Joi,
28.09.2023
Innorat
Acum
17°C

Topul barbatilor fatali din administratia sibiana

La cererea publicului şi în urma sutelor de mii de mailuri şi celor două scrisori primite pe adresa redacţiei în ultima săptămână, topul „Cel mai... în administraţia sibiană” revine. După ce am cunoscut săptămâna trecută frumuseţile feminine ale instituţiilor sibiene, a sosit rândul sexului... tot frumos, să-i zicem. Aşadar, în ordinea descrescătoare a numerelor de pe tricourile ude, se prezintă:

 

Locul I: Cristian Bucura – directorul SC URBANA SA Sibiu. Ştim, acum toţi vă întrebaţi de unde a apărut şi Cristian că nu prea aţi auzit de el. Cel mai bine vă pot lămuri doamnele şi domnişoarele din primăria Sibiu, cărora li se lungesc ochii pe coridorele instituţiei de fiecare dată când domnul Bucura îşi face apariţia la lucru. Bucura a intrat în administraţia publică sibiană şi inimile angajatelor primăriei în iunie 2008 când i-a luat locul la conducerea URBANA SA lui Dorel Pop, acuzat la vremea aceea că şi-a dat singur o primă de 29.000 de lei. Cristi, pentru prieteni, este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi înainte de primărie a lucrat vreo şase ani pentru firma germană Gotz & Drobek Wohnbau GmbH. Ar mai trebui să ştiţi despre domnul Bucura că înainte de criza economică şi reducerea salariilor directorilor din instituţii câştiga 5.500 de lei pe lună şi că îl găsiţi pe facebook, unde este prieten, surpriză, cu majoritatea angajatelor primăriei sub 35 de ani. Şi drăguţe.

 

Locul II: Ovidiu Dragoman - singurul director sibian cu un corp de balerin, care îmbină latura politic-administrativă cu cea sensibilă. Fiind în acelaşi timp fost balerin şi iubitor de cultură, Dragoman este genul de bărbat care ar topi inimile femeilor la o întâlnire în oraş, după care ar face fericit orice bărbat căruia i-ar acorda onorea de ieşi la o bere. Dragoman are două fâneţe la Sibiel, nu e banc, e pe bune, scrie în declaraţia lui de avere, locuieşte într-un apartament pe Şoseaua Alba Iulia şi conduce o franţuzoaică, Renault din 2007. În 2008, înainte de criză deci, câştiga puţin peste 23.000 de lei pe an. Toate acestea însă pălesc în faţa pletelor uşor rebele, ochilor pătrunzători şi fizicului de balerină. Balerin, pardon!

 

Locul III: Ioan Bordianu, bărbatul cu suflet de copil şi chip de înger. Directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Sibiu are 33 de ani şi a absolvit Facultatea de Inginerie a ULBS. Spune despre el că îi place să facă jogging, să meargă la înot, să deseneze – ce fruuumoooss, şi să picteze. Dacă nici asta nu vă impresionează, mai aflaţi că Ioan a făcut un stagiul de trei luni în Bruxelles, la biroul Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România şi un stagiul de patru luni în Londra în cadrul departamentului de comunicare din Havering Borough. Domnul Bordianu conduce un autoturism marca Audi, cam vechiuţ ce-i drept, din 2000, dar pluseasză la zestre prin cele două locuinţe pe care le deţine în Sibiu: una pe strada Onceşti şi alta pe Siretului. Strângăreţ de fel, Bordianu mai are un cont de 25.000 de lei la Alpha Bank şi un credit de 33.000 de euro la RBS Bank.


Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

13 comentarii

incredibil

Acum 13 ani

"La cererea publicului şi în urma sutelor de mii de mailuri şi celor două scrisori primite pe adresa redacţiei în ultima săptămână,..." BA, VOI CHIAR NE CREDETI CRETINI???
Raspunde

Maria

Acum 13 ani

gresit! viceprimarul Sibiului ar putea inlocui cu brio unul dintre barbatii fatali mentionati in acest top, si pe buna dreptate.
Raspunde

sanda

Acum 13 ani

Domnul Ioan conduce un superb Mercedes negru...slaba documentare domnilor.
Raspunde

mihai

Acum 13 ani

pentru a putea citi un asemenea ziar este mare nevoie de a inlatura un asemenea comentator monden cum este DAN ONANESCU, care nu are nici o legatura cu ziaristica. Daca topul barbatilor fatali din administratie se face numai cu directorii care au pregatiri la SRL din strinatatate, ajungem la situatia cind restul barbatilor cu alte pregatiri si functii in administratie nu conteaza.Cititi din nou articolul cu domnul Dragoman care in acelasi timp topeste inimile doamnelor si poate face fericit si un barbat cu care iese la o bere. Bravos.
Raspunde

ana

Acum 13 ani

topul barbatilor, semnat de un barbat....poate din cauza asta si fetele astora.dar pe cand un top al barbatilor adevarati in sensul profesionalismului s bunului simt. Nr. 3 este pe departe de a fi frumos si mai ales de a fi barbat si mai ales de a fi profesionist. Cam cand te vei apuca de treaba in minunta Directie care ti a fost oferita pe tava datorita .... profesionalismului?
Raspunde

un barbat

Acum 13 ani

ana cind un top al gramaticii limbii romane la care sa te inscri si tu si la care sa faci fete, fete.
Raspunde

che

Acum 13 ani

auzi ba diletantule,de asa zis ziarist,tu jignesti tagma barbatilor adevarati.Ce intelegi tu prin barbat adevarat? la Bordianu,minciuna,dilletantismul sau faptul ca are limba maron?Asculta cu atentie ce iti spun .,OMU ASTA ESTE O MASCOTA CARE DE 7 LUNI nu este capabil sa ia nici o decizie fiind doar impaiatul lui Botesch pus in fruntea directiei. Intereseaza te si anunta ne daca nu este asa.Asta da barbat, ziarist prostituat ce esti!Poate il pui pe asta in fruntea topului pe care l merita!
Raspunde

z

Acum 13 ani

doi dintre "barbatii bine" sunt homosexuali, ghiciti care? Dane, in-buci ceva sau ai in-bucat deja?
Raspunde

ptr 6

Acum 13 ani

unii dintre noi am inteles ce zice ana, si ne-am dat seama ca este vorba despre feţe nu despre fetele tale. sI daca tot vorbesti de gramatica poate ne si exemplifici.
Raspunde

zzzzz

Acum 13 ani

oare cand vor conduce institutiile publice oameni profesionisti si competenti si nu tot felul de fitosi fatali ?
Raspunde

pt zzzzz

Acum 13 ani

ii cunosti pe acesti domni? sau vorbesti din filme?
Raspunde

zzzzz

Acum 13 ani

retardatule de la IP 109.166.135.231, pe domnii aia i-a cunoscut in sens biblic onorabila ta sotie si mama, lor le-a dat niste probe orale si apoi femeia a publicat totul in Monitorul Oficial. poti sa verifici.
Raspunde

pt zzzzz

Acum 13 ani

frustrat mai esti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus