Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Johannis, reales presedinte FDGR. Care sunt nemultumirile din interiorul organizatiei?

Klaus Johannis a fost reales președinte al FDGR, el fiind totdată și singurul candidat la această funcție. Primarul Sibiului este preşedintele FDGR din 2002, acesta fiind al 3-lea mandat. Nu totul merge ”ceas” în interiorul FDGR, astăzi fiind un prilej pentru cei cei 28 reprezentanţi cu drept de vot a celor cinci organizaţii regionale să-și expună problemele. Startul a fost dat de președintele de onoare al FDGR, Paul Philippi, care a cerut conducerii vechi și noi o reîntoarcere la popor. ”Conducerea Forumului Democrat a pierdut legătura cu baza organizației, cu cetățenii”, a semnalat Phillippi.

Deputatul Ovidiu Ganț, reprezentantul minorității germane în Parlamentul României a făcut un scurt rezumat al activității sale parlamentare în care a punctat relațiile foarte bune pe care le are cu cetățenii, răspunzându-i astfel președintelui de onoare Paul Philippi.

Klaus Johannis a mulţumit pentru încrederea acordată şi a solicitat reprezentanţilor FDGR sprijin, pentru a putea reprezenta interesele comunităţilor germane din România în bune condiţii. „Este o onoare pentru mine să conduc în al treilea mandat Forumul German,” a declarat Johannis. „Îmi propun să realizez în continuare tot ceea ce este necesar pentru a promova interesul minorităţii germane şi să mă implic în rezolvarea problemelor aşa cum apar ele. De exemplu, acuma este foare actuală legea învătământului, dar sunt şi alte probleme care cer implicarea preşedintelui”, a mai spus Johannis.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

mephisto

Acum 12 ani

Ignoranta=lipsa de cultura a ignora=a nu lua in seama Gresala d-lui Gant sau a d-lui Bratu?
Raspunde

sieg heil

Acum 12 ani

Cel de al treilea Reich de la Sibiu. Heil, Johannis!
Raspunde

???

Acum 12 ani

Si la al 5-lea congres ? :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus