLIN.. ASA CUM HRISTOS SOLEMN SI HOTARAT NU A VENIT SA I SE SLUJEASCA DE CATRE CREDINCIOSI, CI EL SA LE SLUJEASCA ALTORA, ASA SI VIATA CELOR CARE II URMEAZA EXEMPLUL TREBUIE SA FIE SERIOSI SI HOTARATI, CU SIMTAMANTUL INTELEGERII PROFUNDE A RASPUNDERII PERSONALE. LA TIMPUL CUVENIT PORTILE CERULUI VOR FI DESCHISE PENTRU A-I PRIMI PE COPIII LUI DUMNEZEU . ”VENITI,BINECUVANTATII TATALUI MEU,DE MOSTENITI IMPARATIA CE VA FOST PREGATITA DE LA INTEMEIEREA LUMII”(MATEI 25:34) ACOLO,NU VOR MAI FI INCONJURATI DE OAMENI RAI DE PE PAMANT, DE MINCINOSI, IDOLATRI,NECURATI,NECREDINCIOSI. TERMINAT 15.XI.2014 MAAT HAC
Raspunde

HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL

Acum 8 ani

14.XI.2014 MAAT HAC DESCHIDETI-VA AL TREILEA OCHI CACI VOR VENI VREMURI IMPOSIBILE DACA VA AJUNGE LA CONDUCEREA TARII O MARIONETA SI-N ACELASI TIMP MANIPULATOR PRECUM ESTE PONTA,UN TRADATOR,ASASIN POLITIC, ECONOMIC, SOCIAL,CULTURAL ! DE CE CREDETI CA MINISTRUL AFACERILOR DE EXTERNE DECLARA CA M.A.E. NU ARE ATRIBUTII ELECTORALE ,COMPETENT FIIND DOAR BIROUL ELECTORAL PENTRU STRAINATATE? PENTRU CA SE PREGATESTE O MASIVA FRAUDARE ! IMPLICAREA MINISTRULUI M.A.E. FOST SEF S.I.E.(PANA ACUM TREI SAPTAMANI ), ESTE EVIDENTA DIN MOMENT CE M.A.E. S-A OCUPAT DE LOGISTICA(BULETINE DE VOT,STAMPILE DE VOT ,DECLARATII PE PROPRIA RASPUNDERE….. ) PRIN PERSOANELE DE SPRIJIN (ALE SECURITATII) CARE ISI VOR INDEPLINI MISIUNILE TIMP DE 14 ORE CAT DUREAZA PROGRAMUL DE VOT. SI IN INTERN DAR SI IN EXTERN SE VA VOTA IN BAZA CARTII DE IDENTITATE VECHI(RETINUTE CHIPURILE DE CATRE SECTIILE DE POLITIE) DAR SI CU CARTILE DE IDENTITATE NOI ELIBERATE RECENT DIN ORDINUL MINISTRULUI DE INTERNE GABRIEL OPREA IN FOLOSUL FINULUI PONTA. ASA CUM AM MAI SPUS PONTA VA FI PRESEDINTE ALES PRIN FRAUDA ELECTORALA REALIZABILA IN DOUA TREPTE (PRIMUL SI AL DOILEA TUR DE SCRUTIN ). SE SPUNE DE CATRE MELESCANU CA NU S-A APROBAT NOUL TIPIZAT DIN CARE LIPSESTE ACUM MENTIUNEA DOMICILIULUI-AL FORMULARULUI DECLARATIEI PE PROPRIE RASPUNDERE( CA NU A VOTAT SI NU VA MAI VOTA IN ALT LOC), ARE ROLUL DE- A FI FOLOSIT LA VOTUL DIN DIASPORA PRO PONTA. DIN ACEASTA CAUZA (A NEAPROBARII NOULUI FORMULAR SUPUS MODIFICARII)REPREZENTANTII PARTIDELOR AU DEPUS CERERI DE NEPREZENTARE LA LOCURUILE DE VOTARE ORGANIZATE IN INTERIORUL AMBASADELOR MISIUNILOR SOLICITAND SA FIE INLOCUITI DE CATRE CEI DELEGATI DIN M.A.E. SI MISIUNI CONSULARE. LI S-A TRANSMIS JURNALISTILOR DE DREAPTA CA DACA NU CREEAZA PROBLEME NOULUI ALES ,NU SE VOR INTREPRINDE MASURI INJUSTE IN RAPORT DE B1TV. V.V. PONTA ESTE IN CADERE LIBERA SI NU DOAR PENTRU CA DATORIA STATULUI DE 40 %DEFICIT BUGETAR ,O VOM PLATI TOT NOI CONTRIBUABILII PRIN MAJORAREA IMPOZITELOR SI TAXELOR DE LA INCEPUTUL ANULUI 2015! PENTRU CA ERA PROGNOZATA REVENIREA CONFRUNTARII PE DIGI 24PONTA –IOHANNIS ,CATINDATUL DE LA CENTRU “ INCEARCA -PE PLANUL IMAGINII FALS SUPRAPUSE PE REALITATEA DUREROASA-IESIREA DIN SITUATIA CREATA. ACUM CATEVA ZILE PONTA S-A LAUDAT CA VINERI VOM AUZI DE O CRESTERE ECONOMICA PESTE 1 % . ACEASTA S-A SI INTAMPLAT AZI,DAR DUPA CE SEFUL I.N.S. A LASAT SA SE INTELEAGA CA SAU FACUT PRESIUNI ASUPRA LUI PENTRU RAPORTAREA MINCINOASA A UNOR CRESTERI FATA DE TRIMESTRUL TREI CE NE AMINTESTE DE PRACTICILE RAPORTARILOR ASTRONOMICE DIN COMUNISM IN TOATE DOMENIILE CARE-AU MARCAT PROFUND PERSONA(U)LITATEA ACTIVISTILOR DE PARTID SI-A RUBEDENIILOR LOR CARE-AU URMAT ACTIVITATEA IDEOLOGICA PENTRU CA NU LE-A PLACUT MUNCA CINSTITA. PONTA PRETINDE CA EL SE PRICEPE LA ECONOMIE FATA DE ALTII CARE NU S-AR PRICEPE. EU CRED CA PRESEDINTELE PSD SE REFERA LA CAPITOLUL RAPORTARILOR. PESTE NOAPTE PONTA A DEVENIT PRIMUL STATISTICIAN AL TARII PENTRU ASI PUTEA SUSTINE MINCIUNILE SFRUNTATE MANDRU CA GUVERNUL LUI AR AVEA REALIZARI!PROBABIL CA SE REFERA LA ALEGERILE DIN 2012 SI ACUM LA PREZIDENTIALE . MAFIA PSD A RAS DE REPLICA LUI IOHANIS CARE-A RASPUNS LA INTREBAREA VENITA DIN PARTEA UNUI JURNALIST CE-A INTREBAT DE CE NU A REPLICAT MAI BARBATESTE LA ATACURILE LA PERSOANA VENITE DIN PARTEA ECHIPEI DE CAMPANIE A CONTRACANDIDATULUI SAU . MINISTRII RESPONSABILI CU DEFORMAREA REZULTATELOR VOTULUI PREZIDENTIAL ,SI-AU SPUS CA ESTE CLAR CA NU O SA AVEM PROBLEME CU FRAUDA ELECTORALA CE-O VOM REALIZA CU UN ASTFEL DE CONTRACANDIDAT DIN MOMENT CE ACESTA A SPUS CA “DECAT SA FIU MARLAN MAI BINE PIERD!” ~”O SA NE DESCURCAM CHIAR MAI USOR DECAT NE-AM DESCURCAT CU CANDIDATUL NOSTRU GEOANA,DE NOI SABOTAT LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 2009 CA SA CASTIGE BASESCU . TOCMAI PENTRU CA ESTE DE IERI EGALITATE INTRE PROCENTAJELE CELOR DOI CONTRACANDIDATI, DISPERATUL PONTA A APELAT LA AJUTORUL CUMATRULUI IOAN RUS, TOT ASA CUM A APELAT SI LA DIRECTORUL I.N.S. ,FOLOSIND CU ROL DE ACOPERITI INFORMARI PRETINS VENITE DE LA COMISIA EUROPEANA . CE SPUNE PONTA? VEDETI DE CE DUPA REPLICA ~”CREDEAM CA NU MA MAI INTREBATI DESPRE NELAMURIRI PRIVIND CRESTEREA ECONOMICA”,A PICAT FITUICA MINCINOASA DIN MANA MITOMANULUI ORDINAR? FOSTUL SOT AL LAVINIEI SANDRU REALIZATOARE EMISIUNE LA REALITATEA TV,DARIUS VALCOV MINISTRUL BUGETULUI A FACUT INFORMARI MINCINOASE IN INCERCAREA DE INFLUENTARE A ELECTORATULUI PENTRU A FI VOTAT V.V.PONTA, CEL CE L-A PROPUS IN FUNCTIE ACUM CATEVA LUNI DE ZILE-CA NU AR FI MOTIVE SA NE INGRIJORAM SI SA NE FACEM PROBLEME PENTRU IMPOZITELE SI TAXELE CE LE VOM PLATI LA INCEPUTUL ANULUI 2015. PENTRU CA AUTORITATILE NEOCOMUNISTE NU SE PUTEAU INCADRA IN RECOMANDARILE FMI,IN ULTIMELE 6 LUNI NU S-A MAI PRELUNGIT ACORDUL CU FMI. IATA DE CE NU MAI AVEM ACORD CU F.M.I. –UL CARE A INCHIS OCHII LA NEINDEPLINIREA CULPABILA A OBLIGATIILOR DE CATRE PARTEA ROMANE,DIN PRISMA PROMISIUNILOR CATINDATULUI PONTA CATRE AMERICANI. TOT LA FEL CUM A PROCEDAT SI COMISIA EUROPEANA SPARTA PRIN COMISARII INFILTRATI SI MAI ALES PRIN EUROPARLAMENTARII ACOPERITI . NU EU SUNT CEL CE ARE OBICEIUL DE A POTRIVI FRAZELE DIN MOMENT CE EU SCRIU INAINTEA PRODUCERII EVENIMENTELOR DAR POSTEZ IN MOMENTUL CAND MAI REUSESC SA AM CU CE PLATI IN ORAS LA INTERNET . DE CE CREDETI CA A DECLARAT VALCOV CA SE VA REDUCE TVA-UL LA FRUCTE LEGUME SI CARNE? PENTRU A ATENUA EFECTELE MATERIALULUI MEU CAND ACESTA VA FI POSTAT! CINE ESTE LA PUTERE SI MINTE NEINCETAT IN SCHIMBUL DOBANDIRII SI MENTINERII PRIVILEGIILOR, ARE INTERESUL SI OBISNUINTA DE-A DEFORMA REALITATEA FIIND DE DOMENIUL PATOLOGIEI PSIHIATRICE. PENTRU A NU FI DEMASCAT MITOMANUL RAPORTAT LA MINCIUNILE USOR SESIZABILE IN URMA DISCUTIILOR TELEVIZATE LA CARE URMA SA EVOLUEZE IMATURUL AGRESIV PONTA , ASASINII LA COMANDA POLITICA AU INLATURAT EFECTELE DISTRUGATOARE ALE DEMASCARII REALIZATE LA EMISIUNEA “CANAPEAUA ELECTOTRALA” DE CATRE FLORIN TUDOSE. NUMAI REALIZATORUL ACESTEI EMISIUNI PUTEA SA DEZVALUIE DUPLICITARULUI COZMIN GUSA CE AVEA IN PROIECT PSIHIATRUL FLORIN TUDOSE INVITAT PERMANENT AL EMISIUNII,IAR GUSA I-A RAPORTAT FOSTULUI PRIETEN VICTOR VIOREL PONTA DESPRE CE-L ASTEAPTA ! VENIREA LUI GUSA LA ACEASTA ULTIMA EMISIUNE –DUPA CELE SCRISE DE MINE-NU POATE PRODUCE EFECTUL DE EL DORIT AL INFIRMARII SPUSELOR MELE!TOT POLITRUC A RAMAS ! MESAJUL MEDIATIC DE ALARMARE A LUI GUSA CATRE PONTA A FOST INTELES DE MINE CHIAR IN OCTOMBRIE (APROAPE DE INCEPEREA CAMPANIEI PREZIDENTIALE) ,GUSA A VORBIT DESPRE CONTRACTUL CE SE VA DERULA CU FLORIN TUDOSE ,INVITATUL PERMANENT AL EMISIUNII-LA CARE AM FACUT REFERIRE LA ACEL MOMENT, IN INCERCAREA NEREUSITA DE-A ATRAGE ATENTIA LA RAUL CE URMEAZA SA SE INTAMPLE ! DACA AVETI IN VEDERE CA GUSA PRIMESTE INFORMATII DE LA CEL CE MA SUPRAVEGHEAZA OPERATIV –IN LEGATURA CU CEEA CE SCRIU EU SI URMEAZA SA POSTEZ FATA DE CELE PROPAGATE DE ACEST POST DE TELEVIZIUNE (CARE ARE OBLIGATIA DE A INFORMA CORECT CELE PETRECUTE ), VA DATI SEAMA DE MORALITATEA CELUI CARE INTERVINE IN POLITICA EDITORIALA A REALITATII TV. SA NU MAI AMINTESC CA IN IULIE 2000 APROAPE CU 3ZILE DE ANUNTAREA REZULTATULUI LA ALEGERILE PENTRU FUNCTIA DE PRIMAR GENERAL, COZMIN GUSA A DAT INAPOI LUI RADU DINULESCU CEREREA DE INSCRIERE IN PSD,PENTRU CA AUZIND CA VA IESI INVINGATOR REPREZENTANTUL P.D.-ULUI,VA DEPUNE CEREREA DE INSCRIERE IN PARTID LA USA ALATURATA CEREREA DE INSCRIERE IN P.D. PURTAND ACEASI DATA CA SI CEREREA ADRESATA CELUILALT PARTID “OPONENT”. IN MOMENTUL CAND R.DINULESCU I-A SPUS TARASENIA ,GUSA ,OMUL LUI NASTASE ADRIAN ,AR FI RAS ATUNCI, SPUNAND LUI RADU DINULESCU CARE DOREA SA-SI PASTREZE FUNCTIA PRIN INTRAREA IN PARTIDUL DEMOCRAT (CE URMA SA FIE CONDUS DE TRAIAN BASESCU) ,CA ESTE SI EL “IMPARTIAL CA TOT ROMANUL!” SE REFEREA LA CRESTERE(A)ECONOMICA CU TENTA SEXUALA “CA E MICA , CA E MARE, EA EXISTA. NU STIU DACA O S-O SIMTIM INAINTE SAU DUPA”=INVITAT IN ROSU COMUNIST LA 13.18 .B1TV TINERII PSIHOPATI PERICULOSI,AHTIATI DE PUTERE DETIN CELE MAI IMPORTANTE FUNCTII IN STAT FIIND “BAGATI IN FATA” IN SCOPUL INSELARII ELECTORATULUI. MAFIA POLITICA EXPLOATEAZA ARGUMENTUL TINERETII, SPERANDU-SE NEDESCIFRAREA FORMARII TINERETULUI POLITIZAT SUB INFLUENTA SENIORILOR IMBATRANITI IN CODOSII. . NECHELTUIND BANII PENTRU INVESTITII ,NEFIIND PLASATI IN ECONOMIA NATIONALA, IN PROIECTELE DESCHISE,GUVERNAREA PONTASE LAUDA CA A RAMAS CU BANII IN CONT . PENTRU A RAPORTA O CRESTERE DE 1,9%. IN PREAJMA DATEI DE 7MAI 2012(DECI INAINTEA ALEGERLOR LOCALE SI PARLAMENTARE)PONTA A MINTIT ELECTORATUL FOLOSIND FORMULA MAGICA A LUI DAN VOICULESCU -CA VA REDUCE TVA-UL DE LA 24 %LA 19%;NELUAREA ACESTEI MASURI A PROVOCAT HYPERINFLATIE! DE ACEEA PONTA A ANUNTAT TRIPLUL SCENARIU CARE-L INCLUDEA PREMIER SI PE GEORGESCU DAR SI PE TARICEANU CA POSIBIL PREMIER? A TREIA VARIANTA DE PREMIER UTILIZABILA IN CAZUL IZBUCNIRII RAZBOIULUI IN UCRAINA ,A FOST NOMINALIZAT NASUL S.R.I.-ULUI GEORGE MAIOR? CADEREA LIBERA CA STARE IN CARE SE GASESTE PONTA, CORESPUNDE MOMENTULUI CAND AM PROCURAT “CHEIA DE AUR CARE DESCHIDE TOATE PORTILE”. CINE VREA SA-SI MAI ADUCA AMINTE,STIE CA M-AM REFERIT LA ACEST MOMENT IN MOD RITMIC MAI DE MULT. STIAM DESPRE ACEASTA SI DE LA DOUA PERSOANE PRINTRE CARE UNA ERA MATUSA MEA ,IAR ALTA ERA O PERSOANA CARE NU MA CUNOSTEA. DE TEAMA SA NU INTRE LA INCHISOARE PENTRU CRIMELE LA CARE A FOST INSTIGATOR, IN MOD DIRECT SI PERSONAL CADIDATUL PONTA ISI IA MASURI DE FRAUDARE A REZULTATULUI VOTULUI APELAND LA MINISTRUL TRANSPORTURILOR IOAN RUS-PENTRU A -I FACILITA DEPLASAREA MICROBUZELOR ,AUTOCARELOR DESTINATE TURISMULUI ELECTORAL DE DUMINICA ZIUA ALEGERILOR! POATE ATI INTELES CA PREMIERUL CANDIDAT PONTA L-A ASIGURAT PE IOAN RUS, CA MINISTRUL DE INTERNE ,NASUL SAU GABRIEL OPREA, GARANTEAZA CA NU VOR FI PROBLEME CU AGENTII DE CIRCULATIE PE TRASEUL URMAT IN DESFASURAREA OPERATIUNII “VOT PENTRU PONTA! “VOTAM PENTRU LINISTEA NOASTRA! DUPA CE IOHANNIS I-A PROPUS LUI PONTA SA FACA O TREABA BARBATEASCA “SA SCOATEM LEGEA AMNISTIEI SI GRATIERII SI SA O PICAM” IN LOC SA RASPUNDA LA INDEMNUL FACUT, CONTRACANDIDATUL PONTA A IESIT DIN CORZI CU UN CONTRARASPUNS CATRE IOHANNIS “HAIDETI SA FACEM UN LUCRU SIMPLU CARE SE SI POATE !” CARE ESTE IN LANT CAUZAL (INTREBARE -CONTRASPUNS) SEMNIFICATIA PSIHANALITICA A ULTIMELOR 4 CUVINTE DE MINE MARCATE CU BOLD SI SUBLINIATE? ADICA NU AM CUM SA FAC ACEST LUCRU CERUT PENTRU CA NU CONDUC EU IN MOD EFECTIV PARTIDUL IN FRUNTEA CARUIA DOAR SUNT PUS! “NU INCHIDETI SUBIECTUL !” MA ASTEPTAM MACAR CA CONSULTANTUL POLITIC SA INTELEAGA DE CE PONTA NU A VOCIFERAT NIMIC IN MOMENTELE REPETATELOR CERERI INTEROGATIVE ALE LUI IOHANNIS DESPRE PROIECTUL DE LEGE PRIVIND AMNISTIA SI GRATIEREA IN CONFRUNTAREA ARBITRATA DE MADALINA PUSCALAU DE LA B1TV. RASPUNSUL REIESEA DIN TOATE CATE AM SCRIS PANA ACUM:PENTRU CA NU PONTA CONDUCE PSD-UL DESI DETINE FORMAL FUNCTIA DE PRESEDINTE AL PARTIDULUI. NUMAI CAND A PRIMIT ACCEPTUL POSTAT DE LA ADRIAN NASTASE,COMUNICATORUL IORDACHE FLORIN A RASPADIT MEDIATIC OK-UL IN SCOPUL SCHIMBARII IMAGINII REPREZENTANTULUI CANDIDAT SUPREM AL PARTIDULUI,PRIN ALEGEREA PRESEDINTELUI NO COMMENT SCAPAND SI PUSCARIABILII DE PARTID DE PEDEAPSA INCHISORII! EXISTA CAZURI CAND NU PUTINI MINORITARI POT FI MAI ROMANI CHIAR DECAT ROMANII! CU TOTII AM OBSERVAT CA IOHANNIS NU DOAR CA STIE SA CANTE IMNUL TARII IN CARE S-A NASCUT ,TRAIESTE SI MUNCESTE DAR SI REZONEAZA CU SPIRITUL LUI ,PE CAND LOZINCARULUI PONTA II ESTE JENA SA INTONEZE IMNUL NESTIUT DE 25 DE ANI,DESI PRETINDE CA ESTE “MANDRU CA ESTE ROMAN”NESPORTIV! ALTE EXEMPLE RELEVANTE . PE DIGI 24 IN CATEVA CUVINTE DESPRE BUNUL ROMAN, OMUL IOHHANIS. “ELITA” ESTE CONSTITUITA DIN OAMENI FALSI. PE LA ACEASI ORA A RESPECTIVEI ZILE ,LA TELEVIZIUNEA ANTENA 3 ,ANEXA A P.S.D.-ULUI, A APARUT DREPT CONTRAPONDERE IMAGISTICA , PONTA ALATURI DE MAFIOTII MATEO RENZI,SIGMAR GABRIEL CARE-AU RASPUNS IMPERATIVEI CERERI DIN PARTEA NEOCOMUNISTULUI“SCOTETI-MA DIN RAHATUL IN CARE-AM INTRAT!” . ~“POATE SA FIE VORBA DE REGIONALIZARE DOAR DACA ESTE UNA ADMINISTRATIVA SI NU UNA ETNICA CARE CREAZA PROBLEME….. AM FOST INTREBAT DE PARTEA MAGHIARA (SI UNGUREASCA) DE CE MA OPUN EU REGIONALIZARII TERITORIALE DIN MOMENT CE SI EU SUNT MINORITAR CA SI MAGHIARII?(…SI-AR FI TREBUIT SA INCLIN BALANTA INSPRE MAGHIARI.) CE SPUN EU DESPRE INTREBAREA PUSA LUI IOHANNIS “DE CE MA OPUN EU? ACEASTA PRESUPUNE FAPTUL CERT CA CELALALT CONTRACANDIDAT NU DOAR CA FOST DE ACORD CU CEREREA FACUTA DE MAGHIARIME (UDMR SI PCM ),CACI PONTA A DAT MAI MULT DECAT I S-A CERUT DIN MOMENT CE PREMIERUL A DECLARAT CONTINUU TIMP DE CEL PUTIN 2 ANI SI JUMATATE CA NU ESTE PROBLEMA GUVERNULUI PENTRU CE SE INTAMPLA IN COVASNA , HARGHITA, TERGU MURES,MIERCUREA CIUC….. ! “AM RASPUNS CA EU CONCEP REGIONALIZAREA DOAR SUB ASPECT ADMINISTRATIV SI NU PE CRITERII ETNICE ; REGIONALIZAREA ADMINISTRATIVA SE VA FACE DOAR DACA VIZEAZA O DEZVOLTARE MAI BUNA PENTRU ROMANI ,ALTFEL DE CE SA O FACEM?” NICI DRAGNEA MINISTRUL ADMINISTRATIEI NU A SCOS CE DOREA DE LA IOHANNIS! CARE CREDETI CA A FOST MOTIVATIA CELUI CARE ERA ATAT DE MIRAT DE ATITUDINEA LUI IOHANNIS? NU PUTEA SA-SI INDEPLINEASCA MISIUNEA PRIMITA DE LA NASTASE IN BENEFICIUL LUI PONTA. SA VA SPUN DE UNDE VENEA DE FAPT MIRAREA CELOR CARE L-AU INTREBAT PE IOHANNIS DE CE SE OPUNE REGIONALIZARII ROMANIEI. DIN FAPTUL CA CELALALT CANDIDAT PREZIDENTIAL , VICTOR PONTA, A FOST DE ACORD INTRU TOTUL CU REGIONALIZAREA TERITORIALA A ROMANIEI, CU INALCAREA SUVERANITATII,INDIVIZIBILITATII,CARACTERULUI UNITAR AL STATULUI ROMAN SA NU CREDETI CA RESPECTIVA INTREBARE COLORATA IN DUNGI ROSU GALBEN SI VERDE ASEZATE PE ORIZONTALA AR FI PUTUT FI FORMULATA DIN CONSIDERENTUL CA L-AR FI PREFERAT CUMVA PE IOHANNIS SI NU PE PONTA CARE A INTRODUS LA GUVERNARE UDMR-UL PENTRU A FI SIGUR A CA LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN 2014 PONTA VA OBTINE VOTUL U.D.M.R.-ULUI AVAND SI EXPERIENTA DE LA REFERENDUMUL DIN 2012. POATE INTELEGETI ACUM DE CE AM ARATAT ANTERIOR PILDA FEMEII CARE-A PREACURVIT.(SPUNEAU ACEASTA PENTRU………) EXISTA MARTORI CARE STIU CE ANGAJAMENT SI-A LUAT PONTA IN LEGATURA CU TRANSILVANIA-FATA DE UNGARIA-DACA VA FI ALES PRESEDINTE SI PRIN VOTUL UDMR. “SE PARE CA” IN ULTIMELE DOUA ZILE PANA LA TURUL 2 AL PREZIDENTIALELOR,CRIN ANTONESCU VREA O ROMANIE NORMALA ~” IN LOC CA PRESEDINTELE PONTA SA TRANSFORME PARTIDUL (PSD),L-A TRANSFORMAT PARTIDUL -DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA SA -PE DOMNUL VICTOR PONTA!” ~”AM PRIMIT MESAJE LEGAT DE FILMUL DOCUMENTAR “DOI PENTRU ROMANIA”CARE VA MAI RULA SI MAINE DE LA 19.30INCEPAND IN ORDINE INVERSA CU KLAUS IOHANNIS SI TERMINAND CU VICTOR PONTA. “ EMIL HUREZEANU “TREBUIE SA FIM MAI ATENTI. BINE CA AM VAZUT FILMELE ASTEA”. CATE CEVA ESENTIAL DE LA B1TV CAND LA B1TV S-A INVOCAT -DE CATRE JURNALISTA- NUMELE SI PRENUMELE LUI ADRIAN NASTASE, CE CREDETI CA A GANDIT SI APOI EXPRIMAT VERBAL TOVARASUL FLORIN IORDACHE CATRE MODERATOAREA SORINA MATEI: “DA NU DISCUTAM DE CORUPTIE SI DE EVAZIUNEA FISCALA IN CAZUL AMNISTIEI SI GRATIERII !...(PE CORTEXUL MAFIOTULUI IORDACHE FLORIN EXISTAU CUVINTELE “ PROIECTULUI ASTA DE LEGE ,CACI CEL CARE VA VENI DUPA CE IL ALEGEM PE PONTA…) MENTORUL ADRIAN CATRE INVATACEL :“VICTOR ,SPUNE CA ESTI DE ACORD !.......” DAR SA VEDEM CEA MAI SPUS IORDACHE FLORIN RELATIV LA AMNISTIE SI GRATIERE?”RESPINGEM SAPTAMANA VIITOARE !”(MARTI, CA TOT NU PIERDEM NIMIC )=FORME FARA FOND. DECI COMISIA JURIDICA REPREZENTATA DE F.IORDACHE A CONFIRMAT MESAJUL CAPO DE TUTTI CATRE V.V.PONTA ,MESAJ TRANSMIS PE CALEA POSTARII(PRECUM O FACEA CAND ACEST TANO CARIDI DIN ROMANIA STATEA IN PUSCARIE ) :~”RESPINGE PROIECTUL ASTA PENTRU CA ORICUM NU CUPRINDE TOT “(ADICA EXACT CEEA CE FAVORIZEAZA PE INFRACTORII NASTASE, VOICULESCU ……) DE CE S-A OPUS CATINDATUL PREZIDENTIAL VICTOR VIOREL PONTA ORICAREI INTREVEDERI CU REGIZORUL FILMULUI “DOI PENTRU ROMANIA“ IN SCOPUL ZADARNICIRII AFLARII ADEVARULUI CE PUTEA FI STABILIT SI DIN IMPRUMUTAREA UNOR CASETE RELEVANTE DIN ARHIVA PERSONALA A LUI PONTA “? INVOCAND FAPTUL CA ESTE PREA OCUPAT SI-A RARIT SI VIZITELE SALE LA MAMA SA IN SCOPUL DE-A EVITA SA VORBEASCA CU DANSA ANUMITE ASPECTE,DE FRICA CA ACEASTA SA NU SE DEA DE GOL. PONTA SI-A ALES PENTRU COPII O GUVERNANTA CARE NU ESTE DE ORIGINE SI CETATENIE ROMANA,PREMIERUL NEDORIND CA ACEASTA SA CUNOSCA LIMBA ROMANA SI SA POATA INTELEGE CE SE VORBESTE IN CASA! PERSOANA PUBLICA CARE ASCUNDE IN MOD SISTEMATIC MULTE ASPECTE MAI ALES DE INTERES PUBLIC ,CARE NU ESTE TRANSPARENTA ,NU POATE FI CONSIDERATA UNA DE BUNA- CREDINTA! EU FARA INTERNET , FARA TELEVIZOR SI FARA BANI ,IAR MAJORITATEA “JURNALISTILOR “ ,REALIZATORII DE EMISIUNI AVAND TOATE ACESTEA,DAR NEPOSEDAND CONSTIINTA DE SINE SI DE CEILALTI . MAAT HAC TERMINAT 14.XI.2014
Raspunde

HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL

Acum 8 ani

MAAT HAC 13.XI.14. REFERITOR LA CELE PETRECUTE IN 12.XI.LA ORA 20.00. CONTRACANDIDATII AU RASPUNS PREZENT LA B1 TV SUB MEDIEREA REALIZATORULUI ECHIDISTANT SI PROFESIONIST, INSPIRATA MADALINA PUSCALAU. CHIAR DACA EXISTA,IN ROMANIA LEGILE NU SE APLICA DIN CAUZA OBSTRUCTIEI SISTEMATICE A MAFIEI CLASEI POLITICE . ACUM DAT DE GOL DE CATRE MINE ,CANDIDATUL MAFIEI PSD VREA SA PROSTEASCA IAR ELECTORATUL, MIMAND CA NU S-AR OPUNE VIITOAREI APLICARI A LEGII CE VA FI ADOPTATA IN MOD TEATRALIST GRATIERII SI AMNISTIEI,DIN MOMENT CE VA EXISTA PANA IN MARTIE 2015ALT PROIECT LEGISLATIV PRIVIND AMNISTIA SI GRATIEREA. L-A DAT DE GOL CHIAR NASTASE IN ARTICOLUL DE AZI 13.XI DE PE AL SAU SITE! DOVADA CA A INSELAT CU VORBA TELESPECTATORII VOTANTI .PROPOZITIA URMATOARE PRIN CARE PONTA A IESIT DIN COLTUL RINGULUI A FOST URMATOAREA :”UN SINGUR LUCRU CARE SE SI POATE . ESTE EXACT CE S-A AUZIT A DOUA ZI INVOCANDU-SE DE CATRE COMUNICATORII PSD CA NU MAI ESTE TIMP PENTRU ASA CEVA. DE CE NU A LUAT TIMP DE APROAPE 5 ANI DE ZILE DE PRESEDENTIE A PSD MASURI EFICIENTE, DRASTICE IN RAPORT DE CORUPTII SAI MEMBRII MARCANTI DE PARTID SI ASUPRA SIMPATIZANTILOR SI DONATORILOR OFICIALI SI OCULTI IN NENUMARATELE CAMPANII POLITICE. COMUNISTII PONTA SI OPRESCU AU FAVORIZAT- UNUL DIN 2000SI ALTUL DIN IULIE 2008-MENTINEREA IN FUNCTIA PUBLICA DE CONDUCERE A D.G.J.C.L DIN P.M.B.A DIRECTORULUI MAFIOT ADRIAN IORDACHE,CARE SAVARSESTE INFRACTIUNI ASUPRA MAJORITATII MEMBRILOR AI COLECTIVITATII LOCALE BUCURESTENEL 10 NR.10/2001. IN 2012PRESEDINTELE BASESCU NU A FOST DE ACORD CU NUMIREA IN FUNCTIA DE PREMIER A LUI KLAUS IOHANNIS ,PREFERANDU-L IN SCHIMB PE ACOPERITUL REPREZENTANT AL MONSTRUOASEI COALITII DE LA GRIVCO VICTOR VIOREL PONTA. PORNIND DE LA ACESTE LUCRURI PETRECUTE COROBORAT CU PSIHOLOGIA INVERSA APLICATA DE PONTA,MA INTREB DACA NU CUMVA RECIDIVISTUL PONTA NU NE-A MINTIT DIN NOU CAND A DECLARAT CA NU IL VA PROPUNE PREMIER PE BASESCU DACA VA FI ALES PRESEDINTE AL ROMANIEI,REANTORCAND SERVICIUL PE CARE I L-A FACUT BASESCU IN 07MAI 2012! PONTA A SPUS BRASOAVE CAND A VORBIT IN VANT IN 2012CA VREA O ROMANIE FARA BASESCU PACALIND PE CEI 7,4 MILIOANE DE VOTANTI IMPOTRIVA LUI T.BASESCU,PRIN DECLARATIA FACUTA INAINTE DE A SEMNA ACORDUL DE COLABORARE INSTITUTIONALA DINTRE PREMIERUL PONTA SI PRESEDINTELE BASESCU . KLAUS IOHANNIS ~” TUTUROR CELOR DIN DIASPORA TREBUIE SA LI SE ASIGURE IN MOD EFECTIV DREPTUL DE-A VOTA…. DUPA CONFRUNTAREA DE LA POSTUL REALITATEA,PRESA BASARABEANA A CRITICAT PE KLAUS IOHANNIS PENTRU CA NU A MINTIT (PRECUM OBISNUIESTE SA PROCEDEZE VICTOR PONTA) CAND A DECLARAT CA NU A FOST IN CERNAUTI SI ……… CA URMARE GUVERNAREA ACTUALA DIN REPUBLICA MOLDOVA NU RECUNOASTE ADEVARUL CA VALOARE SUPREMA CE TREBUIE GARANTATA STATAL …. LA PRIMUL TUR 52 DE REPREZENTANTI AI P.S.D. AU FOST LIPSA DIN SECTIILE DE VOTARE DIN STRAINATATE”. CARE ESTE CONSECINTA PRIMULUI PAS PREZIDENTIAL AL PREMIERULUI DIN PUNCT DE VEDERE AL ORGANIZARII PRIN DEZORGANIZARE? JUSTIFICAREA PASULUI 2 PENTRU PREGATIREA INROSITEI MITE ELECTORALE ,A FRAUDARII MASIVE IN TURUL FINAL MAI ALES IN REPUBLICA MOLDOVA PRIN INTERMEDIUL FOLOSIRII A 800 DE SECURISTI DIPLOMATI PE RELATIA M.A.E. – S.I.E.,MOBILIZAREA CEA MAI MARE DESFASURANDU-SE SI IN TARA . DIRECTIVA PONTA DE PARTID CUPRINDE OBLIGATIVITATEA VOTULUI IN FAVOAREA CANDIDATULUI PARTIDULUI ROSU EVIDENTIIND ROLUL HOTARATOR IN TRANSAREA REZULTATULUI MALEFIC AL PRIMARILOR SI SEFILOR DE CONSILII JUDETENE ,AL SECRETARILOR DE PRIMARIE SI AL PREFECTILOR . A SE VEDEA CARTEA LUI MIHAI PACEPA “ADEVARATA FATA A SECURITATII” -PONTA REFERINDU-SE LA IOHANNIS CA PRESEDINTE AL P.N.L. PE CARE-L CONDUCE DE PUTIN TIMP”, USOARA ATENTIONARE PRIN ATINGERE FACUTA DE PONTA LEGATA DE DECONSPIRAREA FACUTA DE MINE . PONTA CATRE IOHANNIS “EU AM LUAT O HOTARARE DE LA I.C.C.J.FATA DE DVS ,CARE NU AVETI O HOTARARE PANA SA INCEAPA ALEGERILE PREZIDENTIALE” . PRIN ACEASTA SUSTINERE MINCINOASA(CACI ERA VORBA DOAR DE PLANGERE PENALA )PONTA S-A DAT DE GOL CA DIN CALITATEA DE PREMIER PRESEDINTE DE PARTID A INTERVENIT IN JUSTITIE IMPUNAND O RAPIDA SOLUTIONARE MUSAMALIZANTA CARE SA-I ASIGURE PARTICIPAREA LA COMPETITIA ELECTORALA FARA A AVEA VREO COMPLICATIE IMAGISTICA . VA FORTA PONTA UN VERDICT NEFAVORABIL LUI IOHANNIS SI IN JUSTITIE, ASA CUM ACESTA A FACUT CAZ PANA ACUM IN SCOPUL DISCREDITARII CONTRACANDIDATULUI SI-A PIERDE ACESTA DIN VOTANTII NEHOTARATI? NEREFORMATORUL PSD-ULUI A TINUT PE LOC REFORMA REALA DIN J.A.I., TIMP DE 2 ANI SI JUMATATE DE ZILE ,TOT ASA CUM A MENTINUT NEREFORMAT TINERETUL SOCIAL DEMOCRAT (2001) SI MAI APOI PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT. ACUM,PONTA ARE CA MISIUNE CA IMPREUNA CU RETROGRADUL CRIN ANTONESCU SI MODELUL TARICEANU , SA ”REFORMEZE” CONSTITUTIA SI TOATE LEGILE TARII PENTRU A INDEPLINI DEZIDERATUL MAFIEI CLASEI POLITICE DE-A NU MAI PUTEA FI IN ATENTIA AGENTIEI NASTIONALA DE INTEGRITATE SI NICI CERCETATA PENAL! KLAUS DESPRE PONTA ~:”V.V.PONTA ESTE UN EXPONENT AL UNUI PARTID FOARTE VECHI.” ALTA REVERBERATIE A CELOR POSTATE DE MINE DE LA ORA 15.15-PANA LA ORA 16,15 << ~DVS.DOMNULE IOHANNIS SEMANATI CU BASESCU.PARCA IL VAD PE BASESCU >>[EU CRED CA SI NOAPTEA IL VISEAZA PE BASESCU] PONTA SE PREFACEA CA SCRIE CAND OBSERVA CONTROLUL DERANJANT PE CARE-L AVEA VORBITORUL CONTRACANDIDAT! METODA SCRISULUI PE CAIETUL PROPAGANDISTULUI P.C.R, O CUNOASTEM DIN TRECUT DE LA ILIESCU SI ALTI ACTIVISTI PCR CARE MIMAU PRETINSA PREOCUPARE PENTRU SATISFACEREA NEVOILOR OAMENILOR OBIDITI DE CATRE REGIMUL EXPLOATATOR ! ALTA REVERBERATIE VAZUTA LA TANARUL REPREZENTANT AL PARTIDULUI CORUPTILOR DIN ROMANIA IN RAPORT DE CONTINUTUL MATERIALUL MEU: “IOHANNIS VORBESTE IN LOZINCI ….CUM ARATA ROMANIA LUI V.V.PONTA? DE CE S-A RAZBUNAT PONTA PE ADRIAN SARBU SI PE PRO TV ? PENTRU CA ACESTA A STIUT DESPRE FORMATUL “AMBASADORII INFORMALI AI TINERETII ROMANE”SI-A GENERAT FILMUL TOTI AM INTRAT IN MAGISTRATURA.. NU STIU …..“ (EMIL HUREZEANU ) PONTA A DEVENIT IN ANUL 2001MEMBRU AL COMISIEI SPECIALE CE CERCETA ACTIVITATEA MINISTRILOR DECI SI AL ADMINISTRATIEI PUBLICE LOCALE OCTAV COZMANCA CARE A MUSAMALIZAT ABUZURILE PERSOANELOR CU FUNCTII DE CONDUCERE IMPOTRIVA MEA IN 31.01.2001SI SEF AL CORPULUI DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU LA 01.04.2001. HAIDETI SA VEDEM CE ZICEA CEL CARE ERA DE TANAR MAFIOT JUDICIAR LA PROBLEMA EXPUSA DIN SALA CU SPECTATORI A JUDECATORILOR CORUPTI PONTA A VANDUT BRASOAVE “SA REPARAM ACEST SISTEM”!EU NU ZIC CA NU EXISTA JUDECATORI SAU PROCURORI CARE NU COMIT FEL DE FEL DE LUCRURI..” PENTRU A ASCUNDE INTERESUL ILEGAL AL DISTRIBUIRII SUMELOR BANESTI MAI ALES DIN FONDUL DE REZERVA LA DISPOZITIA PRIMULUI MINISTRU , SI IERI SI AZI ,PONTA PREMIERUL CANDIDAT PREZIDENTIAL A LASAT SA SE INTELEAGA CA DACA EL ESTE FRAIER (CUM I-A ZIS IOHANNIS )INSEAMNA CA SI ANGELA MERKEL ESTE FRAIERA DACA ARE EXCEDENT BUGETAR! INTREBAREA LUI IOHANNIS “VA MERGE MAI BINE DE CAND PONTA ESTE PRIM - MINISTRU ? INCOMOZII EMIT UN NU PRELUNGIT! IOHANNIS CATRE PONTA:”ESTE FRUMOS RASPUNSUL, RASPUNSUL ESTE AL MEU, DAR VAD CA L-ATI PRELUAT!” INTR-ADEVAR PONTA ARE TENTATIA DE-A SI INSUSI TOT CE II PLACE . GESTUL CONTRACANDIDATULUI PONTA DE-A APELA LA RIDICARE DE PE MASA PAHARUL CU APA DIN CARE BEA ORI DE CATE ORI AUDE DE LA INCOMOZI CEEA CE NU-I CONVINE SI CAUTA TIMP PENTRU A SE GANDI CE SA MINTA SI-A EVITA UN RASPUNS NEADECVAT,A FOST COPIAT DE PONTA DE LA ILIESCU SI NASTASE . IOHANNIS SPUNE CA DACA (DOAMNE FERESTE )A DOUA ZI DUPA CE PONTA VA FI ALES, NE VOM POMENI ALBITI CU TOTI CONDAMNATII POLITRUCI (IAR PE STRAZI CU HOTI,ESCROCI ,FALSIFICATORI ). IDEEA CU “ACOLO ESTE TARA MEA…”[DE PE NATIONAL ARENA ]A FOST COPIATA DE PONTA PRIN FILIERA RARES –G.MAIOR INCA DIN MOMENTUL CAND EU INCERCAND SA ACTIVEZ EMISIUNEA ACESTUIA ,I-AM TRIMIS LUI RARES BOGDAN FEL DE FEL DE MATERIALE PRINTRE CARE SI ACEST CANTEC CARE TREZEA PATRIOTISMUL. PENTRU CA NU PREA MAI EXISTA IN PRACTICA METODA GAZETEI DE PERETE, IOHANNIS APELEAZA LA O IMAGINE DE GRUP , LISTA A RUSINII PSD CUPRINZAND 38 DE PSD-ISTI.” PONTA SE FACE CA NU AUDE, NU VEDE REFERIREA LA CEI CARE AU TERGIVERSAT CHIAR SI TIMP DE 12 ANI OBTINEREA UNUI VERDICT. PRINTRE EI NU SE AFLA SI NUMELE LUI SEBASTIAN GHITA DE LA RTV ,LOCATIE UNDE PONTA II CERE LUI IOHANNIS SA SE INTALNEASCA , DESI CA IN ORICE COMPETITIE CHIAR SI NESPORTIVA TREBUIE SA EXISTE UN ACORD INTRE CEI DOI COMBATANTI PRIVIND LOCUL SI CONDTIILE (FORMATUL) UNDE SI CUM SE VA DESFASURA CONFRUNTAREA TELEVIZATA. PENTRU CA PONTA NU A RASPUNS NICIODATA LA INTREBAREA PUSA DE CATEVA ORI DE SASUL IOHANNIS “SUNTETI DE ACORD SA CONVOCAM PARLAMENTUL SI SA VOTAM PENTRU PROIECTUL DE LEGE AMNISTIE SI GRATIERE LASAT IN SERTAR DE ATATA TIMP”PONTA A INTORS-O, PRETINZAND CA IOHANNIS NU RASPUNDE LA INTREBARI! ERA NECESARA ARATAREA SI INSISTAREA ASUPRA NUMELOR CELOR DIRECT INTERESATI DE MASURA AMNISTIEI SI GRATIERII:NASTASE ADRIAN, DAN VOICULESCU,VIOREL HREBENCIUC SI ALTI MAFIOTI DIN PARTIDELE POLITICE SOLIDARE INFRACTIONAL PENTRU CA PERSONULITATILE LOR SA SCAPE DE PEDEAPSA INCHISORII . MAFIA DIN MASS - MEDIA ARONDATA MAFIEI POLITICE, A OCULTAT TIMP DE 5 ANI DE ZILE INFORMATIA VITALA POSTATA DE MINE IN MOD PERMANENT- POTRIVIT CAREIA PONTA VA FI UNS PRESEDINTE P.S.D. PENTRU A FI ULTERIOR PROPUS PREMIER,CALITATE DIN CARE VA ASIGURA -PENTRU MEMBRII MARCANTI AI PARTIDULUI- NEAPLICAREA PEDEPSEI INCHISORII. CARE AU FOST CONSECINTELE NEADUCERII IN ATENTIA PUBLICA A ACESTEI REALITATI INGRIJORATOARE ? CONTINUAREA SI EXACERBAREA FENOMENELOR NEGATIVE DIN SOCIETATE , INCALCARI SISTEMATICE ALE DREPTURILOR OMULUI ,TENTATIVE SI CHIAR ASASINATE(24.XII.2010), APARENTELE NU POT COSMETIZA INTRATAT REALITATEA CONCRETA INCAT SA NU NE DAM SEAMA CA TRAIM INTR-O SOCIETATE NEOCOMUNISTA. DACA IESE PONTA PRESEDINTE AL ROMANIEI PRINTR-O FRAUDA MAJORA, NE INTOARCEM IN SITUATIA DIN 12DECEMBRIE 1989. CAZUL URSU DOVEDESTE CA NIMIC NU S-A SCHIMBAT IN MENTALITATEA AUTORITATILOR POPULATE DE NEOCOMUNISTI SI COMUNISTI CU ACELEASI MENTALITATI SI PRACTICI INUMANE. IOHANNIS SI SUBIECTUL “PROIECTULUI DE LEGE PRIVIND AMNISTIA SI GRATIEREA ADUSA IN “NOAPTEA NEAGRA” IN PARLAMENT PE SEST SI TINUTA PENTRU DUPA ALEGEREA PRESEDINTELUI ROMANIEI PENTRU A PACALI NEHOTARATII VOTANTI ORI PE NEPASATORI!” PONTA SI G.OPREA AU FOST IN SPATELE DISCREDITARII SI ELIMINARII INCISIVULUI REALIZATOR TURCESCU DIN B1TV DIN PERSPECTIVA PERSONALA A VIITORULUI “CATINDAT”CU ATAT MAI MULT CU CAT VICTOR VIOREL A CERUT IN NOIEMBRIE 2009SA CONDUCA ECHIPA DE NEGOCIERE A CONFRUNTARII CANDIDATILOR PREZIDENTIALI PENTRU A STI CONCRET CUM VOR TREBUI SA FIE FACUTE IN AMANUNT ARANJAMENTELE PENTRU LUNA NOIEMBRIE 2014. DEPUTATUL PONTA PRETINDE MINCINOS E CA NU SE PUTEA FACE NIMIC CU PROIECTUL LEGISLATIV PRIVIND GRATIEREA SI AMNISTIA SUSTINERE CARE A EXISTAT (CA ACOPERIRE )INTRUCAT EXISTA AVIZUL NEGATIV DIN PARTEA MINISTRULUI JUSTITIEI CAZANCIUC PENTRU CA AVEM UN ANGAJAMENT INTERNATIONAL. DE CE CREDETI CA V.V.PONTA IN LOC SA ROSTEASCA NUMELE LUI KLAUS IOHANNIS A SUBSTITUIT NUMELE ACESTUIA CU NUMELE LUI KELEMEN HUNOR? PENTRU CA IN CREERUL LUI PONTA, HUNOR TREBUIA SA-L SCOATA DIN CURSA PE IOHANNIS PRIN URZELILE REFERITOARE LA TRANSILVANIA! PONTA ESTE INTRIGAT AFIRMAND CHIAR CA “DE CE VINE E.P.P.MEREU IN RO. SI CRITICA RO .,MENTINAND M.C.V.-UL. CAT DE RELEVANTA ESTE SI DE ACEASTA DATA CUGETAREA “DACA TACEAI, FILOSOF RAMANEAI !” DACA MAI ERA IN VIATA PSIHANALISTUL FLORIN TUDOSE,SPECIALISTUL AR FI COMENTAT CU MARE OBIECTIVITATE SI DEOSEBIT PROFESIONALISM TOATE ATITUDINILE POLITICIANISTE DE –A MINTI IN MOD SFRUNTAT ALE LUI PINOCHIO ,CARE AU MAI FOST SI TELEVIZATE ! PRIN INTERVENTIA SA,PONTA S-A DAT DE GOL CU FAPTUL CA EL A FOST COMPLICE LA OPERATIUNEA DERULATA IN “MARTEA NEAGRA” IN CARE A FOST FOLOSIT FOSTUL COLEG DE FACULTATE ROBERT CAZANCIUC . ADICA IN MOMENTUL IN CARE ERAU PRINSI CU PRODUSUL INFRACTIUNII, SE DADEA LA INTORS-ASA CUM A FACUT-O PONTA CHIAR ASEARA-CAND S-A PREVALAT DE UN AVIZ NEFAVORABIL CARE DE FAPT NU IMPIEDICA ADOPTAREA LEGII AMNISTIEI SI SAU GRATIERII-DIN MOMENT CE PARLAMENTARII SAU ADUNAT LA ADAPOSTUL NOPTII-ASA CUM AM ARATAT LA ACEA DATA! DE CE CREDETI CA S-A DECIS INCA DE AZI NOAPTE CA PONTA SA MEARGA LA 4 TELEVIZIUNI ? IN FILMUL DOCUMENTAR DE ASEARA CE A RULAT PE DIGI 24,PSD-ISTUL AGATON VORBEA DESPRE PONTA CARE A FOST SELECTAT SA FIE BAGAT IN FATA DE CATRE VECHII MEMBRI MARCANTI AI PARTIDULUI PE CONSIDERENTUL CA ACESTA NU COMENTA SI EXECUTA TOT CE I SE SPUNE DE CATRE CONDUCEREA PARTIDULUI EXERCITATA DE ADRIAN NASTASE SI ALTII. DAR SA VEDEM CEA MAI SPUS PONTA? “ NU L-AM ACUZAT CU NIMIC PE D-NUL VOSGANIAN …ADICATELEA EU NU SUNT IMPOTRIVA CELOR CARE INCALCA LEGEA. DE CE SPUNEA PONTA CA RESPECTA PE CELE DOUA CANDIDATE PREZIDENTIABILE?A SPUS IN FRAZA URMATOARE CA POATE SA OBTINA SI VOTURI DE LA UDREA SI MACOVEI.VEDETI DE CE A TRIMIS PONTA PLIANTE ELECTORALE MINCINOASE IN CASUTELE POSTALE ALE VOTANTILOR CARE RECOMANDAU CA ALEGATORII MONICAI MACOVEI SA VOTEZE CU PONTA ! PENTRU CA O FIINTA FEMININA A FOST TRASA DE LIMBA DE CATRE O PERSOANA DE GENUL SUBIECTIVULUI COSTI ROGOZEANU,FLORIN TUDOSE NU MAI ESTE IN VIATA, PONTA ORDONAND TRECEREA LA ACTUL CRIMINAL DE MULT TIMP PREMEDITAT. CARE ESTE SEMNIFICATIA PSIHOLOGICA A ACELOR VORBE SCOASE DE IMATURUL PACATOS PREZIDENTIABIL ? ADICA CU ALTE CUVINTE ,PONTA NU ESTE IMPOTRIVA FENOMENULUI INFRACTIONAL DIN RANDUL PARTIDULUI LIBERAL ASA CUM NU ESTE IMPOTRIVA MAFIOTILOR DIN P.S.D. PE CARE-I “CONDUCE” INCA DIN LUNA FEBRUARIE 2010! LOZINCARUL A INTORS-O IMEDIAT CU LOZINCA POTRIVIT CAREIA “TOTI SA PLATEASCA DACA AU GRESIT!” DAR IN REALITATE DIN TOATA SLEAHTA DE JEFUITORI AI TARII A PLATIT INFIM DUPA 24 DE ANI, NUMAI UNUL!(ADRIAN N.=AUTOR NECUNOSCUT) . IOHANNIS CATRE PONTA “ STATI LINISTIT CU DECIZIA DE LA I.C.C.J.“ GANDUL LUI IOHANNIS LA ACEASTA REPLICA , ERA “CAINELE MOARE DE FOAME SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA !” SA VEDETI DE CE VICTOR PONTA PLANGE DUPA TANDEMUL INFAPTUIT CU ANTONESCU SI CRIN ANTONESCU PLANGE DUPA TANDEMUL REALIZAT IMPREUNA CU PONTA SI DRAGNEA PONTA CATRE IOHANNIS :”EU IL CONSIDER PRESEDINTE AL P.N.L. PE CRIN ANTONESCU!” ARATAND O FOTOGRAFIE DE GRUP CRIMINAL ORGANIZAT,IOHANNIS A FACUT APLICAREA ZICATORII “SPUNE-MI CU CINE TE INSOTESTI,CA SA-TI SPUN CINE ESTI !”=PONTA LANGA OCROTITII CORUPTI AI P.S.D. IOHANNIS CATRE PONTA :”CONFUNDATI STILUL DVS. CU AL MEU!” DE CE ERA DERANJAT PONTA DE FAPTUL CA IOHANNIS NU-I ACORDA TOT TIMPUL ATENTIA DORITA DE INFATUATUL CONTRA CANDIDAT . PONTA CATRE MODERATOARE “IOHANNIS NU SE UITA LA MINE ,CI PE PERETI . DE CE CREDETI CA PONTA A PUS ACEASTA INTREBARE ? CANDIDATUL PONTA DOREA SA PUNA IN APLICARE PE IOHANNIS (CARE-A ARATAT MAI INAINTE CA STIE DESPRE LUNGIMEA DE UNDA),ASA CUM PONTA A PROCEDAT CU CRISTIAN PANAIT,UTILIZAND PUTEREA PRIVIRII HIPNOTIZATOARE INVATATA DE LA COLEGII ACOPERITI CARE-AU FOST INFILTRATI IN GRUPAREA IOGHINA COORDONATA DE GREGORIAN BIVOLARU-DUPA MODELUL COLONELULUI DE SECURITATE RISTEA PRIBOI (MISCAREA TRANSCEDENTALA). PONTA DESPRE A.N.I. SI D.N.A. <<<<ESTE MAI USOR PENTRU MINE SA VORBESC DESPRE ACESTEA, PENTRU CA EU NU AM AVUT PROBLEME CU ELE”(INTRODUCERE CU TENTA DE AFECTARE INSPRE IOHANNIS IN SCOPUL DE-A O LASA MAI MOALE CU CRITICATUL ) IN LEGATURA CU SUBIECTUL PRIVIND CONTRIBUTIA ANTICORUPTIE “AM REALIZAT PROIECTE LEGISLATIVE CU JURISTI LIBERALI “(PRECUM CONDAMNATUL TUDOR CHIUARIU) PONTA CATRE IOHANNIS “VRETI SA VA ZIC EU? SORIN ROSCA STANESCUVA SPUN EU, EU STIU( TOT )? IAR I-A CRESCUT NASUL LUI PONTA “EU IL VOI NUMI PE TARICEANU,DAR ORICE FEL DE PRIM - MINISTRU AR FI” PONTA CATRE IOHANNIS “SUNTETI EXTREM DE GENEROS “CA MI-ATI DAT 20DE SECUNDE DIN TIMPUL DVS . RELATIV LA ACORDUL INCHEIAT INTRE PREMIER SI PRESEDINTE SI PUBLICAT IN 2013-O PARANTEZA TREBUIE FACUTA . CRIN ANTONESCU CARE SE INSTALASE CA PRESEDINTE INTERIMAR ,NU A DORIT SA SEMNEZE ACEST DOCUMENT PENTRU A NU FI CRITICAT ULTERIOR DE CATRE OPINIA PUBLICA . TREBUIE ACORDATA ATENTIE IN PRIVINTA PRETINSEI BUNE - CREDINTE A CELOR CARE L-AU INSOTIT LA PRESEDENTIE . MODERATORUL RESPECTA TEMATICA PENTRU A NE INCADRA IN TIMPUL NEGOCIAT . PE TEMA MITOMANULUI A PUNCTAT DECISIV IOHANNIS CAND A SPUS CA “EU NU-L INTREB PE PONTA NIMIC PENTRU CA INDIFERENT CE L-AS INTREBA RASPUNSUL LUI PONTA NU AR CORESPUNDE REALITATII.” INTREBAREA LUI PONTA CATRE IOHANNIS REPREZINTA O INTREPATRUNDERE CU PERSPECTIVA ANULUI 2019 REALIZATA SI DE MINE. O DOVADA IN RAPORT DE CELE SCRISE MAI INAINTE DESPRE INTERESUL SECURITATII PENTRU HIPNOZA IN SCOPUL OBTINERII DE DECLARATII DE LA CEI INCATUSATI ,PONTA IAR SE DA DE GOL DECLARAND CA “SUNT OBISNUIT SA MA UIT LA CEL CU CARE VORBESC” CE A MAI DAT DE GOL INTERVENTIA LUI PONTA,EVIDENT FARA SA VREA? LEGATURA CU IMPORTANTA HIPNOZEI PENTRU UN REGIM PRETINS DEMOCRATIC! SPINOASA PROBLEMA ARATATA DE MINE INCA DIN ANUL 2008 A INCHISORILOR C.I.A. DIN ROMANIA(CARE UNESTE INCLUSIV LA VOTUL PREZIDENTIAL MAFIA P.L.R. DE CEA DIN P.S.D.),DIN VIZORUL CONSILIULUI EUROPEI CARE INCA NU A FOST REZOLVATA PE DEPLIN DIN CAUZA INTERESULUI AVUT FATA DE ROMANIA DIN PRISMA REZERVELOR NATURALE PROMISE DE CANDIDATUL PONTA AGREAT DE REPUBLICANII U.S.A. DAR SI DE CATRE UNII DEMOCRATI….! PONTA TRANSMITE UN MESAJ “VOI FI UN PRESEDINTE BUN SI CU CEI CARE-AU VOTAT CU KLAUS IOHANNIS !” DOAR AM ARATAT CA O SA VOTEZ IN AL DOILEA TUR CU IOHANNIS. IOHANNIS TRASMITE ELECTORILOR CA ALEGEREA CE O VETI FACE (IN 16.XI.)NU ESTE INTRE DOUA PERSOANE ,CI INTRE DOUA ABORDARI TOTAL DIFERITE ! DACA VA FI VOTAT PONTA,ACESTA VA CONTINUA FELUL IN CARE S-A FACUT POLITICA . KLAUS “DORITI UN PRESEDINTE CARE ESTE EXPONENTUL PSD-ULUI !” PONTA “EU L-AM STUDIAT BINE PE TRAIAN BASESCU !” DUPA CE PONTA S-A MANIFESTAT SCURT MULTUMITOR CATRE ECHIDISTANTA FEMEIE DINTRE CEI DOI CANDIDATI,KLAUS I-A MULTUMIT MODERATOAREI MADALINA PUSCALAU AFIRMAND CA “ATI FOST FOARTE PROFESIONISTA ! EMIL HUREZEANU A INTUIT DEPLIN DE CE KLAUS “NU SI-A PRIVIT NICIODATA INTERLOCUTORUL IN OCHI”. PONTA A INCERCAT SA BALEEZE “SIGURANTA DE SINE A CONTRACANDIDATULUI “. DOVADA :SINTAGMA “SIGURANTA DE SINE” A FOST UTILIZATA DE CATRE VALOROSUL EMIL HUREZEANU. DIN MOMENT CE A VORBIT DESPRE ACESTE LUCRURI ESTE CLAR CA HUREZEANU A GANDIT DESPRE PONTA MACAR CATEVA DINTRE CELE SPUSE MAI SUS DE CATRE MINE. NUMAI CA SPRE DEOSEBIRE DE MINE, CELE DESCOPERITE ANALITIC DE E.HUREZEANU, ACESTA LE-A LASAT STOCATE PE CORTEX . LA 21.36 PE DIGI 24 HD,ANALITICUL E.HUREZEANU A PERCEPUT CA ~~“PONTA SI-A FIXAT PRIVIREA CATRE IOHANNIS LUAT MEREU IN CATAREA LUI PONTA “ DATE PRELUCRATE DE MINE -CE-AU FOST CULESE DE JURNALISTII EMISIUNII “AVOCATUL DIAVOLULUI”,”DOI PENTRU ROMANIA “ IN 1997 OFITERUL ACOPERIT VICTOR VIOREL PONTA VORBEA POTRIVIT UNEI INREGISTRARI PRO TV DESPRE URMATOARELE ASPECTE FOARTE RELEVANTE IN DESLUSIREA ITELOR AMESTECATE SPECIAL. DAR SA VEDEM CE SPUNEA IN 1997 V.V.PONTA SI CUM A EVOLUAT SAU INVOLUAT EL . CUM S-A DAT DE GOL CANDIDATUL PONTA CA ESTE OFITER ACOPERIT FOLOSIT DIN ANUL 1997 DE CATRE MAFIA PSD COORDONATA DE ADRIAN NASTASE ? SUSTINEREA LUI PONTA :” INDIFERENT DACA ROMANIA VA ADERA LA N.A.T.O. SAU U.E. PRIN DECIZIA CE SE VA LUA SAU NU LA SUMMIT-UL DE LA MADRID…..”… “CINE A CREZUT CA CINEVA VA PUTEA SA SCHIMBE JUSTITIA( SE INSEALA)!” MENTIUNEA DIN PARANTEZA NU A MAI FOST SPUSA PUBLICULUI PENTRU CA AR FI INSEMNAT CA PONTA SA SE DEA DE GOL CU SINTAGMA “SE INSEALA” CE NU A MAI FOST DATA PUBLICITATII. EMIL HUREZEANU CA SI AGATON ORI ALTI VORBITORI AU DECLARAT IN CADRUL FILMULUI DOCUMENTAR DE PE DIGI 24 DIN 12.XI.2014,CA MENTORUL LUI PONTA ,ADRIAN NASTASE L-A PREZENTAT IN ANUL 2000 LUI ION ILIESCU PE VICTOR PONTA SI PE DACIANA(SARBU) CA FIIND UN CUPLU DE BAZA AL VIITOAREI DEMOCRATII SOCIAL DEMOCRATE . AUZIND DE ORIENTAREA POLITICA A FIULUI SAU ,CEA CARE A INCERCAT DUPA UN ANUMIT TIMP SA AJUNGA LA LOCUL MINERIADEI, IN INTERVIU MAMA LUI PONTA A DECLARAT CA VICTOR VIOREL I-A MARTURISIT CU OCAZIA DORINTEI DE ASI CUMPARA 3 COSTUME SCUMPE DE HAINE(IN MOMENTUL NUMIRII IN FUNCTIA DE SEF AL CORPULUI DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU ) CA “COMUNISTII,(P.S.D.-UL) AU FOST SINGURII CARE MI-AU DAT O SANSA !” CE IL UNESTE PE PONTA DE BASESCU ? PARTEA DE NAVIGATIE, CARACTERISTICA A COPILOTULUI, CARE ESTE DE FAPT DIRIJORUL PILOTULUI CARE CONDUCE MASINA DE CURSE . AM CITIT PE CORTEXUL LUI PONTA CELE GANDITE SI REPRIMATE ,INTOARSE INVERS PENTRU PUBLIC IN RAPORT DE CEEA CE GANDEA . DE LA LIPITOR DE AFISE ADRIAN NASTASE L-A PROPULSAT PE PONTA LA CONDUCEREA ORGANIZATIEI DE TINERET SOCIAL DEMOCRATE, PENTRU CA MAI APOI SA DEVINA PRESEDINTE PSD CU OBIECTIVUL DEVENIRII PRESEDINTE DE TARA! FIIND NASA LUI ADRIAN NASTASE, DIN CONSIDERENTE DE ORDIN POLITIC MAFIOT,MINISTRUL JUSTITIEI RODICA STANOIU A SEMNAT PENTRU V.V.PONTA DEROGAREA PENTRU CA STUDENTUL FINULUI ADRIAN SA AJUNGA DE LA PARCHETUL DE PE LANGA SECTOR 1(5) DIRECT LA PARCHETUL DE PE LANGA I.C.C.J. ,CU INCALCAREA CERINTEI DE A AVEA 8 ANI DE VECHIME IN FUNCTIA DE JUDECATOR SI A AVEA IN ACESTI ANI NUMAI CALIFICATIVUL FOARTE BINE ! TERMINAT ORA 2 ZIUA 13 AN 2014 MAAT HAC 11/13/2014
Raspunde

HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL

Acum 8 ani

12.XI.2014 MAAT HAC DUPA CE-A BAGAT LA CAP CELE SCRISE DE MINE PE LAPTOP,NAPARCA A SPURCAT BIBLIA PRIN ATINGEREA EI ,ESCROCUL SENTIMENTAL INSELAND PANA SI ELECTORATUL RELIGIOS . DE LA 19,52 PANA LA 20.00 V.V.PONTA A STAT CU CAPUL IN JOS PENTRU CA A MINTIT ELECTORATUL IN LEGATURA CU IOHANNIS . SI CAND A RASPUNS LA BUNA SEARA, PILOTUL PONTA (“SI GURALIV SI DE NIMIC TE-AI POTRIVI CU MINE“)[TARICEANU ]AVEA RASPUNSUL MINCINOS PREGATIT PE BUZELE SIRETE! SI PONTA (CA SI MELESCANU ),A VORBIT DIVERSIONIST DOAR DE 3,3 MILIOANE DE VOTANTI AFLATI DISPORA ROMANA, IMATURUL BUN DE GURA PENTRU A IMPRESIONA PROSTIMEA. FOLOSITOR UNUI REGIM NEDEMOCRATIC, SE UITA LA KLAUS DIN CAND IN CAND PE ASCUNS SI NU PUTEA SA INFRUNTE PRIVIREA SCRUTATOARE A CELUI VORBIT DE RAU DE CAND( 1997)SE STIA DE CATRE PSD CINE VA CONTINUA PRESEDENTIA ROMANIEI DIN PARTEA DREPTEI,DUPA BASESCU. PRIVITUL IN JOS TIMP DE3-9MINUTE CUMULATE ALTERNAND CU PREFACEREA CA S-AR UITA PE FITUICI PANA LA INCEPEREA PARTIDEI, INDICA FAPTUL EVIDENT CA PONTA SE TEMEA DE EVENTUALA REACTIE CARE AR FI PUTUT SA VINA LA ACUZELE ORDINARE TINTITE ,CE NU PUTEAU RAMANE FARA EFECT. PENTRU A DEMONSTRA CA POT INTRA SI IN INCONSTIENTUL LUI IOHANNIS ,DECI PENTRU EGALITATE DE TRATAMENT ,DOAR O SA AMINTESC DESPRE REPRIMAREA CUVANTULUI “ORDINARE”REALIZATA NU DE MULT TIMP TIMP DE O ORA DE CATRE IOHANNIS. ACESTA STIE LA CE MA REFER! “CATINDATUL” PONTA A FACUT CAZ LA CONFRUNTAREA DE LA B1TV ,CA IN CAZUL DOSARULUI PLAGIATULUI ,LA SPALAT I.C.C.J.; ESTE DE OBSERVAT STRATEGIA INTOARCERII DATELOR MESAJULUI MEU INSPRE KLAUS IOHANNIS PRIN FOLOSIREA EXPRESIEI (PONTA)“BASESCU [I-A PROSTIT PE ROMANI”.] INCA DE LA INTRAREA IN PLATOUL DE FILMARE AL POSTULUI REALITATII TV , MACHIAVELICUL SPECIALIST IN REPRIMARE, IN REPRESIUNI,A PUNCTAT MEREU SUB CENTURA ,CACI ARBITRULUI I S-A SPUS SA-L LASE SA SE DESFASOARE IN LARGUL SAU,SI SA NU INTRERUPA JOCUL DE PUTERE TELEVIZAT! DACA ESTI RELIGIOS DE BUN SI NU RASPUNZI LA PROVOCARI, ESTI LUAT DE FRAIER DE ACESTE SECATURI ! . CE SPUNE PONTA IDENTIFICAT PRIN SINTAGMA LIPSEI DE VOCABULAR “IDEEA ESTE URMATOARE”) ? SMECHERUL BASCHETBALIST A AVUT INITIATIVA IN TOT TIMPUL MECIULUI PENTRU CA AVEA DE INDEPLINIT LA FIECARE APARITIE LA TELEVIZIUNE UN SCOP MARSAV PRIN MIJLOACE ORDINARE. JUCATORUL ONEST NU SI-A PUS PROBLEMA CA DACA SE LASA DOMINAT DE CEL CU HANDICAPURI SERIOASE IN PLANUL MORALITATII ,NU AR PUTEA REVENI IN JOC RECUPERAND OCAZIILE NEFRUCTIFICATE. INCA DE LA INCEPUTUL CONFRUNTARII PENTRU A ASCUNDE SCOPUL SABOTAJULUI IMAGISTIC,SABOTORUL L-A DUS IN EROARE PE CEL INSELAT :”NU CONTEAZA CINE VA IESI MAI BINE”. PONTA SI-A DAT SEAMA CA S-A DAT DE GOL SI IOHANNIS POATE SA IL FACA ASA CUM ESTE,ADICA UN MARE MITOMAN. CAND A SPUS “AM IMPRESIA CA NE SI URMARESC CEI DIN DIASPORA “ PASTILA SI-A CAM FACUT EFECTUL <<<NU CREDEAM CA IOHANNIS MA VA PUTEA OCOLI MEREU.” EU AM ATINS CHIAR IERI ACEASTA TEMA INDUSA ,PREDILECTA A NECONSTITUTIONALULUI PSD. “CEL CE-A INSIRAT CUVINTE GOALE CE DIN COADA AU SA SUNE”A TRANSFERAT CATRE IOHANNIS PRACTICAREA INDELETNICIRII LOZINCILOR. A SE VEDEA “SPRE DEOSEBIRE DE VORBELE GOALE ” =PONTA ATAC LA IOHANNIS PONTA A FOST PRINS CU MINCIUNA IN CE PRIVESTE OPUNEREA PSD-ISTILOR IN COMISIA DE REVIZUIRE CU PRIVIRE LA VOTUL PRIN CORESPONDENTA ALTA GAFA A LUI PONTA: DE UNDE STITI ASTA?NU CRED CA DE LA ANTONESCU?;IOHANIS N-A INTRAT IN PROVOCAREA LUI PONTA ! INCA DIN ANUL 2000 MAFIA PSD,A APRECIAT CA YES MAN-UL DEPERSONALIZAT,ERA CEA MAI BUNA PIESA DE MOBILIER ACHIZITIONATA LA PALATUL COTROCENI PENTRU URMATORII 5 ANI ANTERIORI DETINERII PRESEDENTIEI U.E. IN 2019DE CATRE STATUL ROMAN . PENTRU CA L-A ADMIRAT SI ULTERIOR INVIDIAT TIMP DE 14 ANI DE ZILE ,L-A COPIAT IN AMANUNT,CACI MENTORII AVUTI NU ERAU DEAJUNS SATISFACERII AMBITIEI SALE DE PREAMARIRE. CEL LIPSIT DE PERSONALITATE A COPIAT PANA SI NTREBAREA FOLOSITA DE CATRE BASESCU IN 2009:”SI DUMNEAVOASTRA STIATI ASEARA ?(REFERINDU-SE LA NIVELUL EXACT AL PENSIEI SOACREI DVS)[~300IN LOC DE 350] <<EU AM INCREDERE IN DUMNEAVOASTRA (CATRE RARES)SI IN COLEGELE DVS :>>>ZISE PONTA LA ORA 20,13PENTRU A ACCENTUA CELE SPUSE DE IOHANNIS CATRE RARES CU O ZI INAINTE SI INTELESE DOAR DUPA CE-AU FOST CITITE PE LAPTOPUL MEU! IOHANNIS A PRECIZAT CA EL NU A FOST INCUNOSTIINTAT DE INTREBARILE MODERATORULUI SI NICI DE TIMPUL AFECTAT FIECAREI INTREBARI. “HABAR NU AVETI”(ZISE HABARNISTUL PONTA CATRE IOHANNIS) PENTRU A NU FI FACUT DE RAS,PONTA A EXPLOATAT BUNA - CRESTERE A CONTRACANDIDATULUI,INCERCAND SA-L DETERMINE PE IOHANNIS SA NU ATACE VERBAL!CIVILIZATUL A FOST VAZUT CA PIERZATOR IN FATA AGRESIVULUI,CARE NU A MAI FOST UN PISICUT. CULMEA ESTE CA TOT PONTA S-A PLANS IN DIRECT IN LEGATURA CU LIMBAJUL “DUR” AL LUI IOHANNIS,PENTRU CA ULTERIOR TIRULUI DE DIATRIBE VENIT DIN PARTEA CELUI ROS DE INTUNERIC SA SE LAUDE SOTIEI DIN APROPIEREA GABRIELEI FIREA :”AI VAZUT CA L-AM FACUT SA-TI CEARA SCUZE?” . METODA LUI PONTA DE - A INTRERUPE NON STOP ADVERSARUL POLITIC CARE NU AVEA RECORDUL COPILOTULUI PONTA OBTINUT IN CATEVA SECUNDE DE LA ACCELERATIA MASINII CONDUSE DE PILOT . LA 20.36 S-A VAZUT RELEVANTA SALUTARII LUI PONTA CU DEOSEBIRE SEMNIFICANTA PENTRU “BUNA SEARA COLEGELOR”.(SE REFEREA LA AMAZOANA LAVINIA SANDRU PENTRU A APASA PEDALA DE ACCELERATIE CAND OBSERVA CEVA CE-AR PUTEA FI SPECULAT INCERCAND SIFONAREA IMAGINII BUNULUI IOHANNIS) SUNT CONVINS CA ATI INTELES CA MA REFER LA SPUSELE FOSTEI SOTII A MINISTRULUI UNS DE CATRE CANDIDATUL PONTA. PONTA A INTORS PROPOZITIA LUI DRAGNEA”AIA SUNT ALTA TARA”CA APARTINAND LUI IOHANNIS, CARE SPUSESE ADEVARUL ,DOAR CA NU A FOST LA CERNAUTI SI CHISINAU PANA ACUM PRECUM A UMBLAT PONTA INAINTE DE SCRUTIN PENTRU CA DEOCAMDATA CELE DOUA ASEZARI UMANE NU FAC PARTE DIN ROMANIA ,DESI IN TRECUT AU FOST TERITORII ROMANESTI! “SA STITI DESPRE CE VORBITI !”PONTA CATRE IOHANNIS. CUM S-A COMPORTAT IN INSTANTA CAND INTRERUPEA CU REA - CREDINTA ADVERSARUL JUDICIAR CU COMPLICITATEA JUDECATORULUI POLITIZAT ,S-A COMPORTAT SI IN CONFRUNTAREA TELEVIZATA. INTRODUCEREA FORTATA SI IN MOD OBSESIV A NUMELUI LUI BASESCU A AVUT SCOPUL DE A CREA UN PSIHOMONTAJ COLECTIV DE SPALARE PE CREER A ELECTORILOR, SURSA INCIPIENTA DE INSPIRATIE ( MODELUL BASESCU)A FOST DEPASIT TOTAL DE CATRE TUPEISTUL PONTA L-A PERFECTIONAT DATORITA VIZIONARII DE SUTE DE ORI A CASETEI CU INTREVEDEREA PREZIDENTIALA DIN 2009 PRECUM PROCEDAU ECHIPELE STEAUA SI DINAMO CA SI ECHIPELE AFLATE IN COOPERATIVELE LOR . CE SPUNE PONTA INSPRE RARES CU LOVITURA SPRE IOHANNIS ,AUZIBILA DE URECHEA ELECTORATULUI: “SPRE DEOSEBIRE DE VORBELE GOALE,EU POT SA….,CU FAPTE !”ORA 20,50 INTREBARE DE LA IOHANNIS PRIN RARES INSPRE PONTA CU REFERIRE LA CORUPTII PSD-ISTI PRESEDINTI AI CONSILIILOR JUDETENE. INTREBARII PUSE DE PONTA(LA ORA 20.06) LUI IOHANNIS TREBUIA REDIRECTIONATA DE IOHANNIS INSPRE FOSTUL PRESEDINTE AL PNL CRIN ANTONESCU CARE NU SE POATE MANDRI CU CORUPTII DIN P.N.L.CU CARE S-A INTOVARASIT IN CADRUL U.S.L.! CE FEL DE RELATIE CU PREMIERUL VETI AVEA ? INTREABA PONTA PE IOHANNIS, STIIND CA VA OBTINE O ATITUDINE DEFENSIVA DIN PARTEA CONTRACANDIDATULUI DEPASIT DE TUPEUL NEMASURAT CARACTERISTIC PARANOIEI . PONTA A PLUSAT IN FATA ELECTORATULUI LA ACEASTA INTREBARE PENTRU CA ELECTORATUL A REALIZAT CA CEL MARSAV (V.V.PONTA )VA DETERMINA MEREU COMPORTAMENTUL NORMAL AL CELUI DE BUNA – CREDINTA(K.IOHANNIS). INTREBAREA AGRESIVA “DAR CEI DE LANGA DUMNEAVOASTRA AU FACUT-O ?[TAIEREA PENSIILOR]=CA STIL DE A-L BAGA IN CORZI PE CELALALT CANDIDAT TRANSFORMAT IN PUGILIST CU O INTREBARE TINTITA PE UN TON IN CRESCENDO ,COPIND ATITUDINEA LUI BASESCU IN FINALA CU GEOANA . NEFIIND BASCHETBALIST CA PONTA ,IOHANNIS N-A STIUT DIN PRACTICA COMPETITIONALA CA ATACUL E CEA MAI BUNA APARARE. PREGATIREA SPECIALA TIMP DE 24 DE ANI,DE PROVENIENTA MARCA SERVICIILOR DE INFORMATII VIA ADRIAN NASTASE -RISTEA PRIBOI-SORIN OPRESCU-MELESCANU, A SCOS IN EVIDENTA CALITATEA LUI PONTA DE OFITER ACOPERIT AL S.R.I. SI S.I.E! LA ORA 21.27,DUPA CE KLAUS IOHANNIS A DAT DE INTELES CA GUVERNUL PONTA FAVORIZEAZA DE 2 ANI SI 6 LUNI EVAZIUNEA FISCALA, PRECIZAND PROCENTUL OFICIAL DE 16%DIN PIB ,A VENIT IMEDIAT REACTIA LUI PONTA CARE REPREZINTA CEA MAI MARE GAFA A CANDIDATULUI PONTA CONSTAND IN ACEASTA INTREBARE RETORICA A LUI PONTA “SUNT DATE OFICIALE ASUPRA EVAZIUNII FISCALE? PENTRU CA FUSESE DERANJAT DE DEZVALUIREA FACUTA DE IOHANNIS, PONTA NU A PUTUT SA-SI ASCUNDA MIRAREA PENTRU CA POLITICA PARTIDULUI SUPRAPUSA PERFECT PE STRATEGIA ORGANELOR (POLITIZATE )DE STAT ESTE DE NEOFICIALIZARE A CIFREI NEGRE. FOARTE PROBABIL CA PRESA DE DREAPTA VA PUNE SUB REFLECTOR SCAPAREA FATALA A LUI PONTA CE-L POATE COSTA PRESEDENTIA DACA SEMNIFICANTUL DERANJ FATA DE DATELE STATISTICE VENITA CHIAR DIN PARTEA UNUI FOST SEF LA OFICIUL DE SPALARE A BANILOR -VA FI VALORIFICAT LA MAXIMUM ,MACAR ZILELE RAMASE DE CAMPANIE ELECTORALA . MIRAREA PUSCARIABILULUI PONTA IMPLICA ATITUDINEA DE CONSERVARE A RAULUI ABSOLUT. IOHANNIS CATRE PONTA “EU NU V-AM INTRERUPT!”RARES CATRE PONTA:”HAIDETI SA-L LASAM SA VORBESCA PE IOHANNIS”! DE 24 DE ANI MAFIA PSD A AVUT SI ARE OBSESIA FRICII DE BASESCU PRECUM BOIERIMEA TRADATOARE DE NEAM SI TARA AVEA TEMEREA TEPELOR LUI VLAD TEPES. DACA BASESCU AR FI REUSIT SA MENTINA RITMUL ANTICORUPTIE TIMP DE DOUA MANDATE PREZIDENTIALE AR FI RAMAS IN MANUALUL DE ISTORIE RECENTA PRECUM A REZISTAT DOMNITORUL ALEXANDRU IOAN CUZA . PONTA CATRE IOHANNIS “PARCA-L VAD PE BASESCU IN DUMNEAVOASTRA“ CARE ESTE SEMNIFICATIA PSIHOLOGICA A NEGARII UNUI FENOMEN EXTREM DE NEGATIV, VENITA CHIAR DIN PARTEA UNUIA CARE AR FI TREBUIT SA FIE DE PARTEA LEGII SI NU DE PARTEA MAFIOTILOR SI CARE A FOST PLASAT INTR-O FUNCTIE CHEIE TOCMAI PENTRU A FACILITA FENOMENUL INTERZIS? INTOTDEAUNA NEGAREA FENOMENULUI EVAZIONIST DIN PARTEA OFICIALITATILOR STATULUI PRESUPUNE EXISTENTA UNUI INTERES ASCUNS DAR CARE POATE FI DOVEDIBIL, PRESUPUNAND INTOTDEAUNA COMPLICITATEA UNOR FUNCTIONARI POLITICI SAU CU RELATII POLITICE IMPORTANTE CE DETERMINA SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE . PANA ACUM CEI DIN MEDIA CARE ESTE CONSIDERATA A APATRA PUTERE IN STAT, SE PREFACEAU CA NU INTELEG CELE CATE SE PETREC CHIAR SUB OCHII LOR. ACUM JURNALISTII CARE REALIZEAZA CE SE INTAMPLA SI TAC, STAND IN CONTINUARE CU MAINILE IN SAN, INSEAMNA CA SE COMPLAC IN LASITATE SI CA NU LE PASA DE TARA IN CARE VOR TRAI URMATORII 5 -10ANI. TIMP DE 10 ANI DE ZILE ZIARISTII NU AU FOST INCERCATI IN MOD MAJOR IN CE PRIVESTE ABUZURILE DIN PARTEA CLASEI POLITICE, PENTRU CA AU BENEFICIAT DE UN PRESEDINTE AL TARII CARE A RESPECTAT OBIECTIVITATEA MASS MEDIEI TINAND CONT DE ROLUL EI INTR-O SOCIETATE CE SE VREA MACAR IN APARENTA DEMOCRATICA. DE CE NU UTILIZEAZA KLAUS IOHANNIS CELE CUNOSCUTE SI INTAMPLATE PERSOANEI MELE DIN PARTEA CONTRACANDIDATULUI DVS.,ACELEASI DATE INTOARSE SECURISTIC DE CATRE CRIN ANTONESCU IMPOTRIVA LUI TRAIAN BASESCU . DESI DIN ANUL 2009AM POSTAT ZILNIC CAM DE DOUA ORI PE SITE-UL PNL-ULUI DAR SI PE SITE-UL PERSONAL AL PRESEDINTELUI SAU ,CRIN ANTONESCU I-A MENTINUT PE CORUPTI PNL IN FUNCTIE ,TOCMAI PENTRU CA ULTERIOR, PONTA SA LOVEASCA MINGEA RIDICATA LA FILEU DE CATRE CRIN ANTONESCU! ESTE DOAR O COPIERE A METODEI LUI BASESCU UTILIZATE IN RAPORT DE GEOANA CU CAZUL VANTU……. ACUM (11.XI)LA POSTUL REALITATEA TV ERA UNICA SANSA PENTRU BASCHETBALISTUL PONTA SA INCERCE PRIN TORENTUL DE BALIVERNE SA-L DETERMINE TEHNICO -TACTIC PE IOHANNIS SA FACA PASI INAPOI ! CAND JURNALISTII DE LA TELEVIZIUNILE CU ORIENTARE SPRE DREAPTA AU PERCEPUT CA NU SE MAI POT BAZA PE UN PRESEDINTE ACTIV DE GENUL LUI BASESCU,NU AU MAI FOST INCISIVI CU INTREBARILE FORMULATE LA ADRESA AGRESIVULUI PONTA CARE A FACUT UN NUMAR EXTREM DE MARE DE VICTIME, PERSOANE INCOMODE:CRISTIAN PANAIT,ANTONIE IORGOVAN, TEOCTIST,ADRIAN PAUNESCU, MADALINA MANOLE,FLORIN TUDOSE,…. ……... SUNT MULTI CARE SE INSCRIU IN CATEGORIA” DE CE EU ?”SAU SINUCIDEREA LUI CRISTIAN PANAIT” “DACA VRETI EU MAI STAU “INDICA BUNUL SIMT AL LUI IOHANNIS CARE ESTE TOTAL DIFERIT DE OPORTUNISTUL VICTOR PONTA CE SI-A MANIFESTAT IN DIRECT EXCESUL DE PUTERE ASCUNS PANA ACUM . KLAUS IOHANNIS A CONDITIONAT SCUZELE,DIN MOMENT CE A UTILIZAT TERMENUL “DACA”,PE CAND PREMIERUL SI-A CERUT SCUZELE IN MOD NECONDITIONAT ..PE CALEA FALSULUI PRIN OMISIUNE NICI REALITATEA TV(CONSIDERATA CHIAR ASEARA DE CATRE C.GUSA A FI PREFERATA DE TELESPECTATORII DE DREAPTA ) NU A EVIDENTIAT AMBELE SCUZE,ACEASTA REALITATE INCONTESTABILA (CHIAR DACA SCUZA PONTISTA A FOST UNA ACELERATA SI INTR-UN SINGUR CUVANT), FACAND CAZ CA IOHANNIS A PIERDUT PENTRU CA SI-A CERUT SCUZE DESI NU AVEA PENTRU CE! ACEASTA CU ATAT MAI MULT CU CAT VIATA BATE FILMUL ! “ DACA AM GRESIT IMI CER SCUZE” SURSA DE INSPIRATIE PENTRU PONTA A FOST DESCOPERITA PANA LA URMA DE REALITATEA:MINCINOSUL PERFECT CARE AJUNGE PRESEDINTE !(S=A) NUMAI CA ACEASTA DESCOPERIRE REPREZINTA CEVA ABSTRACT PE LANGA CELALAT FAPT(SCUZA LUI PONTA) ,CARE ERA UN FAPT DIRECT , NEMIJLOCIT! CA ATARE IOHANNIS S-A SCUZAT DUPA CE S-A SCUZAT PONTA,O SCUZA DETERMINAND-O PE ALTA. DECI JURNALISTII REALITATII TV SAU CAM DAT DE GOL CU ACEASTA RELATIV LA PRERTINSA OBIECTIVITATE A TELEVIZIUNII ! POZITIA CULPABILA A LUI PONTA A DAT DE GOL IN MOD VADIT CEL PUTIN CORUPTIBILITATEA PRESEDINTELUI PSD, CARE DIN ACEASTA POZITIE A FOST IMPINS IN FUNCTIA DE PREMIER SI APOI DE VIITOR PRESEDINTE DE CATRE MAFIA PSD-UNPR-PC-UDMR-MINORITATI PENTRU FAVORIZAREA CLIENTELEI DE PARTID! NEOBSERVAREA ACESTEI SCAPARI VULNERABILE VADITE ALE INVITATULUI CARE VREA SA FIE PRESEDINTELE ROMANIEI ,ESTE O DOVADA A INCAPABILITATII MULTOR JURNALISTI CARE, DACA EXCLUDEM REAUA - CREDINTA ,NU POSEDA SUFICIENT SPIRIT DE OBSERVATIE, CAPACITATE DE ANALIZA CAPACITATE DE INTERPRETARE! MA REFER IN PRIMUL RAND LA CEI CARE AU FOST IN ACEL PLATOU DE TELEVIZIUNE SAU IN CEL ALATURAT(COLEGELE LUI RARES BOGDAN) MODERATOR INTIMIDAT DE PONTA(OPRIREA ENERGIEI ELECTRICE….. ) CHIAR INAINTE DE A INCEPE DEZBATEREA ), CA SI ALTI JURNALISTI PRIVITORI LA MICUL ECRAN DEVENIT DIN CE IN CE MAI MARE POATE PENTRU A FACILITA OBSERVAREA DETALIILOR ! DACA LUAM IN CONSIDERARE CHIAR SI NUMAI TVA-UL CE-AR FI TREBUIT SA FIE INCASAT DE CATRE STATUL ROMAN, SI REINTORS SPRE GRUPURILE DEFAVORIZATE ,SESIZAM ROLUL TOXICULUI POLITIC IN MUSAMALIZAREA EFECTELOR EVAZIUNII FISCALE STATALE,NE DAM SEAMA CA TOATE PROMISIUNILE ELECTORALE ALE CANDIDATULUIPREMIER PONTA ECHIVALEAZA DE FAPT CU PIERDERILE PLATITE TOT DIN BANII NOSTRI. IPOCRIZIA CEA MAI MARE S-A MANIFESTAT DIN PARTEA CANDIDATULUI SITUAT PE PRIMUL LOC,A FOST LA ORA 21,46 CAND PONTA A SPUS CA N-AR FI CANDIDAT LA PRESEDENTIE NICIODATA IMPOTRIVA LUI CRIN ANTONESCU DACA NU SE RUPEA USL…!” MACAR DIN ACEASTA PERSPECTIVA A FATETEI EVIDENTE DE FARSOR A CANDIDATULUI PONTA,CRIN ANTONESCU TREBUIA SA SPRIJINE PE KLAUS IOHANNIS. DUPA CE PONTA A REAMINTIT JURNALISTULUI RARES BOGDAN –PENTRU A AUZI IOHANNIS-CA EL VA MAI RAMANE IN PLATOU SI DUPA TERMINAREA CONFRUNTARII TELEVIZATE , PONTA A AFIRMAT LA 21,49 CA “COLEGELE DUMNEAVOASTRA AU MULTE INTREBARI PENTRU MINE!”(RESPONSABIL DE PROIECT GABRIELA FIREA) B.RARES A PRECIZAT LA INTERVENTIA LUI IOHANNIS PRIN CARE A INTREBAT DACA NU S-A TERMINAT EMISIUNEA ,CA INCEPE ALTA EMISIUNE INTR-UN ALT PLATOU ! ///////……/////////……////////…../////////………////////// DE AICI INCOLO INCEPE MATERIALUL PE CARE L-AM CONCEPUT IN ZIUA CONFRUNTARII TELEVIZATE PANA LA ORA 19. DIN PACATE NU AM AVUT DISPONIBILITATI BANESTI SI NICI TIMP SUFICIENT PENTRU A MA DUCE LA INTERNET IN ORAS! CUM S-A DAT DE GOL CATINDATUL PONTA IN PRIVINTA FAPTULUI CA ECHIPA PSD A SABOTAT CONTINUU INTALNIREA TELEVIZATA INTRE CEI DOI CANDIDATI PRIN IMPUNEREA UNOR CONDIITII NEACEPTABILE DE CATRE ECHIPA LUI IOHANNIS,PENTRU CA ULTERIOR SA PRETINDA CA LUI IOHANNIS I-AR FI FRICA DE EL,LUAND IN CALCUL LIPSA DE REACTIE IESITA DIN BUNA - CRESTERE A CONTRACANDIDATULUI IOHANNIS ? DIN VORBELE LUI RARES BOGDAN A REIESIT CA PONTA A ACCEPTAT INVITATIA POSTULUI DE TELEVIZIUNE “REALITATEA TV” SUB CONDITIA DE-A PARTICIPA LA DEZBATEREA TELEVIZATA IMPREUNA CU EL SI CEL CARE A ZADARNICIT AFLAREA ADEVARULUI IN PROBLEMA CE PREOCUPA OPINIA PUBLICA , ACEEA A OFITERULUI ACOPERIT –DE CATRE INSOTITORUL SAU DIN ACEASTA SEARA , TEODOR MELESCANU. IMI REAMINTESC CA AM SCRIS PANA IN 24 DECEMBRIE 2010 DESPRE ARANJAMENTUL LUI ROBERT NEGOITA PRIVIND PREZENTA ALATURI DE PONTA SI-A LUI NICOLAE BANICIOIU IN PAT CU O MINORA IN CALDURI CARE-A FACUT O PLANGERE PENALA PE MOTIV CA VIITORUL MINISTRU AL SANATATII N-A PLATIT CA ALTUL SERVICIUL SEXUAL OFERIT PE MOTIV CA, VORBA UNEI RECLAME (“….O ARE MICA”)! \"SA NE RUGAM NEINCETAT\"(ROMANI 12:12 COLOSENI 4:2) PAVEL SFATUIA CA \"IN ORICE LUCRU,ADUCETI CERERILE VOASTRE LA CUNOSTINTA LUI DUMNEZEU PRIN RUGACIUNI SI CERERI, CU MULTUMIRI\" (FILIPENI 4:6) REGIMUL COMUNIST CARE A INTERZIS CELOR 4 MILIOANE DE ACTIVISTI.P.C.R. COMUNIUNEA DINTRE OM SI DUMNEZEU , A AVUT IN VEDERE SUPRIMAREA LEGATURII NEINTRERUPTE A SUFLETULUI CU DUMNEZEU TOCMAI PENTRU ADOPTAREA ATITUDINII DE NECURATIE MORALA-CA RASPUNS LA \"ALEGEREA\" FACUTA PRIN IMPUNERE. PENTRU CA PARTIDUL UNIC AUZISE DE INALTUL PRIVILEGIU AL RUGACIUNII,DE FAPTUL CA LEGATURA CU SATAN A CELOR PACATOSI POATE FI PERTURBATA PRIN POSIBILITATEA RUGACIUNII IN TAINA,S-A CONSTITUIT COOPERATIVA \"OCHIUL SI URECHEA\" . ACEASTA DESI SE STIA CA \"NIMENI SI NIMIC NU TREBUIE SA NE-MPIEDICE DE LA RUGACIUNE..\" \"NICI O URECHE CURIOASA ORI UN OCHI CE VEDE-N ASCUNS NU TREBUIE SA IMPIEDICE SI SA SE-NCARCE CU ASTFEL DE CERERI FACUTE CU INIMA DESCHISA \'NAINTEA OCHIULUI CERCETATOR AL LUI DUMNEZEU. \" RUGACIUNEA IN TAINA ESTE VIATA SUFLETULUI,CRESTEREA IN CELE SPIRITUALE. PONTA A CONDITIONAT PREZENTA LA REALITATEA TV IN ACEASTA SEARA DE 11 ,XI. CANDIDATUL PREZIDENTIAL NR.1(PONTA VICTOR VIOREL) A PLAGIAT PE CANDIDATUL NR.4ELENA UDREA:\" EU NU VREAU SA-L CONVING PE IOHANNIS CA SUNT BUN DE PRESEDINTE\" ELENA UDREA AVEA IN PLIANTUL ELECTORAL MOTTO-UL \"BUNA DE PRESEDINTE\" . CAND VEZI FARSA PUZDERIEI DE BISERICI FOLOSITE DE CATRE REGIMUL NEOCOMUNIST REALIZEZI CA FORMA DEPARTARII DE SFERA INDATORIRILOR CRESTINE SI PURTAREA FARA DEMNITATE A SFINTEI CRUCI ,NU POATE BATE FONDUL ! IAR N-ATI SESIZAT RELEVANTA MESAJULUI MEDIATIC AL LUI KELEMEN HUNOR CATRE PONTA LEGAT DE PRESEDINTELE E.E.P. DOLE VENIT IN ROMANIA LA PARTIDELE AFILIATE LA E.P.P..IN SCOPUL MENTINERII DIRECTIEI DE DREAPTA A STATULUI CARE A ADERAT LA U.E. CU UN J.A.I MAFIOT TRACTAT DE MOTORUL FRANCO-GERMAN,CU OBLIGATIA RESPECTARII INDEPENDENTEI JUSTITIEI DE CATRE CLASA POLITICA! SCENA GAINILOR MOARTE SI VII ARUNCATE IN INCINTA A.C.L.(PNL +PDL) PETRECUTE IN ACEASI ZI DE 11.XI CU VIZITA IN ROMANIA A PRESEDINTELUI E.P.P., A AVUT ROLUL DE-A DISTRAGE ATENTIA CUVENITA DE LA MESAJUL RELEVANT AL LUI KELEMEN HUNOR CATRE PRESEDINTELE PSD CE A PROPUS UDMR-ULUI INTRAREA LA GUVERNARE INCA DIN 09 XII 2012 PANA CA B.E.C. SI A.E.P SA OFICIALIZEZE REZULTATELE VOTARII ! ABILUL KELEMEN(PILOTAT DE MARKO BELLA SI IN CARDASIE CU G.FRUNDA) ASIGURA PRIN ACEST MEDIATIC MESAJ PE VICTOR CU FORMULA BINECUNOSCUTA \"RAMANE CUM AM STABILIT \" ,CU ATAT MAI MULT CU CAT JOSEPH NICI MACAR NU A AVUT DETERMINAREA DE-A RECOMANDA CEVA INAINTEA PRIMULUI TUR DE SCRUTIN PREZIDENTIAL SUB SANCTIUNEA AVERTISMENTULUI VERBAL ,TOT ASA CUM NICI MACAR NU NE-A DAT UN CARTONAS GALBEN DUPA 2 XI! DARAMITE SA SCOATA DIN BUZUNAR UN CARTONS ROSU, ADICA DE EXLUDEREA DIN FAMILIA EUROPEANA IN EVENTUALITATEA SFIDARII NELUATELOR LINII DIRECTOARE EUROPENE. IN CONDITIILE IN CARE AFILIATUL E.P.P. ,U.D.M.R A FOST LA GUVERNARE CU PARTIDELE DE STANGA PSD- UNPR-PC , AFILIEREA U.D.M.R. LA O FAMILIE EUROPEANA NU A TINUT CONT DIN PACATE DE VALORILE DE DREAPTA PRINTRE CARE CEA MAI IMPORTANTA ESTE RESPECTAREA STATULUI DE DREPT . P.C.M.-UL A JUCAT DUBLU PLUSAND IN REALITATE PENTRU PONTA PRIN MESAJUL OTRAVIT CHIPURILE IN FAVOAREA NEAGREATULUI IOHANNIS .. IOHANNIS NU ESTE OBISNUIT CU DIVERSIUNILE PSD-UNPR- PC- UDMR ,DAR NICI NU ARE IN ECHIPA SA UN CONSILIER DE TALIA MEA! \"NU TE TEME SA TE INCREZI IN EL CHIAR DACA NU VEZI IMEDIAT UN RASPUNS LA RUGACIUNILE TALE\" \"EL TAMADUIESTE PE CEI CU INIMA ZDROBITA \"(PSALMII 147:3) PRECUM ENOH UMBLA CU DUMNEZEU, ASA SI NOI SA INALTAM SPRE DUMNEZEU RUGACIUNEA DIN AL NOSTRU SPATIU LOCUIBIL,DE LA LOCUL DE MUNCA AVUT SAU DORIT,DE ORIUNDE AM FI ,SI MAI ALES CAND ATMOSFERA ESTE ATAT DE CORUPTA! \"DUMNEAVOASTRA DOMNULE RARES, AVETI INCREDERE IN MINE?\"= (DIALOG INTRE IOHANNIS SI RARES,CUNOSCUTUL REALIZATOR AL EMISIUNII \"JOCURI DE PUTERE\") EU SUNT INCREDINTAT SA CONSIDER CA IN SUBCONSTIENTUL LUI IOHANNIS A EXISTAT LUMINA SPERANTEI EXPRIMATA SUBLINIMAL \"AI INCREDERE IN FAGADUINTA LUI SIGURA :\"CERE SI TI SE VA DA!\" MAFIA POLITICA DIN ROMANIA A REUSIT CA TIMP DE 14 ANI DE ZILE SA CREEZE IN RAPORT DE OCCIDENT O IMAGINE NEREALA DESPRE STAREA CONCRETA A JUSTITIEI SI AFACERILOR INTERNE PRIN INTERMEDIUL FORTATELOR ADERARI LA N.A.T.O. SI U.E. ,DESI A FOST VIZIBILA SI DIN AVION CE ALIMENTA IN ZBOR GRAVA INCALCARE SISTEMATICA A DREPTURILOR OMULUI ! PENTRU A INCERCA SA SE DEA O ALTFEL DE COLORATURA POLITICA UDMR-ULUI, ADICA UNA \"DE DREAPTA\" (DESI ACEASTA ESTE DE CENTRU STANGA) A FOST CONCEPUTA CONSTRUCTIA POLITICA DENUMITA U.S.L.,PC-UL AVAND ROLUL DE MAGNET DE ATRAGERE A PILITURII DE FIER PNL-ISTE CE CUPRINDEA ATAT ARIPA ANTONESCU CAT SI ARIPA TARICEANU! PAI DACA ANTONESCU NU-L SPRIJINA PE IOHANNIS, TARICEANU CREAND IN FAPT PLR ,CUM SA PREZUMI BUNA - CREDINTA A FOSTILOR ALIATI AI ROSILOR CE-AR TREBUI SA SPRIJINE IN MOD CONCRET PE KLAUS IOHANNIS ,DIN MOMENT CE CELE TREI PUTERI IN STAT APARTIN FOSTILOR COMUNISTI , ACTUALI NEOCOMUNISTI? NESTABILIREA VREUNEI DECIZII DE INDRUMARE IN CADRUL E.P.P. IN PRIVINTA RESPECTARII EFECTIVE A VALORILOR EUROPENE DE CATRE PARTIDELE AFILIATE ,ESTE SIMILARA SITUATIEI CUNOSCUTA TIMP DE ~25 DE ANI DE ZILE DIN ROMANIA POTRIVIT CAREIA LEGEA NU PREVEDE SANCTIUNI PENTRU INCALCAREA UNEI (UNOR)PREVEDERI CU CARACTER IMPERATIV,MOTIV PENTRU CARE NU EXISTA ILICIT CIVIL SAU PENAL IN CAZUL INCALCARII EI! PSALMINSTUL SPUNE : “INCREDE-TE IN DOMNUL SI FA BINELE ,,UMBLA IN CREDINCIOSIE (PSALMII 37:3) SPINII SI MARACINII TRANDAFIRULUI VOR FACE DOAR SA TE RANEASCA SI SA-TI PRODUCA DURERE!” <<DOMUL NU PLANUIESTE SA-I SCOATA ACUM “IN LUME “(PE UCENICII SAI), CI SE ROAGA “SA-I PAZESTI DE CEL RAU “ SPUNE MANTUITORUL” VETI AVEA NECAZURI,DAR INDRAZNITI .EU AM BIRUIT LUMEA!”(IOAN17:15;16:33) MAAT HAC 11 XI.2014 DUPA PLECAREA CELOR DOI INVITATI CANDIDATI ….,LA 22,13 REALIZATORUL EMISIUNII SPUNE CA SE ALATURA LUI RARES BOGDAN SI INVITATILOR COLEGI ,ACTIONARUL REALITATII TV COZMIN GUSA ! EMISIUNE AVANDU-L CA INVITAT DOAR PE PONTA, INCEPUTA LA ORA 22IN ALT PLATOU DE FILMARE . DOVADA CA JURNALISTUL A INTELES MESAJUL LUI PONTA RARES CATRE MELESCANU :EU VORBESC CU UN OM IN CARE AM INCREDERE !(ADICA CU TEODOR MELESCANU) CE SPUNE LAVINIA SANDRU ? SE BUCURA FOARTE MULT CA ATI RAMAS CU NOI IN ACEASTA SEARA LA ORA 22 .06 TEODOR MELESCANU REPETA MULTE DIN PROIECTUL DE MASURI CE URMAU SA FIE LUATE DE CORLATEAN . MELESCANU PRECIZEAZA CA SE VOR ELIMINA DIN FORMULARUL TIPIZAT AL DECLARATIEI PE PROPRIA RASPUNDERE ,IN ACEASTA ORDINE DE IDEI MINISTRUL DE EXTERNE VORBESTE DESPRE ELIMINAREA MENTIUNII REFERITOARE LA PRONUME IN LOC DE PRENUME. CE-AM MAI OBSERVAT ? UN TIC VERBAL INCETATENIT INCA DIN TIMPUL COMUNISMULUI UTILIZAT FATA DE SUPERIORII CU CARE VENEA IN CONTACT IN TIMPUL LUI GHEORGHE GHEORGHIU DEJ TOVARASE GRADU “AS VREA SA VA INFORMEZ RESPECTUOS.. “ VETI OBSERVA CA REGASIM EXACT FRAZA DIN MATERIALUL MEU CARE URMEAZA MAI JOS, DAR PE CARE INCA NU L-AM POSTAT DIN CAUZA LIPSEI DE TIMP.( MELESCANU A VENIT IMPREUNA CU PONTA) NUMAI DACA IN POSTUL “REALITATEA TV” AR EXISTA UN TELEPAT DE TALIA MEA,AR FI PUTUT SA GANDEASCA EXACT CE-AM SCRIS EU CONCEPAND IN SCRIS ACEASTA! SA VEDEM CE SPUNE RARES BOGDAN? CA TEODOR MELESCANU A VENIT IMPREUNA CU PONTA SI VA AVEA SPATIU 30 DE MINUTE EXPUNERE SUCCINTA DE MOTIVE? PENTRU A LAMURI CE SE VA INTAMPLA IN DIASPORA .APOI VA CONTINUA EMISIUNEA CU PONTA . RARES A PRECIZAT CA “REALITATEA” A PRIMIT CONFIRMAREA VENIRII LUI IOHANNIS CAND GUSA ERA IN AVION(CU CELULARUL BLOCAT [SPUINE EL]DE SUPRAINCARCAREA DE MESAJE)! GUSA CARE A RECUNOSCUT CA ESTE DE STANGA , A PRETINS CA IOHANNIS NU A MAI RAMAS IN PLATOU ,CHIAR DACA PONTA A VRUT SA PROFITE PRIN RAMANEREA SI DUPA PLECAREA LUI IOHANNIS. CINE L-A CONVINS PE PONTA SA NU MAI RAMANA DUPA CE IOHANNIS A PLECAT ? EU SPUN CA GUSA I-A RECOMANDAT LUI PONTA SA PLECE DIN PLATOU ODATA CU PLECAREA LUI IOHANNIS PENTRU CA PONTA SA POATA PRIMI O BILA ALBA. EXISTA RISCUL SA SE CONSIDERE DE CATRE OPINIA PUBLICA,CA REALITATEA(LA CARE ESTE ACTIONAR GUSA ) L-A AVANTAJAT PE CATINDATUL PONTA SI PRIN SPATIUL CARE AR FI FOST ACORDAT IN AFARA CELUI DAT CU MULT PESTE MINUTELE OFERITE LUI IOHANNIS IN TIMPUL DEZBATERII CU IOHHANNIS ,ASA CUM SASUL A LASAT SA SE INTELEAGA INCA DIN TIMPUL CONFRUNTARII TELEVIZATE . CONCLUZIE :ANALIZA CONFRUNTARII DEPINDE DE APARTENENTA FIECARUI TELESPECTATOR LA O ANUMITA VALOARE SAU DIMPOTRIVA,LA NEGAREA ACESTEIA. MAAT HAC TERMINAT 12.XI.2014ORA 1,45 10.XI.2014 MAAT HAC “CALEA NELEGIUIRII ESTE CALEA NENOROCIRII SI A DISTRUGERII “ DUPA CE-A MAI MINTIT O DATA IN PERIOADA 2009-2011- CAND A PRETINS CA SE OPUNE EXPLOATARII GAZELOR DE SIST)IERI(09.XI.) PONTA (LA SFATUL DIVERSIONISTILOR T.MELESCANU, T.TARICEANU,SI F.IORDACHE. A IESIT DIN SITUATIA DIFICILA CONSTITUITA DIN DERULAREA TURULUI 2 AL CAMPANIEI ELECTORALE,MITOMANUL TREADATOR DE NEAM SI TARA PACALIND IAR MANIFESTANTII CE ERAU IN MOD JUSTIFICAT INGRIJORATI DE RISCURILE MAJORE ALE EXPLOATARII GAZELOR DE SIST . PRIN MINCIUNA SCOASA IN MOD SALVATOR CU OCAZIA INVITATIEI LA PROPAGANDISTUL ANTENIST RADU TUDOR, POTRIVIT CAREIA “SE PARE CA N-AVEM GAZE DE SIST”, MITOMANUL A SCAPAT IAR DE DEMISIA CERUTA DE MANIFESTANTII INSELATI SI CU FRAUDA LA VOTAREA MAI ALES DIN DIASPORA 02.XI.2014! DIN CAUZA REVERBERATIILOR INTERNATIONALE CE-AR PUTEA STRICA CEEA CE S-A OBTINUT PANA ACUM,DAR SI PENTRU A INCERCA SA SE TAIE DIN EVENTUALA IESIRE PUBLICA A VERITABILEI CANCELAR DE DREAPTA ANGELA MERKEL CA SI A ALTOR OFICIALI STRAINI DE DREAPTA IN SPRIJINUL DESFASURARII UNOR ALEGERI LIBERE SI CORECTE ,PREMIERUL PONTA I-A CERUT MINISTRULUI DE EXTERNE CORLATEAN SA-SI DEA DEMISIA IN TENTATIVA SALVARII NEPATATE A IMAGINII CATINDATULUI PREMIER . DE CE CREDETI CA A REFUZAT PONTA SA DEA DETALII DESPRE PRETINSA LIPSA A GAZELOR DE SIST DIN SUBSOLUL TARII NOASTRE?”NU POT SA VA SPUN MAI MULT!” INSUFICIENTILOR,EU NU VA ACORDAM NOTA DE TRECERE NICI LA FINALUL ANULUI SCOLAR! PENTRU CA ERA MULT MAI GREU SA O INTOARCA IN FATA OPINIEI PUBLICE DACA AR DA PUBLICITATII DETALII DESPRE PRETINSA INVOCATA LIPSA A GAZELOR DE SIST , EXISTAND RISCUL CA LA O ADICA CEL MAI MARE MITOMAN AL TARII SA SE INCURCE IN PROPRIILE MINCIUNI -ASA CUM AM MAI DEMONSTRAT DIN 2009 PANA IN PREZENT ! PENTRU A-L “DEZBRACA” PE “CATINDATUL”ROSU “O SA UTILIZEZ EVIDENTIATOR SI EU STILUL POLITICIANIST APROXIMATIV (“SE PARE CA”)PRACTICAT IN INFORMAREA PONTISTA. NU VI SE PARE CUNOSCUTA SINTAGMA “SE PARE CA”[ AM IESIT DIN CRIZA] SPUSA DE CANDIDATUL TRAIAN BASESCU IN PROXIMITATEA ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 2009? IN CONDITIILE IN CARE NIMENI(NICI MACAR ANALISTUL POLITIC COZMIN GUSA ACTIONAR AL REALITATII TV ,LOC UNDE VREA PONTA SA-L ATACE PE IOHANNIS) NU ARE CURAJUL SA SPARGA TACEREA VINOVATA PRIN SPUNEREA ADEVARULUI DESPRE PONTA,IOHANNIS NU POATE DECAT SA AJUNGA LA CONCLUZIA DIN FILMUL AMADEUS(DESPRE ADEVARATA RELATIE EXISTENTA INTRE MOZART SI PRETINSUL PROTECTOR -SALIERRI)“MEDIOCRITATI ALE LUMII, VA ABSOLV !(PROBABIL DIN CAUZA VINEI CA ASA V-ATI NASCUT, NEPUTANDU-VA NICI VOI SCHIMBA SUFLETESTE )!” PROFETUL (OSEA 14 : 5,7)SPUNEA DESPRE POPORUL ISRAEL CA “VA INFLORI CA CRINUL”. IAR DOMNUL HRISTOS NE INDEAMNA SA NE UITAM CU BAGARE DE SEAMA CUM CRESC CRINII”(LUCA 12:27) . <> DOMNUL HRISTOS REPREZINTA PENTRU ACEIA CE SE INCRED IN EL, ACELASI LUCRU PE CARE IL REPREZINTA ACESTE DARURI ALE NATURII PENTRU ANIMALE SI PLANTE. EL ESTE ”LUMINA TA PE VECIE”UN SOARE SI UN SCUT” (ISAIA 60:19;PSALMI84:11) PONTA A CREZUT CA TERMINOLOGIA DE LUCRU DIN BIBLIE DE CARE VORBESTE CONTRACANDIDATUL SAU “ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT “,ESTE ACEASI CU CEA DIN CODUL CIVIL, CONFUNDAND LUCRUL CU BUNURILE IMOBILE DE A CAROR MATERIALITATE ESTE ATRAS ! PENTRU CA DIN ORA IN ORA NASUL SAU G.OPREA PUS LA INTERNE-PRIN”DOI SI UN SFERT “II DA CATE-O INFORMARE ACTUALIZATA IN PRIVINTA CELOR SCRISE DE CATRE MINE PE LEPTOP,PONTA A IESIT IN PUBLIC(PANA SA APARA ACEST MATERIAL AL MEU LAMURITOR)CU CHESTIUNEA CULTURII,A TEATRULUI NATIONAL CE-MBRACA O ALTA HAINA. SI LA CE CREDETI CA A FACUT REFERIRE PONTA INCERCAND SA CONTRACAREZE CELE ARATATE DE MINE PANA ATUNCI IN SCRIS PE LAPTOP ? PONTA A INCERVAT IN PLAN VERBAL SA SE DEPLASEZE ALATURI DE MATERIALITATEA FIRII SALE (TRADATE CHIAR SI DE DEGETELE BUTUCANOASE RELEVATOARE A DISTANTEI ANI - LUMINA DE ORICE SIMT ARTISTIC)EGOTISTE, DISPRETUITOARE FATA DE TOT CE ESTE FRUMOS ,MORAL, ADEVARAT, DREPT. CEVA DE GENUL CA NU CONTEAZA NUMAI CUM ARATA SALILE DE TEATRU, CI INTERESEAZA SI ACTORII. CAND A FOST INTREBAT DESPRE DEMISIA LUI CORLARTEAN,PONTA A PRETINS CA NU TREBUIE SA SE FACA POLITICA IN DOMENIUL CULTURII SPUNAND CA VA RASPUNDE JURNALISTILOR LA GUVERN . FIIND CONSTIENT CA NUMAI CINE ARE LA INDEMANA FUNCTIA DE PRESEDINTE SAU PRIM-VICEPRESEDINTE DE PARTID POATE ACCEDE LA CELE 3 IMPORTANTE FUNCTII IN STAT,FOSTUL PRESEDINTE PNL ESTE INTERESAT DE NON - COMBATUL UNOR LIBERALI LA TURUL 1 DE SCRUTIN PREZIDENTIAL,CRIN ANTONESCU PANDIND DIN UMBRA RECASTIGAREA PRESEDENTIEI P.N.L. CUM SA NU TANZEASCA ANTONESCU DUPA FUNCTIA DE PRESEDINTE AL SENATULUI CARE CONFEREA PRIVILEGIILE CORELATIVE POZITIEI PIERDUTE? ALTA EXPLICATIE CE SE INTREPATRUNDE VENAL CU DICTATA DEMISIE DE CATRE PONTA A MINISTRULUI CORLATEAN, ESTE CEA A PROPUNERII IN ACEASI FUNCTIE DE CATRE PREMIER VACANTATA A EXPERIMENTATULUI FRAUDATOR AL ALEGERILOR ORGANIZATE IN AFARA TARII,A CELUI CARE L-A ACOPERIT ,LA RANDU-IN UN FOARTE VECHI OFITER ACOPERIT, T.MELESCANU ! DAR PENTRU ASI BATE JOC DIN NOU DE ELECTORAT II BAGA IN FATA IN CALITATE DE ASA - ZISI RESPONSABILI AI PRESIUNII ,PE BASESCU SI IOHANNIS,SPERAND CA ELECTORATUL VA UITA CA EL PREMIERUL A PROPUS SI INCUVIINTAT DEMISIA COLEGULUI CORLATEAN. CUM A DAT DE GOL MELESCANU PE “CATINDATUL” ANTERIOR PROPUNERII LUI MELESCANU DE CATRE PREMIERUL NEDEMISIONAR PONTA,MESAJUL MEDIATIC A FOST TRIMIS DACA NU MA INSEL CHIAR PRIN DIGI 24 CUM SA DOREASCA CLASA POLITICA PUTRED DE CORUPTA SA PRIMEASCA IN SANUL SAU IN CALITATE DE PRESEDINTE AL TUTUROR ROMANILOR - O PERSOANA VERTICALA PRECUM IOHANNIS? SI ATUNCI IL DETERMINA PE CANDIDATUL LA FUNCTIA DE PRESEDINTE (IN 2009 DE PREMIER) SA FIE SCARBIT DE IDEEA SCHIMBARII IN BINE SI “SA-SI VADA DE TREABA LUI ACOLO LA SIBIU “ INVATAT CU MARILE PRIVILEGII OBTINUTE DIN 2009(DE CAND A DEVENIT PRESEDINTELE PNL)PANA ANUL TRECUT, ANTONESCU ASTEAPTA CU INFRIGURARE OCAZIA CA IOHANNIS SA RAMANA SI PE 16.XI.PE LOCUL 2 BAZANDU-SE PE MISCAREA DE FORTA A LUI CORLATEAN CONSTAND IN ADUCEREA A 800 DE SECURISTI DIN M.A.E. SI DIN CADRUL MISIUNILOR CONSULARE . DACA ADAUGAM SI ASIGURAREA FACUTA LUI IOHANNIS DE CATRE STAFUL DE CAMPANIE PNL IN PRIVINTA REUSITEI PREZIDENTIALEINN TURURILE PREZIDENTRIALE , AJUNGEM LA CONCLUZIA CERTA CA SUB ACELEASI REGIE- MONTAJ- ,SCENARIU-DAR CU ALTI INTRERPRETI (P.N.L.-UL), [CARE-AU JUCAT SI IN FILMUL CRESTERII SI DESCRESTERII LUI GEOANA],LUI IOHANNIS I SE PREGATESTE ACEASI ATMOSFERA CA SI LUI GEOANA DIN DECEMBRIE 2009! “NUMELE (PONTA = PONTA)SUGEREAZA CARACTERUL AVUT DE PURTATOR“ “NU-I MILA, CI CRIMA SA CRUTI PE UCIGAS!”=WILLIAM SHAKESPEARE SCOPUL ISPITITORULUI A FOST ACELA DE A ZADARNICI PLANUL AVUT DE DUMNEZEU PRIN CREAREA OMULUI DE A UMPLE PAMANTUL CU NENOROCIRE SI DEVASTARE. AFLAT SUB INFLUENTA RAULUI AR FI RAMAS ROB AL LUI SATAN PENTRU TOTDEAUNA DACA NU AR FI INTERVENIT DUMNEZEU IN MOD SPECIAL. DUPA ACEA SATANA INTENTIONA SA PREZINTE TOT ACEST RAU CA FIIND REZULTATUL LUCRARII LUI DUMNEZEU.” MAI INAINTE CA OAMENII SA POATA FI SCHIMBATI DE LA PACAT LA SFINTENIE TREBUIE SA EXISTE O PUTERE CARE SA LUCREZE DINAUNTRU,O NOUA VIATA DE SUS. ACEASTA PUTERE ESTE HRISTOS. NUMAI HARUL SAU POATE SA INVIOREZE INSUSIRILE LIPSITE DE PUTERE ALE SUFLETULUI SI SA LE ATRAGA INSPRE DUMNEZEU, SPRE SFINTENIE” . “VA VOI DA O INIMA NOUA SI VA VOI PUNE UN DUH NOU”( EZECHIEL 36:26 ) “CUVANTUL LUI DUMNEZEU DESCOPERA CARACTERUL SAU :IUBIREA SA SI MILA SA INFINITA,PLIN DE INDURARE SI MILOSTIV,PLIN DE BUNATATE SI CREDINCIOSIE .”(EXODUL 33”18 19) EXODUL (34:6,7) ESTE EXEMPLARA “GRIJA PARINTEASCA A DUMNEZEULUI, DORINTA DE AI VEDEA PE COPII LUI FERICITI “ << CONDITIA DOBANDIRII VIETII VESNICE A FOST SI ESTE ASCULTAREA PERFECTA DE LEGEA LUI DUMNEZEU. ASCULTAREA ESTE RODUL CREDINTEI.>> CREDINTA,DACA N-ARE FAPTE,ESTE MOARTA IN EA INSASI.”(IACOV 2:17) CINE TRAIESTE IN NEPRIHANIRE, ESTE NEPRIHANIT (1 IOAN 3:7) << NEPRIHANIREA ESTE DEFINITA DE STANDARDUL LEGII SFINTE A LUI DUMNEZEU,ASA CUM ESTE EL EXPRIMAT IN CELE 10 PORUNCI DATE PE SINAI.>> “CINE ZICE CA RAMANE IN EL ,TREBUIE SA TRAIASCA SI EL CUM A TRAIT IISUS”(1 IOAN 2:3,6) DEOARECE SUNTEM PACATOSI SI NESFINTI,NU PUTEM RESPECTA IN MOD DESAVARSIT LEGEA SFANTA. CALEA DE SCAPARE PENTRU NOI PACATOSII:PRIN PRELUAREA PACATELOR SI DAREA IN SCHIMB A NEPRIHANIRII LUI,DATORITA LUI HRISTOS ESTI CONSIDERAT NEPRIHANIT . CARACTERUL CELUI CE-A TRAIT O VIATA FARA DE PACAT ,ESTE PREZENTAT IN LOCUL CARACTERULUI TAU,IAR TU ESTI ACCEPTAT INAINTEA LUI DUMNEZEU CA SI CAND NU AI FI PACATUIT NICIODATA” MAI MULT DECAT ATAT,DOMNUL HRISTOS ITI SCHIMBA INIMA.EL LOCUIESTE PRIN CREDINTA IN INIMA TA. SCHIMBAREA INIMII PRIN CARE DEVENIM COPII AI LUI DUMNEZEU ,ESTE NUMITA NASTERE IN BIBLIE. TU TREBUIE SA PASTREZI ACEASTA LEGATURA CU DOMNUL HRISTOS PRIN CREDINTA SI SUPUNEREA VOINTEI TALE FATA DE EL.DOMNUL HRISTOS ESTE LA DREAPTA LUI DUMNEZEU,MIJLOCIND PENTRU NOI. “CERUL SI PAMANTUL VOR TRECE,DAR CUVINTELE MELE NU VOR TRECE!”= PRINTRE ULTIMELE CUVINTE ALE LUI IISUS PE CRUCE. PE LA ORA 13,30 CEA CARE RASPUNDEA IN BLOCUL D4 DE COORDONAREA ASASINARII MELE OCULTATE DE OTV SI ALTE TELEVIZIUNI ARONDATE CLASEI POLITICE CORUPTE), STELUTA GRADINARU BATEA DIN USA IN USA VORBIND CU PROPRIETARA DE LA GARSOINIERA NR.14GEORGESCU (ZISA COCA)CHIAR IN DREPTUL USII MAMEI MELE (LA CARE A CIOCANIT)INFLUENTAND VOTUL,[LUCRU FACUT SI IN 02.XI IN INTERIORUL SECTIEI DE VOTARE IN CARE STATIONA PE PARCURSUL ORELOR DE VOTARE]: “DIRECTIVA DE LA CONDUCEREA PSD PE CARE O AVEM TOTI PRESEDINTII SI ADMINISTRATORII <<<MERGETI DIN USA IN USA SI CERETI VOTUL PENTRU PONTA , PENTRU CA FIECARE VOT CONTEAZA>>>SA FIM SIGURI CA IESE PRESEDINTE !” STIE CANDIDATUL IOHANNIS DESPRE TOATE ACESTEA SAU II SUNT ASCUNSE INCLUSIV DE CATRE PRESA CARE-A CAPITULAT ? CU SIGURANTA SEFUL STATULUI T.BASESCU STIE, DAR NU PREA POATE SA ANIHILEZE RAUL! MAAT HAC 10.XI.2014 HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL “TREBUIE SA VA NASTETI DIN NOU!”(IOAN 3:7) NEPRIHANIREA (DREPTATEA)LUI HRISTOS,MIJLOCESTE O VIATA SFINTITA PENTRU O OMENIRE NOUA. NENOROCIREA,VANZAREA SUFLETULUI CATRE DIAVOL ,PREZENTAREA ALEGORICA A CORUPTIEI GENERALIZATE PRNTRU A NU EXISTA REPERCURSIUNI FATA DE INVIZIBILUU AVERTIZORI DE INTREGRITATE…….,TOATE ACESTEA SUNT EFECTE ALE INCALCARII LEGII LUI DUMNEZEU. “ LUMINA SOARELUI SI PLOAIA,CARE REIMPROASPATEAZA” VIATA DOVEDESC IUBIREA FARA MARGINI A CREATORULUI PENTRU TOATE FAPTURILE SALE ZAMISLITE IN CATEVA ZILE. ADEVARATA SCHIMBARE ANUNTATA DE IOHANNIS CAND VA AJUNGE LA COTROCENI, A ALARMAT INTR-O ASEMENEA MASURA SOLIDARELE MAFII PSD-UNPR- PLR- UDMR-ALTE MINORITATI NATIONALE , INCAT ACESTEA AU TURBAT DE MANIE PROLETARA INVENINAND ORICE DEZBATERE TELEVIZATA. CEI CU DRAGOSTE DE TATAL CERESC INTELEG CA PORNIND DE LA EPISODUL BIBLIC IISUS –BARABA-MITUITII VOTANTI,ESTE NORMAL CA CEL PLIN DE INTELEPCIUNEA LUI DUMNEZEU SA FIE PUTIN INGRIJORAT FATA DE UNUL CA PONTA-LIPSIT DE SCRUPULE,CARE A INVATAT LA SCOALA BARFELILOR, LA SCOALA CALOMNIEI . PARAFRAZANDU-L PE FILOZOFUL CULTURII ANDREI PLESU ,PROBABIL CA CONTRACANDIDATUL IOHANNIS ISI ZICE IN SINEA SA ~“SUNT DE VOI APRECIAT CA FIIND ANORMAL PENTRU CA MA PERCEPETI UN INADAPTAT (DE TIP SUPERIOR)LA ANORMALUL LA CARE MA RAPORTATI SI DIN CARE V-ATI FACUT UN MODUS VIVENDI .” DESPRE DOMNUL HRISTOS ESTE SCRIS :“IN EL ESTE VIATA SI VIATA ERA LUMINA OAMENILOR”(IOAN 1:4) A DOUA ZI DUPA REPREZENTATIA ELOCINTEI LUI IOHANN DE LA DIGI 24 HD,A FOST O UNICA ZI DEOSEBIT DE INSORITA PENTRU LUNA NOIEMBRIE. “TU LE DAI HRANA LA VREME,ITI DESCHIZI MANA SI SATURI DUPA DORINTA TOT CE ARE VIATA”(PSALMII 145:15,16) “DOMNUL HRISTOS ESTE SURSA ORICARUI IMPULS DE-A FACE BINE.” “CUVANTUL LUI DUMNEZEU NE PUNE URMATOARELE INTREBARI -“CU CINE DORITI SA FITI ?” (CRON.12,18), -CUI VRETI SA SLUJITI?(JOS.24,15), -CINE ESTE DOMNUL SI DUMNEZEUL NOSTRU(IOAN20,28)? “ CE SPUN VOTANTII ASISTATI AI NEOCOMUNISTULUI TOVARASEL PONTA”? “NOI SUNTEM LEGATI STRANS IN CAPCANA LUI SATANA,DE CARE AM FOST PRINSI,CA SA-I FACEM VOIA”(EFESENI 2:1;ISAIA1:5,6 2TIMOTEI 2:26) CE ZIC VOTANTII LUI IOHANNIS”DESPRE REGIMUL PONTA? “INCETATI SA MAI FACETI RAUL! INVATATI-VA SA FACETI BINELE,CAUTATI SA FACETI DREPTATE,OCRTOTITI PE CEL ASUPRIT”…(EZECHIEL33:15) DUPA CE AU SAVARSIT PACATUL,CEI DINTAI PACATOSI MANCATORI DIN POMUL OPRIT,ADAM SI EVA S-AU GANDIT IMEDIAT NU SA-NDREPTE RAIUL FACUT ,CI CUM SA-SI SCUZE PACATUL DAND VINA UNUL PE ALTUL,PE SARPE SI CHIAR PE CELE CREATE DE DUMNEZEU. A SE VEDEA (GENEZA 3:12 ,13) TRIBUTAR PRIVILEGIILOR LEGATE DE VICIILE CE-L INLANTUIESC DEFINITORIU,PACATOSUL PONTA DA VINA PE IOHANNIS,INSTINCTUL DE PARVENIRE FACANDU-L SA ELUCUBREZE FEL DE FEL DE SCARBOSENII PUSE PE SEAMA CONTRACANDIDATULUI CU INIMA CURATA FATA DE ACEST BRAT MAI TANAR IN CODOSII AL MONSTRUOASEI CARACATITE . “ADEVARATA POCAINTA IL VA DETERMINA PE CEL PACATOS SA-SI ASUME RESPONSABILITATEA PENTRU VINOVATIA PROPRIE SI SA O RECUNOASCA FARA SUBTILITATI SI IPOCRIZIE”. “DACA NE MARTURISIM PACATELE,EL ESTE CREDINCIOS SI DREPT CA SA NE IERTE PACATELE SI SA NE CURETE DE ORICE NELEGIUIRE ”(1 IOAN 1 : 9) “CUM AR PUTEA SA IASA DINTR-O FIINTA NECURATA ,UN OM CURAT?NU POATE SA IASA NICIUNUL (IOV 14:4)” NU STIU CATI AU INTELES TACTICA SI STRATEGIA, IMPACTULUI PSIHOLOGIC DESCURAJANT AL ANUNTARII PUBLICE DE CATRE ANTENA 3 AI RTV A DIFERENTEI ARANJATE DE 10 PROCENTE ELECTORALE CE AR FI INTRE PRIMUL SI AL DOILEA CANDIDAT PREZIDENTIAL. “CACI UMBLAREA DUPA LUCRURILE FIRII PAMANTESTI ESTE VRAJMASIE IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU,CACI EA NU SE SUPUNE LEGII LUI DUMNEZEU “(ROMANI 8:7) PE 06.XI.,MAFIA ROSIE A C.C.R. A VALIDAT IN MOD ILEGAL FARADALEGILE MAFIEI PSD LA VOTUL SABOTAT DIN DIASPORA PENTRU CA PRIMUL SABOTOR AL TARII SA FIE LA POZITIA INTAI A BULETINULUI DE VOT! INTOXICAREA EPISODICA “KLAUS SI MAGHIARII” A FOST CONCEPUTA IN LABORATOARELE NASTASIAN-SORESCIENE PENTRU A SE MULA PERFECT PE SUBIECTUL LA FEL DE INFECTOGEN PRIVIND ESUAREA NEGOCIERII INTRE ECHIPELE DE NEGOCIERE IN SCOPUL INTALNIRII TELEVIZATE INTRE REPREZENTANTII ABSOLUTI AI BINELUI SI RAULUI. CE ROL A AVUT RETRAGEREA STRATEGICA A MAGHIARULUI KELEMEN DIN GUVERNUL CONDUS DE PREMIERUL PONTA DIN FUNCTIA DE MINISTRU AL CULTURII ? “NU E NEVOIE SA FACEM PELERINAJE LUNGI SI OBOSITOARE SAU SA NU SUPUNEM UNOR PENITENTE DUREROASE…PENTRU A NE ISPASI PACATELE,CACI ACELA CARE ISI MARTURISESTE PACATUL SI RENUNTA LA EL,VA FI TRATAT CU INDURARE” OFER UN ELEMENT AJUTATOR UTILIZAND PRINCIPIUL IDENTITATII DE RATIUNE,RETRAGEREA LUI PALADA DIN CALITATEA DE PURTATOR DE CUVANT AL LUI PONTA. ESTE GRABITA MINCIUNA ORDINARA CA MOD DE EXISTENTA DIN [ARTEA LUI PONTA, PENTRU A O LUA INAINTEA STATORNICULUI ADEVAR REPREZENTAT DE IOHANNIS ASCUND TOVARASESTE DE CATRE ANTENA 3 SI RTV. NEPRIHANIREA, CURATIA MORALA A LUI IOHANNIS UIN RAPORT DE CANDIDATUL PRETINSEI “STANGI,”NU ESTE APRECIATA DE MAGHIARII PRETINSI A FI “DE DREAPTA” ,INTERESATI DOAR DE DESTRAMAREA TERITORIALA A STATULUI ROMAN ASTEPTAND FOLOSIREA CELUI NESCHIMBAT DE LA PACAT, A LUI PONTA DORIT IN CALITATEA DE NOU PRESEDINTE AL ROMANIEI. MARELE SACRIFICIU,”SA MOARA IN LOCUL OAMENILOR IN MIJLOCUL CARUIA A TRAIT”, SUFERINTA EXTREMA (“DUMNEZEUL MEU, DE CE MAI PARASIT”?),L-A INDREPTATIT PE CEL CARE CREDE IN HRISTOS “. PRIN PREMEDITATA IESIRE DIN PRIM PLAN A LUI HUNOR,S-A SPERAT DE CATRE MAFIA PSD, CA KELEMEN SA NU MAI FIE IN CENTRUL ATENTIEI PUBLICE PENTRU CA ANUNTUL PRIVIND SPRIJINUL VOALAT PENTRU PONTA SA NU FIE EVALUAT LA JUSTA SA VALOARE CHIAR SI DE CATRE ELECTORATUL INTELIGENT NEOBISNUIT CU SOLTICARIILE PARAZITILOR SOCIALI COCOTATI IN DEMNITATILE PUBLICE . PENTRU CA PONTA LE-A SPIUS CA NU A FOST DESTUL DE IMBARLIGATA RECOMANDAREA TELEVIZATA,SAU MAI ADAUGAT ALTE PRECIZARI, DECLARATIILE ULTERIOARE ALE LIDERULUI UDMR(K.HUNOR) PRIN CARE SE MENTIONEAZA CA VOTURILE MAGHIARILOR SE VOR IMPARTI INTRE PONTA SI KLAUS! ACUM E MAI TINTITA L-A LAUDAT PONTA PE KELEMEN.URZIND CU G.FRUNDA OBSERVATI CUM ESTE INCLUS KLAUS IN ACEASTA MURDARIE PENTRU A FI MINJIT PRECUM S-A INTAMPLAT CU IISUS IN EPISODUL FEMEII CARE-A PREACURVIT. IL INTREBAU ACEASTA,(DAR TU CE ZICI ?), PENTRU A-L ACUZA . IISUS INTELESE GANDUL MALEFIC AL FARISEILOR INSCENATORI OCOLIND CAPCANA INTINSA DE CATRE FARISEI ,DE ACEEA IISUS RASPUNSE CU INTELEPCIUNEA-I CARACTERISTICA “CINE-I FARA DE PACAT SA ARUNCE MAI INTAI PIATRA,SI INCEPAND DE LA CEL MAI TANAR PANA CEL MAI VARSTNIC PLECARA” SI NU ARUNCARA PIATRA IN FEMEIA CARE PREACURVISE. “ EI FEMEIE ,UNDE SUNT PARASII TAI? DACA NIMENI NU A FOST FAR DE PACAT, ATUNCI NICI EU NU TE OSANDESC!” PRIN TOATE MANOPERELE DOLOSIVE CU CARE OPEREAZA UNELTELE INROSITE DE SANGELE NEVINOVAT DECEMBRIST,PONTA INSULTA INTELIGENTA VOTANTILOR DE BUNA - CREDINTA . DACA ANALIZATI FIECARE CUVANT DIN CONTEXTUL DECLARATIEI DIN 06.XI.2014 A LUI KELEMEN HUNOR, VETI INTELEGE DACA REUSITI SA FITI ANALITICI FAPTUL CA HUNOR PRIN INTERVENTIA SA S-A DAT DE GOL CU CEVA CARE SCOATE LA IVEALA PE DEPLIN CELE INTAMPLATE DEPARTE DE SIMTURILE COMUNE . UN SAS CARE A RAMAS IN ROMANIA LANGA CETATENII AGRESATI DE CATRE REGIMUL COMUNIST CRIMINAL, ESTE PREFERABIL UNUI ALBANEZ STRAIN DE TARA SI DE NEAMUL ROMANESC CARE A RAMAS ILEGAL DIN TARA ,IAR DIN 2002 INSTIGA L-A ELIMINAREA FIZICA A INCOMOZILOR DE TEAMA SA NU-I SIFONEZE IMAGINEA ARTIFICIAL CONSTRUITA DACA AR MAI FI IN VIATA LA DATA DEPUNERII CANDIDATURII! CE ASCUNDE ”CATINDATUL” DE ELECTORI ?FAPTUL OCULTAT CE CONSTA IN ANGAJAMENTUL LUAT FATA DE SECURITATE CAND S-A INTORS IN TARA FIIND RECRUTAT DE CATRE POLITIA POLITICA CE I-A PROPUS CA “SECU”VA UITA EPISODUL PARASIRII TARII, DACA VA INFORMA POTRIVIT ANGAJAMENTULUI -INCLUSIV DESPRE COLEGII DE LA DREPT CE VORBESC DESPRE NOUA PUTERE INSTAURATA. DUPA CE IOHANNIS A REFUZAT FERM ORICE FEL DE PROPUNERE DIN PARTEA ACOPERITULUI TOKES SI A U.D.M.R.-ULUI,CACI KELEMEN A DAT DE GOL NECOOPPERAREA FATA DE “CEILALTI”(LASZLO T.)ASCULTAND SFATUL COLPORTORULUI PONTA, REFUZATUL I-A INSCENAT PUBLIC ASA - ZISUL SPRIJIN CHIAR PE FACEBOOK IMPOTRIVA VALOROSULUI CONTRACANDIDAT IOHANNIS,CE TREBUIA DENIGRAT . MERGAND PE CEEA CE SE VEDE,RESPECTIV PE ACELASI MOD DE OPERARE(MODUS OPERANDIS)DAM DE PARTICIPANTII TRECERII LA ACTUL REPROBABIL . VEDETI SI PLANGEREA PENALA A PSD-ULUI IMPOTRIVA UNUI ZIARIST DEPUSA LA O SECTIE DE POLITIE,PENTRU MOTIVUL CA, “CAINELE DE PAZA AL DEMOCRATIEI” AR FI POSTAT PE FACEBOOK DESPRE CUM SUNT ORGANIZATE INTENTIONAT DEFECTUOS ALEGERILE DE CATRE GUVERNANTI ,PRETINZANDU-SE DE CATRE RECLAMAGIUL CALOMNIOS FAPTUL CA POSTAREA ACESTUIA SI NU SABOTAJUL (DEZ)ORGANIZATORILOR ALEGERILOR PREZIDENTIALE AR FI INFLUENTAT VOTUL IN FAVOAREA CONTRACANDIDATILOR LUI PONTA(IOHANNIS. MACOVEI…….) . RELATIV LA PRIMUL SABOTOR MINISTRU AL TARII,CITEZ DIN DICTIONARUL LIMBII ROMANE MODERNE:SABOTA ,A IMPIEDICA PRIN UNELTIRI ASCUNSE BUNUL MERS AL UNEI ACTIUNI . SABOTAJ. ACTIUNE AVAND CA SCOP IMPIEDICAREA BUNULUI MERS AL UNEI ACTIVITATI, FRANAREA INTENTIONATA A DESFASURARII NORMALE A UNEI ACTIVITATI . SABOTOR ,PERSOANA CARE SABOTEAZA.(DLRM) NUMAI POLITIZATA C.C.R. CU MAINILE INROSITE DE SANGELE DECEMBRISTILOR DIN 1989,NU A VAZUT VADITUL SABOTAJ OBSERVAT DE TOTI CARE SUNTEM DE BUNA-CREDINTA SI AVEM CURAJ SA NE EXPRIMAM AVIZATA OPINIE! FATA DE ALEGERILE PREZIDENTIALE ORGANIZATE IN ANUL 2009,A AVUT LOC O REDISTRIBUIRE PREMEDITATA A SECTIILOR DE VOTARE IN ANUMITE LOCATII UNDE NU EXISTA UN NUMAR MARE DE CETATENI ROMANI ,TOCMAI PENTRU A FI MOTIVATA RETRAGEREA REPREZENTANTILOR PARTIDELOR SUB PSEUDOPRETEXTUL CA NU SUNT SUFICIENTI VOTANTI SI A EXISTA NEVOIA INFILTRARII SECURISTILOR –DIPLOMATI IN COMPONENTA SECTIEI DE VOTARE . PRIN FEL DE FEL DE SABOTAJE AU FOST PUSI PE DRUMURI ,CATE 500-800 DE KM PERSOANE CARE AU MAI STAT INCA 5 ORE LA SECTIA DE VOTARE PENTRU A REUSI SA VOTEZE! PARTIDELE POLITICE SUNT ORGANIZATII MAFIOTE. REPREZENTANTII PARTIDELOR POLITICE MEMBRI AI SECTIILOR DE VOTARE SUNT SANTAJATI SA INCHIDA OCHII LA FARADELEGILE REALIZATE DE CATRE INLOCUITORII SECURISTI CU STATUT M.A.E.AI CELOR RETRASI IN MOD STRATEGIC DIN COMPUNEREA COMISIEI DE VOTARE! ACEASTA IN TIMP CE AU FOST DESFIINTATE- PENTRU RESPECTIVELE ALEGERI PREZIDENTIALE DIN 2014-LOCATIILE IN CARE S-AU INTREGISTRAT IN FAVOAREA CANDIDATULUI PREZIDENTIAL AL DREPTEI FOARTE MULTE VOTURI IN 2009. IN ACESTE CONDITII VITREGE DIN STRAINATATE A PUTUT SA SUBZISTE MOTIVATIONAL PLECAREA CU TOT CU STAMPILA DE VOT A UNOR REPREZENTANTI AI PARTIDELOR POLITICE PARLAMENTARE . PENTRU TURUL FINAL SE DORESTE DE CATRE MINISTRUL DE EXTERNE TITUS CORLATEAN COMPLETAREA ACESTOR LOCURI PARASITE (CARE NU-SI MAI ASUMA RESPONSABILITATEA FRAUDARII ALEGERILOR DIN STRAINATATE)CU SECURISTI CE OCUPA POSTURI DE DIPLOMATI DIN CENTALA M.A.E.! BA CHIAR SI ALTE TELEVIZIUNI CONSTITUITE NUMAI DIN TINERI REALIZATORI INFRICOSATI SI INSUFICIENT EXPRFERIMENTATI IN PERCEPEREA ANORMALULUI , AU ANUNTAT ACELASI SCOR ELECTORAL PRO PONTA IN LIPSA ANUNTARII OFICIALE REALIZATE DE BIROUL ELECTORAL CENTRAL,IN ACEASI MANIERA IN CARE S-A PROCEDAT SI IN DECEMBRIE 2004. MA ROG CA KLAUS IOHANNIS SA PRIMEASCA SUFICIENT AJUTOR DIVIN PENTRU A CAPATA TENACITATEA SI INTUITIA CANDIDATULUI T.BASESCU DIN 2004PENTRU A INVINGE HAHALERA COCOTATA DE 2 ANI SI JUMATATE DEASUPRA GUVERNULUI,CACI ALTFEL MAFIOTUL AROGANT VA FI PARASUTAT DE DESANTUL CONSTITUIT DEASUPRA PALATULUI COTROCENI SI IN MOD IREVOCABIL MAI PRESUS DE LEGE! NU PUTEM SA NE ASTEPTAM DECAT LA O MASIVA OPERATIUNE DE FRAUDARE DIN PARTEA MUSAMALIZATORULUI DE V.V.PONTA CARE A ACOPERIT INFRACTIUNILE DE FALS SI UZ DE FALS SAVARSITE IN CARTEA MEA DE MUNCA DE CATRE PERSOANELE CU FUNCTII DE CONDUCERE ANA SANDU,RADU DINULESCU,DANIEL GHIOCA.MIHAIL SEIDNER,ADRIAN IORDACHE ,IOSEFINA BUGEANU IN SCOPUL DE-A NU FI APROBATA DE PRIMARUL GENERAL PROPUNEREA DE NUMIRE A MEA IN FUNCTIA DE DIRECTOR GENERAL AL D.G.J.C.L. DIN P.M.B.FACUTA DE OVIDIU PREDESCU IN IULIE 2007! “NU POATE FI UCENICUL MEU CEL CARE NU SE LEAPADA DE TOT CE ARE” (LUCA 14:33) LA 40 DE ANI PONTA ARE 7 CASE SI TOT ATATEA FUNCTII (PREMIER ,PRESEDINTE AL PSD……)DE CARE NU SE POATE LIPSI,CACI DOAR A INTRAT IN POLITICA PENTRU A PARVENI. “MAMONA ESTE IDOLUL MULTORA ..IUBIREA DE BANI SAU DORINTA DE IMBOGATIRE CONSTITUIE LANTUL DE AUR CU CARE II LEAGA SATANA… IDOLUL ALTORA ESTE VIATA COMODA SI ELIBERAREA DE ORICE RESPONSABILITATE” TREBUIE SA RESPECTAM PORUNCILE DOMNULUI MACAR DIN PERSPECTIVA CALITATII DOBANDITE PRIN FAPTUL CA ~“DUMNEZEU NE-A NUMIT COPII LUI, TREBUIND SA FIM NU PE JUMATATE, CI CU TOTUL AI LUI .” IN ACELASI FEL EXTREM DE PERVERS MAFIA PSD A PROCEDAT CU ARUNCAREA IN MEDIA A INTOXICARII POTRIVIT CAREIA IOHANNIS AR FI RAUL CEL MARE PENTRU ROMANIA,INAINTE DE A APARE IN PUBLIC ANUNTUL U.D.M.R.-ULUI (ADUS DE PONTA LA GUVERNARE)DE SPRIJINIRE PENTRU PRESEDENTIE A SEFULUI MONSTRUASEI COALITII GUVERNAMENTALE PSD-UNPR-PLR-UDMR! INTARZIEREA TACTICO - STRATEGICA A DARII ANUNTULUI MEDIATIC PRIVIND VOTUL CE VA FI EXPRIMAT PENTRU PONTA IN TURUL 2 ,AM REGASIT-O LA TARICEANU(P.L.R.),LA MELESCANU,O REGASIM IN CAZUL U.D.M.R.(DAM RASPUNSUL VINERI 08.XI.2014DUPA CE-AM PLUSAT IN LEGATURA CU VECHIUL DUSMAN ETNIC ),LA P.R.M.[C.VADIM TUDOR](04.XI) ,LA P.P.-D.D.(08.XI.NE PREFACEM CA DECID ORGANIZATIILE DE PARTID TERITORIALE SI NU SANTAJATUL INCULPAT D.D.)AVAND SCOPUL INSELARII OPINIEI PUBLICE SI-A OBTINERII UNUI VOT NELIBER EXPRIMAT PE 16.XI! CUM AM SCRIS FRAZELE DE MAI SUS CUM A APARUT LA TELEVIZOR JOI ,NEGRU DE SUPARARE PONTA (B1TV14. 20),IAR LA 14.30KELEMEN HUNOR (DIGI 24 HD) .IN SCOPUL DIRIJARII OPINIEI PUBLICE DIN PARTEA ACESTOR PERSOANE SPECIALIZATE IN COMUNICARE DIVERSIONISTA! CE SPUNE RMDSZ PRIN KELEMEN HUNOR ? RECOMANDAREA DE-AL VOTA PE PONTA DIN MOMENT CE 100%NU-L PUTEM VOTA PE KLAUS IOHANNIS, CARE NU VREA SA AUDA VOCEA COMUNITATII MAGHIARE! K.HUNOR A EVIDENTIAT SPRIJINUL PENTRU VIITORUL PREMIER TARICEANU CARE LE-A ACORDAT PRIVILEGII,ARATAND IMPORTANTA SEMNARII DE CATRE V.V.PONTA A ACORDULUI SECRET INAINTE DE ALEGERILE PARLAMENTARE DIN DECEMBRIE 2012 . RECOMANDAREA SEMICIFRATA RMDSZ PRIVIND VOTUL ASCUNS DUPA SINTAGMA “PROPRIA CONVINGERE” RELEVA SPRIJINUL SEMIOCULT PENTRU ACOPERITUL PONTA! PLECAND DE LA SLOGANUL FOLOSIT DE 25 DE ANI DE CATRE ACTIVISTII P.C.R.“PROSTI , DAR MULTI”,MUTAREA LUI PONTA INSPRE P.R.M.(DE INSPIRATIE VIOREL HREBENCIUC) A PERMIS U.D.M.R. SA DEA ACEASTA RECOMANDARE INCIFRATA ,AVAND ROLUL DE-A DEZINFORMA VOTANTII CARE NU SUNT CAPABILI SA FACA O ANALIZA PROFUNDA IN CONTEXTUL INVALUITOR AL BRUIAJULUI SECURIST ! DUPA CE AM SCOS LA LUMINA IMPORTANTA CRONOLOGIEI SPRIJINULUI POLITIC PENTRU PONTA VENIT DIN PARTEA UDMR-PRM PP-DD,IMEDIAT PONTA A SUNAT PE K.HUNOR SA IASA JOI,UN COMUNICAT DE PRESA,INCERCANDU-SE O SEPARARE DE LEGATURA TEMPORALA CU SOLIDARITATEA INFRACTIONALA DESPRE CARE URMA SA AUZIM TOT VINERI SI DIN PARTEA PP-DD,IN CE PRIVESTE ANUNTAREA PUBLICA A DECIZIEI LUATE EXTREMIST CU UNANIMITATE PENTRU 16 XI A PUNERII IN PRACTICA A DIRECTIVEI” VOTAM PONTA!” “PRECUM IN CER ASA SI PE PAMANT” DACA I S-AR DA POSIBILITATEA PACATOSULUI SA PASEASCA DINCOLO DE PORTILE CERESTI,ACESTA AR AVEA O ATITUDINE DISCORDANTA CU ARMONIA CELESTA UNDE AR VREA SA VINA FARA A SE MANTUI CU ADEVARAT IN REALITATE. IOHANNIS TREBUIE SA LAMUREASCA IN MOD CONTINUU OPINIA PUBLICA DE RASCRUCEA DE DRUM IN CARE SE AFLA INTREGUL NEAM ROMANESC,ROMANIA UMILITA DE CATRE MAFIA POLITICA ASASINA ECONOMIC,SOCIAL,CULTURAL . DACA AR EXISTA MACAR 12 JURNALISTI DE GENUL REPUTATULUI CORNEL IVANCIUC,AR FI MAI DIFICILA SCHIMBAREA VORBEI IN TIMPUL EMISIUNILOR TELEVIZATE,PRECUM SCHIMBA INVITATII VITEZELE LA MASINILE CONDUSE. ACEASTA CU ATAT MAI MULT CU CAT NU NE PUTEM BAZA PE REACTIA PUTERNICA VENITA DIN PARTEA SOCIETATII CIVILE DIN ROMANIA. “VOTATI VISUL !” DORINTA DE ELIBERARE A SUFLETULUI DE VINOVATIA PACATULUI ,ESTE CEL MAI RELEVANT ASPECT . VISUL AVUT DE MONICA MACOVEI PANA IN PRIMUL TUR DE SCRUTIN PREZIDENTIAL,IMI AMINTESTE DE VISUL LUI IOV AFLAT PE DEALURILE SINGURATICE SUB CERUL LUMINAT DE STELE. VISUL AVUT DE IOV ILUSTREAZA UNICUL MIJLOC DE COMUNICARE DINTRE DUMNEZEU SI OM,IISUS CHRISTOS MANTUITORUL! IATA MIELUL LUI DUMNEZEU CARE RIDICA PACATUL LUMII( IOAN 1:29 ). 75%DIN ELECTORAT VREA MAI MULT DE LA CEI DOI LANCIERI IOHANNIS SI MACOVEI!VREA TOTUL PENTRU A SCHIMBA DIN TEMELII TOT CE ESTE NEGATIV SI PE TOTI CEI CARE FRANEAZA PROGRESUL REAL SI NU MIMAT 25 DE ANI! PRIN MANOPERELE DOLOSIVE ,TITUS CORLATEAN SI-A BATUT JOC DE INTREG ELECTORATUL DIN TARA SI DIN AFARA TARII. MINISTRUL DE EXTERNE A MINTIT IN MOD GROSOLAN OPINIA PUBLICA INTERNA SI EXTERNA CAND A AFIRMAT CA LEGEA STABILESTE NUMARUL SECTIILOR DE VOTARE. ADEVARUL ESTE CU TOTUL ALTUL : PRIN ORDIN AL MINISTRULUI M.A.E. CORLATEAN, S-A STABILIT NUMARUL MIC AL SECTIILOR DE VOTARE AFLATE IN DIASPORA! ELECTORATUL TREZIT LA VIATA POLITICA NORMALA DE INDEMNUL CIVILIZAT DAR FERM AL OMUL RELIGIOS CANDIDATUL IOHANNIS ,NU MAI VREA CA MARII INFRACTORI SA FUGA DIN ROMANIA TIMP DE 6 LUNI DE ZILE SI SA SE INTOARCA IN TARA CAND CRED CA TOTUL VA FI BINE PENTRU EI PENTRU CA PONTA VA DEVENII PRESEDINTELE TUTUROR MAFIOTILOR! LA FEL CUM A PROCEDAT PONTA IN RELATIA CU NICUSOR CONSTANTINESCU,TOT ASA S-A INTAMPLAT IN VREMEA PRESEDINTELUI FARSOR EMIL CONSTANTINECU SI CU NASUL LUI RADU DINULESCU .ATUNCI S-A PRETINS CA CEL CARE SPALA BANII MURDARI AI PSD, ERA DAT IN URMARIRE INTERNATIONALA SI PE CARE L-AM DEMASCAT D.P.D.V.AL LOCATIEI (U.S.A.)SPUNANDU-I-SE TELEFONIC DE CATRE OFITERUL DE CONTRAINFORMATII SA PLECE DE LA LOCUL UNDE STATEA NESTINGHERIT PENTRU CA VA VENI POLITIA SA-L RIDICE AFLAND DE VIZA DEMULT EXPIRATA. NUMAI DACA UN FIN INTELECTUAL PRECUM IOHANNIS DEVINE PRESEDINTE AL TUTUROR ROMANILOR , NOI, NEDREPTATITII NE PUTEM BUCURA IN CONCRET DE SEMNIFICATIA NUMELUI DIVIN CE-L POARTA IMPRIMAT IN PERSONALITATEA, CARACTERUL SI FAPTELOR DREPTE DAR SI MILOASE DE CARE POATE SA DEA DOVADA . NUMAI PRESEDINTELE IOHANNIS POATE FACE SA INCETEZE DISPRETUL SEMIANALFABETILOR INTRATI IN POLITICA (MANIFESTAT DE LA INSTAURAREA REPUBLICII) FATA DE INTELECTUALI. DESIGUR CA ERA MAI COMOD CA “CATINDATUL DE LA CENTRU ”SA FIE ”IN DIALOG CU O REALIZATOARE DE EMISIUNE ” CARE-L CONSIDERA PE PONTA PRESEDINTE INCA DE PE ACUM , DECAT SA FIE PUS IN DIFICULTATE DE UN INSISTENT INTERLOCUTOR CARE STIA CARE ESTE IMPORTANTA UNUI INTERVIU STRATEGIC INTR-UN ASTFEL DE MOMENT DE COTITURA PENTRU INCERCATA ROMANIE SI POPORUL ROMAN! SLOGANUL ELECTORAL CU CARE SE FALESTE PRESEDINTELE P.S.D.SI PARTIDUL CARE L-A BAGAT IN FATA,RELEVEAZA FAPTUL CA ESTE DORIT V.V.PONTA IN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI PENTRU CA ACESTA SI-A LUAT ANGAJAMENTUL DE - A UNII IN MOD IREVOCABIL MAFIILE P.S.D.- U.N.P.R.-P.C.-P.L.R.- U.D.M.R., P.N.T.C.D.(ARIPA CIORBEA) P.R.M. SI ASIGURA LINISTEA MARILOR SI MICILOR CORUPTI CU SPRIJIN POLITIC DE PE INTREG TERITORIUL TARII DIN CARE VA DISPAREA TRANSILVANIA! PARADOXALA PSEUDOJUSTIFICARE A LUI C.V.TUDOR DE-A “ALEGE RAUL CEL MAI MIC” DINTRE KLAUS SI VICTOR PRIN SUSTINEREA OCARATULUI PONTA,NE AMINTESTE DE PRETEXTUL SOCIETATII CIVILE “DE-A ALEGE RAUL CEL MAI MIC” INTRE ILIESCU SI VADIM ! PRIN MANEVRA FACUTA DE PSD –UNPR- PC -PLR SE SPERA EXPLOATAREA CURENTULUI NATIONALIST -COMUNIST DIN ROMANIA IN CONDITIILE IN CARE PRM A FOST DAT AFARA DIN PARLAMENT DE PSD-PLR LA CEREREA U.D.M.R.,CARE PRIN REPREZENTANTUL SAU DAUNEZI -A REITERAT IZBANDA RESPECTIVA! A FOST VIZIBILA REINSTALAREA FRICII POLITRUCILOR P.S.D.-U.N.P.R. –P.L.R.-P.C.FATA DE CANDIDATURA MONICAI MACOVEI LA PRESEDENTIE SI IMPLICAREA DIRECTA PE CONT PROPRIU IN VIATA POLITICA DIN ROMANIA. VISUL S-A IMPLINIT PARTIAL DIN MOMENT CE A EXISTAT MINISATISFACTIA :“SUNTEM MULT MAI MULTI DECAT CREDEAU EI! ROMANI,SA NE LUAM ROMANIA INAPOI! “ROMANIA CONFISCATA DE PARTIDUL STAT COMUNIST. MAI JOS URMEAZA UN MATERIAL AL CARUI SCENARIU L-AM FOST REALIZAT DUPA O IDEE CENTRATA PE UN ADEVAR TELEOLOGIC SI ISTORIC“ CAUZA SARACIEI, A MIZERIEI ESTE SATAN,……..CEL CARE INCURCA TOTUL”. “DIN CELE 6408VERSETE BIBLICE CU CARACTER PROFETIC,CEL PUTIN 3268 S-AU IMPLINIT INTOCMAI FARA ABATERE DE LA SCRIPTURA!” ~“CARACTERISTICA UNICA ATRIBUITA BIBLIEI ESTE EXACTITATEA EVENIMENTELOR PETRECUTE IN TIMP .” MESAJUL PROFETIC A AVUT ACELASI ROL DETERMINANT IN RAPORT DE OAMENI DE-A LUA O DECIZIE PERSONALA DUPA CE IN PREALABIL ACESTIA AU CREZUT .” “BIBLIA NU CUNOASTE NICI O TOLERANTA IN CE PRIVESTE ADEVARUL !” INSASI BIBLIA IL MAI NUMESTE PE DIAVOL, ”STAPANITORUL ACESTEI LUMI” (IOAN 12,31). PENTRU CA SE BAZA PE FEL DE FEL DE PROMISIUNI FATA DE OAMENII EGOTISTI,SATAN A PROPUS LUI DUMNEZEU:”LAS-O(CONDUCEREA PAMANTULUI) LA LIBERA APRECIERE A OMENILOR”SA VEDEM DACA OAMENII TE MAI VOR CONDUCATOR AL LOR, DACA TE MAI VOTEAZA”. PARAFRAZANDU-L PE (IOAN 3:3),NASTEREA DIN NOU A OMULUI PROIECTATA DE MANTUITOR ,VIZEAZA TOCMAI POSIBILITATEA PRIMIRII UNEI INIMI NOI,ACCESIBILITATEA LA ALTFEL DE DORINTE DE TIP SPIRITUAL,LA NAZUIREA DE SCOPURI NOBILE,LA ACTIVAREA DE INALTATOARE MOTIVE. NU HOTARAREA LUI DUMNEZEU II EXCLUDE PE CEI RAI DIN CERURI .CI PROPRIA NEPOTRIVIRE FACE IMPOSIBILA PREZENTA LOR ACOLO! CE PARTID EUROPAN ARE DREPT SIMBOL INIMA,CEL MAI VASCULARIZAT ORGAN UMAN ? BARABA A AVUT MULT MAI MULTE VOTURI (REALIZATE PRIN RIDICAREA MAINII) IN URMA URZELILOR SI CUMPARARII VOTURILOR IN FAVOAREA RAUFACATORULUI IERTAT,DECI IN DAUNA SACRIFICATULUI IMPARAT AL IUDEILOR IISUS HRISTOS,OCROTITORUL NAPASTUITILOR! INCA DE LA ORIGINI, ROLUL PACATULUI A FOST UNUL MARCANT NEGATIV,DECIZIA OAMENILOR FIIND DETERMINANTA IN INVOLUTIA SOCIETATII,IN MENTINEREA IN SARACIE A MAJORITATII MEMBRILOR SOCIETATII, IN INCALCAREA LEGILOR CU EFECT DIRECT SI/SAU INDIRECT,IMEDIAT SAU IN TIMP-ASUPRA CELORLATI SEMENI. . ASADAR NUMAI UNII(PRIVILEGIATII MEMBRI MARCANTI DE PARTID COLABORATORI AI POLITIEI POLITICE) S-AU BUCURAT DE PROTECTIA LEGII. PRIGOANA EXERCITATA DE STAPANIRE A DETERMINAT CA PANA SI CEI 12 UCENICI SA-L TRADEZE PE INVATATORUL IISUS CE SI-A LUAT ASUPRA SA BLESTEMUL MAINILOR PIRONITE ,A TALPILOR PIRONITE, A TRUPULUI BICIUIT,A CAPULUI LOVIT,A LUMII PIERDUTE! NU PUTEM SA NU OBSERVAM MAI ALES IN STATELE NEDEMOCRATICE, CAT DE ACTUALE SUNT CELE CE SE REPETA CICLIC LA UN ANUMIT INTERVAL DE TIMP, DUPLICITATEA MANIFESTANDU-SE DEPLIN MAI ALES CU OCAZIA ALEGERILOR PREZIDENTIALE ! TARICEANU A DAT SEMNALUL LINISTITOR SPRE PONTA “CUM SA INDEMNAM SIMPATIZANTII, ALEGATORII SA VOTEZE IN TURUL 2? “CEL RAU ESTE PRINS IN INSESI NELEGIURILE LUI”(PROVERBELE 5:22) OMUL(PACATOS)A DECIS CA SATAN SA CONDUCA SI CALAUZEASCA PE OM IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU. PRIN DECIZIA PRIN VOT A OMULUI PACATOS NUMAI PENTRU BINELE LUI INDIVIDUAL SI NU PENTRU BINELE COMUN ,OMUL SI-A INTORS SPATELE ADEVARATULUI DUMNEZEU IUBITOR DE OAMENI. DE ATUNCI DUMNEZEU A FOST NEVOIT SA CEDEZE CONDUCEREA LUMII PAMANTESTI CE-A FOST LASATA LA BUNUL PLAC AL LUI SATAN,DAR INTRE ANUMITE LIMITE. UN SEF TICALOS DUCE TOT CE INTREPRINDE LA RUINA SIGURA,DIN MOMENT CE ESTE INTERESAT SA DECADA TOTUL. “CERCETEAZA-MA, DUMNEZEULE, SI CUNOASTE-MI GANDURILE!VEZI DACA SUNT PE O CALE REA SI DU-MA PE O CALE A VESNICIEI”(PSALMII 139:23,24) VIITORUL PREMIER PROPUS,ANTON POPESCU TARICEANU DECLARA PUBLIC CA IL SUSTINE PE PONTA IN TURUL 2 AL PREZIDENTIALELOR,VRAND SA SE REPRODUCA REGIMUL NASTASE DIN MOMENT CE NU VREA SA SE REPRODUCA SUB ORICE FORMA REGIMUL BASESCU! MAI AVEM CUM SA NE INTREBAM IN MOD JUSTIFICAT DE CE NU INTERVINE DUMNEZEU IN SITUATIILE IN CARE OAMENII INDURA SARACIA, MIZERIA,NEDREPTATILE,CORUPTIA GENERALIZATA LA NIVEL INDIVIDUAL ,STATAL SI INTERNATIONAL? PRECUM A PROCEDAT MAFIA P.S.D.-ULUI CU TRAIAN BASESCU INCA DE CAND ERA PRIMAR GENERAL, NOUL STAPANITOR I-A PUS IN VEDERE LUI DUMNEZEU CA NU MAI ARE NICI UN DREPT SA SE AMESTECE IN TREBURILE INTERNE CE APARTIN DOAR NOULUI STAPANITOR,SATAN. IN ACELASI FEL PRETINDEA PRIMARULUI GENERAL SI ULTERIOR PRESEDINTELUI ROMANIEI,MAFIA PSD-UNPR-PC,SA NU SE AMESTECE IN DOMENIUL CORUPTIEI CLASEI POLITICE LOCALE SI CENTRALE . LA EMISIUNEA REALIZATORULUI RARES BOGDA-UNDE ERA INVITAT SI PRIMARUL ARADULUI,(FALCA )CODRIN STEFANESCU,SECRETAR GENERAL ADJUNCT AL PSD, IL CRITICA OBSESIV PE BASESCU PENTRU CA NU SI-A VAZUT DE TREABA LUI .LASAND SA SE INTELEAGA CA S-A BAGAT IN TREBURILE PARLAMENTULUI CARE TREBUIA SA-SI APERE CORUPTII DE PARTID ,SCOTAND LA SUPRAFATA NELEGIURILE LOR! PE PARCURSUL INTREGII DEZBATERI CODRIN STEFANESCU LIPSIT DE RUSINE PENTRU ALEGEREA DE-A TRAI IN PACAT,AVAND ASCUNSA POVARA VINOVATIEI, A LASAT SA SE INTELEAGA CA PONTA CA PRESEDINTE, VA ADUCE LINISTEA PSD,CADEREA LA PACE A INTREGII CLASE POLITICE DIN MOMENTUL CE PSD IL VA SCOATE PE BASESCU DIN ARENA POLITICA. IN ACESTE CONDITII, DOAR SATAN SI OMUL PACATOS, MAI POT FI ACUZATI SI NU SI DUMNEZEU- PENTRU TOATA DUREREA EXISTENTA PE ACEST PAMANT STAPANIT DIAVOLICESTE! DECIDEREA PENTRU UN SEF FATARNIC A DETERMINAT SI VA DETERMINA IN CONTINUARE URMARI CORESPUNZATOARE PENTRU OAMENI. ROM 5 NE INVATA CA PRIN PACATUL PRMULUI OM, ADAM, MOARTEA A INTRAT IN VIGOARE. “ORICE PACAT PE CARE NU-L BIRUIM, NE VA BIRUI EL PE NOI,CONTRIBUIND LA DISTRUGEREA NOASTRA VESNICA ;CALCAREA LEGII DIVINE..L-A SEPARAT PE OM DE DUMNEZEU,DESCHIZAND PORTILE MORTII’’ DUPA 07MAI 2012 AM ASISTAT LA DEGRADAREA VADITA A COMUNISTILOR (CE-AU BAGAT IN FATA PE NEOCOMUNISTI),LA BATAIA PENTRU CUCERIREA PUTERII POLITICE DETERMINATA DE LACOMIA POLITRUCILOR OBSEDATI DE VICIUL DEVASTATOR AL CONTINUEI IMBOGATIRI PE CALEA SARACIRII CELOR MULTI! REFERINDU-SE LA CEI AFLATI SUB PUTEREA DEGRADATOARE A PACATULUI,CARE N-AU SIMTAMANTUL PROPRIEI NELEGIUIRI ,IEREMIA 13:23 SE INTREBA “ATI PUTEA VOI SA FACETI BINELE,VOI ,CARE SUNTETI DEPRINSI SA FACETI RAUL ? “EI STIU CE ESTE DREPT ,SI TOTUSI REFUZA SA INDEPLINEASCA”…” FERITI-VA DE O AMANARE INDELUNGATA!” RAMANE ORIGINARA IRESPONSABILITATE PENTRU LUCRUL RAU FACUT! MULTI SE PREVALEAZA CA AR FI CRESTINI SI NU AU DE CE SA VINA LA POCAINTA ,FACAND DIN GRESELILE ALTORA O SCUZA PENTRU PROPRIA NEGLIJARE A DATORIEI. FIIND PRETUTINDENI SI VRAND SA RASCUMPERE CONDUCEREA OMENIRII CREATE,DUMNEZEU SE INVOIESTE ASUPRA PRETULUI RASCUMPARARII FIXAT DE DIAVOL :INSASI VIATA LUI IISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU! DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS A LUAT ASUPRA SA VINOVATIA NEASCULTARII SI A SUFERIT MOARTEA IN LOCUL PACATOSULUI” “DEVENIT OM, IISUS ISI LASA VIATA PE CRUCEA DE PE DEALUL GOLGOTEI LANGA PORTILE IERUSALIMULUI PENTRU OMUL PACATOS ,ISPASIND VINA LUI.” CELOR RESPONSABILI LE RAMANE DATORIA DE-A “INTOARCE SPATELE SISTEMULUI DE DOMINATIE DIABOLICA SI DE-A ACCEPTA OFERTA DRAGOSTEI LUI IISUS. PENTRU A-I AJUTA PE OAMENI SA INTELEAGA ADEVARATA FATA A DIAVOLULUI,DUMNEZEU INGADUIE EFECTELE DISTRUGATOARE ALE SISTEMULUI DIABOLIC, SI ASTFEL SA DOREASCA ASTEPTAREA VESTII BUNE A EVANGHELIEI.” “PENTRU OMUL NOU CARE DORESTE SA INTRE IN STAPANIREA LUI IISUS ,DUMNEZEU POATE USURA URMARILE PACATULUI IN VIATA PRACTICA,DESI OMUL INDURA IN CONTINUARE DURERI SI GREUTATI. CAUZATE DE FAPTUL CA SATANA ESTE STAPANITORUL ACESTEI LUMI PANA LA SFARSITUL EI.” DEALTFEL (ROM.8,19)GLASUIESTE NEECHIVOC IN ACEST SENS:”CRESTINUL TRAIESTE O REALITATE DUREROASA CARE INDREPTATESTE SUSPINUL LUI….OMUL INNOIT DE ISSUS HRISTOS GASESTE IN PARTASIA CU DOMNUL SI MANTUITORUL SAU ,SENSUL VIETII SI O APRECIERE REALA A VALORILOR SI-A PURTATORILOR LOR . IISUS II RASPUNDE LUI NICODIM IN LEGATURA CU VEDEREA DE CATRE ACESTA A SEMNELOR DATORITA FAPTULUI CA ESTE TRIMISUL LUI DUMNEZEU (“ NIMENI NU POATE FACE SEMNELE PE CARE LE FACI TU,DACA NU ESTE DUMNEZEU CU EL“=EVANGHELIA DUPA IOAN CAP,II I VERSETUL 2):“ADEVARAT,ADEVARAT ITI SPUN CA DACA UN OM NU SE NASTE DIN NOU,NU POATE VEDEA IMPARATIA LUI DUMNEZEU?(IOAN III,3) DUMNEZEU VA INGADUI SA LUCREZE IMPREUNA SPRE BINELE CELOR CE-L IUBESC PE DUMNEZEU” (ROM 8,28) PORNIND DE LA MIJLOCUL FOLOSIRII TINERILOR ,FETELE BISERICESTI MEMBRE P.C.R., INSPIRANDU-SE DIN BIBLIE ,SI-AU INSUSIT NOBILA MISIUNE APARTINAND DOAR LUI DUMNEZEU,FACAND DIN SLUJITORII BISERICII(PREAFERICITUL DANIEL), COLABORATORI FIDELI AI SERVICIULUI DE INFORMATII EXTERNE,IN VEDEREA INFILTRARII ACESTORA,MAI ALES DUPA ADERAREA RO LA U.E. IN 01.01.2007. “ IN HYDEPARK DIN LONDRA,UN MARKIST CONVINS A TINUT O CUVANTARE.EL A ARATAT SPRE UN OM SARAC SI A STRIGAT IN MULTIME: MARXISMUL POATE SA-L IMBRACE PE ACEST OM CU UN COSTUM NOU!… UN CRESTIN DIN MULTIME L-A INTRERUPT SI-A STRIGAT SPRE OAMENI:IN ACEST CONSTUM NOU ISSUS HRISTOS POATE SA BAGE UN OM NOU. ACEASTA ESTE COVARSITOAREA DIFERENTA:IISUS HRISTOS NU POATE DOAR SA SCHIMBE CONDITIILE SI RELATIILE DIN VIATA,CI EL POATE FACE OAMENI NOI,CARE SE CONSACRA PENTRU EL :OAMENI NOI DIN TEMELIE.EI DEVIN FAPTURI NOI. “ NUMAI SCUTUL,REPREZENTAT DE MONICA MACOVEI SE POATE OPUNE OBIECTIVULUI CRIMINAL AL LUI PONTA, ACELA DE ELIMINARE A FIRAVULUI STAT DE DREPT SI A CATORVA AUTENTICI SLUJITORI AI LEGII OFICIALI SAU NEOFICIALI ! “BANII FAC LEGEA SI NU LEGEA FAC BANII!” ALATURI DE ACEST TRANSLUCID AMAZONIC SCUT ANTICORUPTIE, ESTE NEVOIE DE VARFUL ASCUTIT DE LANCE AL LUI TRAIAN BASESCU CARE IN FATA PERMANENTEI AMENINTARI MAFIOTE CU ABUZIVA SUSPE
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus