Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Stirbet, ironic: Am asteptat cu emotie anuntarea rezultatului alegerilor din FDGR

Deputatul Cornel Știrbeț salută pe blogul său realegerea în funcția de președinte al FDGR a lui Klaus Johannis. Nota de ironie din textul lui Știrbeț se regăsește din primul și până în ultimul paragraf. ”Am aşteptat cu emoţie anunţarea rezultatului alegerilor, temându-mă că deşi a candidat singur, nu cumva, totuşi, să iasă pe locul al 2-lea şi, Doamne fereşte, să piardă alegerile. Din fericire nu s-a întâmplat aşa ceva, iar longevivul (in funcţie !) primar al Sibiului a obţinut sufragiul a 27 din cei 28 de votanţi delegaţi să aleagă preşedintele FDGR pentru un nou mandat”, scrie Știrbeț pe blog.

Vicepreședintele PD-L nu a uitat de propunerea Johannis - prim-ministru, de copiii adoptați și de cercetările DNA: ”Închei, felicitându-l pe dl. Klaus Iohannis pentru realegerea sa în funcţia supremă în FDGR, fiind încredinţat că işi va duce la bun sfârşit şi acest mandat şi altele viitoare, în ciuda tuturor celor care, cu rea-credinţă, încearcă în zadar să-l defăimeze, lansând tot felul de acuze neîntemeiate, cum ar fi intermedierea vânzării unor copii în Canada, sau cercetarea sa de către DNA şi alte asemenea bazaconii. Ura, Iohannis !”, mai scrie Știrbeț.

 

COMENTARIUL LUI ȘTIRBEȚ:

Ura, Iohannis!

Am aflat cu satisfacţie că, sâmbătă, 17 aprilie, dl. Klaus Johannis a fost reales la conducerea Forumului Democrat al Germanilor din România, pentru al 3-lea mandat consecutiv.
Am aşteptat cu emoţie anunţarea rezultatului alegerilor, temându-mă că deşi a candidat singur, nu cumva, totuşi, să iasă pe locul al 2-lea şi, Doamne fereşte, să piardă alegerile. Din fericire nu s-a întâmplat aşa ceva, iar longevivul (in funcţie !) primar al Sibiului a obţinut sufragiul a 27 din cei 28 de votanţi delegaţi să aleagă preşedintele FDGR pentru un nou mandat.
Este adevărat că victoria putea fi deplină pentru merituosul şef al FDGR, dacă nu ar fi defectat un delegat, care a votat împotriva sa, împiedicând iresponsabil, realizarea firescului, adică a unanimitatii.
Sper ca acest mic eşec să nu-l demobilizeze pe dl. Iohannis, care sunt sigur că dacă va mai candida pentru încă un mandat şi la Primăria Municipiului Sibiu, va obţine ceva mai mult de 28 de voturi. Printre puţinele certitudini pe care le am, este şi aceea că se vor găsi totuşi câţiva sibieni care îl vor vota şi care nu îl vor lăsa nici în ruptul capului să-i părăsească, pentru a candida cumva la Preşedinţia României sau, mai rău, pentru a accepta doar demnitatea de prim-ministru, care este foarte probabil să-i mai fie oferită de vreun şef de partid aflat în criză de candidaţi cu pedigree. Iar dl. Iohannis, la rândul său, nu-i va părăsi pe sibieni, aşa cum nu i-a părăsit nici anul trecut când, numai la rugăminţile lor a renunţat, după cum ştie toată lumea, la postul de prim-ministru oferit cu atâta generozitate de către cuplul celebru Geoană – Antonescu.
Închei, felicitându-l pe dl. Klaus Iohannis pentru realegerea sa în funcţia supremă în FDGR, fiind încredinţat că işi va duce la bun sfârşit şi acest mandat şi altele viitoare, în ciuda tuturor celor care, cu rea-credinţă, încearcă în zadar să-l defăimeze, lansând tot felul de acuze neîntemeiate, cum ar fi intermedierea vânzării unor copii în Canada, sau cercetarea sa de către DNA şi alte asemenea bazaconii. Ura, Iohannis !

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

VASILE

Acum 13 ani

D-l Deputat Stirbet este cel mai bun parlamentar al Sibiului. Are experienta indelungata si o foloseste spre bunastarea noastra.
Raspunde

vladimir

Acum 13 ani

Acest traseist politic mai bine ar tacea si nu ar face comentarii la adresa unui primar care are cel putin 10 clase peste el la cultura generală şi la tot ce vrea.Un papagal de 2 lei ca şi majoritatea celor care fac politică, toţi neisprăviţii.
Raspunde

Ipingescu

Acum 13 ani

Subtila ironia lui Stirbet, dar trebuie sa recunoastem ca are si un client, Johannis, numai bun de tavalit. Sa vedem cat tine primarele la tavaleala.
Raspunde

callas

Acum 13 ani

asa ceva poti ca om politic gandi, dar nu scrie! E nedemn, ranchiunos, invidia lui rabufneste ca ....peste hazna. Prin ironie inteleg cu totul altceva. Mai ales ca e vorba de alegerea lui Johannis in frunteal Forumului German cu care Stirbet nu are nici in clin nici in maneca. URAT! Nu stiu ce functie are domnul Stirbet, dar declaratia de sus il descalifica pentru una mai inalta.
Raspunde

Niculaie

Acum 13 ani

Ma refer la tonul COMENTARIULUI..NU LA AUTOR... Barfa tiganeasca ordinara... Nu are nimic cu POLITICA...si nici cu definitia OMULUI in Antichitate: ZOON POLITIKON... Niculaie
Raspunde

dan

Acum 13 ani

Pacat ca abnegatia si buna cunoastere a problemelor burgului nostru nu este nici pe departe co0mparabila cu ironia si zeflemismul de care da dovada dl.deputat.Sibiul ar duce-o mai bine!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus