Sâmbătă,
08.10.2022
Cer Senin
Acum
8°C

Aeroportul sibian a pierdut 50.000 de euro in nici trei zile. 1.750 de pasageri afectati

Aeroportul Sibiu a înregistrat pierderi de aproximativ 50.000 de euro în intervalul 17-19 aprilie, perioadă în care nu s-a operat niciun zbor, din cauza norului de cenuşă vulcanică ce a afectat Europa, a declarat, luni, pentru NewsIn, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Iulia Opriţa.

“În perioada 17-19 aprilie au fost anulate 39 de zboruri comerciale de pe Aeroportul Sibiu, iar pagubele se ridică la câteva zeci de mii de euro, dar nu depăşesc 50.000 de euro”, a declarat Iulia Opriţa.

În total, 1.749 de pasageri au avut de suferit de pe urma anulării zborurilor de la Sibiu, potrivit reprezentanţilor aeroportului. Aeroportul Sibiu a fost închis în perioada 17 aprilie ora 12.00-19 aprilie ora 15.00, iar în cele 39 de zboruri anulate sunt incluse şi cele 14 de luni, de după redeschiderea aeroportului, dar care companiile aeriene nu le-au operat.
Compania Blue Air a decis, luni după-amiază, să opereze cursa Sibiu-Madrid, care a plecat de pe Aeroportul Internaţional Sibiu, cu toate că iniţial s-a anunţat că nicio aeronavă nu va decola din Sibiu, după redeschiderea spaţiului aerian, au anunţat reprezentanţii aeroportului.

„Compania a decis să opereze zborul Sibiu-Madrid, cursa urmând să plece la ora 21,50”, se arată într-un comunicat al Aeroportului Sibiu.
La zborul Sibiu-Madrid şi-au cumpărat bilete 112 persoane, care au fost anunţate de faptul că aeronava va decola, atât de către companie cât şi de reprezentanţii Aeroportului.

Aceasta este prima cursă care a decolat de pe Aeroportul Sibiu începând din 17 aprilie, ora 12.00, când a fost închis spaţiul aerian.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

bes

Acum 12 ani

Trebuie multumit conducerii aeroportului pentru actualizarea permanenta a site-ului cu informatii de ultima ora. :))))))
Raspunde

yoko

Acum 12 ani

da....... actualizarea siteului se face datorita "profesionalismului" comandantului unic SAVA. Ce s-ar face sibienii fara el......am avea sigur mai multe curse. Traiasca ........
Raspunde

yoko

Acum 12 ani

da....... actualizarea siteului se face datorita "profesionalismului" comandantului unic SAVA. Ce s-ar face sibienii fara el......am avea sigur mai multe curse. Traiasca ........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus