Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Accident grav pe str. O. Goga

Trei maşini s-au izbit violent, în urmă cu aproape o oră, la intersecţia străzilor Mihail Sebastian şi Octavian Goga. Toyota neagră venea pe strada Mihail Sebastian spre parcul Subarini, Skoda venea dinspre Argeşului spre Sala Transilvania iar cea de-a doua Toyota în sens invers. Femeia care se afla la volanul Toyotei negre nu a respectat semnul de Stop la intersecţie şi a intrat cu viteză în strada cu prioritate. A lovit Skoda şi a proiectat-o în cealaltă Toyota care venea regulamentar din sens opus. Cele două autoturisme Toyota au suferit avarii mari. Airbagurile au sărit iar motoarele sunt distruse parţial. Skoda a scăpat mai ieftin, cu avarii doar în partea din spate. Din păcate, două persoane au fost transportate la spital în urma acestui accident, cu răni uşoare. Poliţiştii au efectuat măsurători şi urmează să ia o decizie în acest caz.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

Rahan (Tarzan e ocupat)

Acum 13 ani

Si cu Toyota neagra "vinovata" nici o imagine?
Raspunde

nu trebuie sa apara in poza

Acum 13 ani

Conducatoarea toyotei negre are pile si scapa fara dosat de vatamare si chiar iese nevinovata deoarece are pile. In concluzie nu se puteau face publice poze cu aceasta masina
Raspunde

poze

Acum 13 ani

w w w .oradesibiu.ro/2010/04/21/trei-masini-busite-pe-goga-o-femeie-a-ajuns-ranita-la-spital/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus