Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

In februarie 2011 vor fi terminate primele noi ANL-uri pentru sibieni

În februarie anul viitor ar trebui să fie terminate 88 de noi apartamente construite de Agenția Națională pentru Locuințe. Acestea vor fi finalizate în cartierul Reşiţa II, pe strada Viitorului, unde – urmează să fie construite patru blocuri fiecare cu câte două scări, cu parter şi trei etaje. Fiecare scară va avea câte 11 apartamente, numărul total de apartamente ce urmează a fi construite ridicându-se la 88, cu una sau două camere. Ordinul de începere pentru această lucrare a fost dat în luna martie 2010, iar conform contractului, termenul de execuţie este de 11 luni.
Victor Construct din Botoşani este firma de construcţie angajată de ANL pentru finalizarea acestor locuinţe pentru tineri şi cazuri sociale. Acelaşi constructor a fost angajat de ANL şi pentru finalizarea celor 95 de apartamente pentru medicii rezidenţi de pe strada Independenţei. Lucrările de construire la blocul pentru medici rezidenţi de pe strada Independenţei au fost reluate la sfârşitul anului trecut când a fost dat ordinul de începere a lucrărilor. Termenul de execuţie în cazul acestui bloc este de 18 luni. Prin finalizarea acestui obiectiv vor fi construite 95 de apartamente.
„Mă bucur de deschiderea arătată de ANL Bucureşti către aceste obiective de maxim interes pentru sibieni. Sper că această colaborare să fie una foarte bună, iar tinerii sibieni să beneficieze cât mai curând de aceste locuinţe. De asemenea, vom face tot posibilul să atragem finanţări din partea acestei instituţii şi spre celelalte proiecte sociale pe care le are administraţia sibiană, având în vedere că pentru încă 8 imobile etapele întocmirii documentaţiilor au fost deja parcurse” a declarat primarul Klaus Iohannis.
În prezent municipalitatea sibiană administrează 440 de astfel de locuinţe în trei cartiere sibiene, ultimile fiind repartizate în anul 2008.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

J

Acum 14 ani

Foarte bine ca se mai construiesc ANL dar sa fie date corect.Sper ca firma castigatoare sa nu fie aceeasi firma care a construit si in Tilisca ANL-urile despre care primarul spunea "aici e jale" facand referire la modul de executie si finisare a lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus