Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Pustai: Suntem salvati 95 la suta daca invingem Gloria Bistrita

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat că formaţia sa este salvată în proporţie de 95 la sută de la retrogradare dacă reuşeşte, duminică, să învingă, pe teren propriu, gruparea Gloria Bistriţa, transmite corespondentul Mediafax.

"Faţă de echipa din Bistriţa pot spune că avem un ascendent în ultima vreme, pentru că am reuşit să-i învingem anul trecut în retur cu 3-1, după ce ei ne-au bătut în tur cu 1-0. În acest sezon am obţinut o remiză la Bistriţa, iar în meciurile amicale disputate cu ei în ultima vreme am câştigat de fiecare dată. Dacă reuşim să câştigăm acest meci cu Bistriţa cred că suntem salvaţi 95 la sută de la retrogradare, deoarece nu cred că echipa de pe locul 15 va putea acumula 35 de puncte", a spus Pustai. Pustai consideră că echipa Gloria Bistriţa este revelaţia returului. "Întâlnim echipa revelaţie din acest retur, echipa care a reuşit să revină etapa trecută, pe teren propriu, şi să câştige împotriva formaţiei Dinamo. Din prisma acestor lucruri ne aşteaptă un meci foarte greu, dar sperăm să ne mobilizăm, să jucăm la fel de bine ca şi în ultimul meci de pe teren propriu, cu Pandurii, şi să luăm cele trei puncte", a mai spus el. Antrenorul medieşenilor nu se teme de prestaţia unui anumit jucător de la Gloria Bistriţa, ci de întreaga echipă oaspete. "Atât Hora, cât şi Moraes sunt doi jucători foarte buni aflaţi în atenţia multor cluburi. Moraes este un jucător bun, un brazilian alb, un lucru inedit, dat fiind faptul că ei sunt foarte rari. El a avut un retur excelent, a marcat aproape meci de meci, dar nu cred că trebuie să ne temem de un jucător anume, ci de toată echipa Bistriţei", a concluzionat Pustai.

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Marius Şumudică, a declarat că adversara din etapa a XXIX-a a Ligii I, Gaz Metan, practică un fotbal bun şi are un tehnician de valoare, dar că jucătorii săi sunt decişi să plece neînvinşi de la Mediaş, transmite corespondentul Mediafax. "Partida cu Dinamo a trecut, acum o vom întâlni pe Gaz Metan şi ne aşteaptă un meci dificil cu o echipă care încă nu este scăpată de grijile retrogradării, la fel ca şi noi. Mediaş este o echipă bună, a jucat un fotbal bun în acest campionat şi are un antrenor care a făcut treabă. Va fi greu, dar mergem să obținem un rezultat pozitiv", a spus Şumudică, conform site-ului oficial al grupării bistriţene. Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a afirmat că meciul de la Mediaş este la fel de greu şi de important precum cele de până acum şi cele care au mai rămas de jucat. "Ultimele şase meciuri din acest sezon sunt de baraj pentru noi. Vrem să scoatem tot ce putem din fiecare joc, avem în continuare nevoie de puncte", a spus Pădureanu.

Gaz Metan Mediaş va întâlni, duminică, de la ora 15.00, pe teren propriu, formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus