Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Veteranii merg joi in Padurea Dumbrava, la monument

Toţi veteranii de război din judeţul Sibiu sunt aşteptaţi pentru depunere de flori şi coroane la Eroilor din Pădurea Dumbrava.

 

Joi, 29 aprilie 2010, între orele 13.00 - 13.30, în cadrul manifestărilor ce se organizează cu prilejul aniversării Zilei Veteranilor de Război, structurile militare din Garnizoana Sibiu participă la ceremonia de depunere de coroane şi jerbe de flori pentru cinstirea memoriei veteranilor de război, la Monumentul Eroilor din Pădurea Dumbrava.

Vor depune coroane şi jerbe de flori următoarele instituţii: Prefectura judeţului Sibiu, Consiliul judeţean Sibiu, Primăria municipiului Sibiu, Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război „Traian Moşoiu”, filiala Sibiu, Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, filiala Sibiu, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a judeţului Sibiu, Inspectoratul de Jandarmi al judeţului Sibiu, Inspectoratul Judeţean Şcolar Sibiu, alte asociaţii, ligi, fundaţii şi elevi ai şcolilor din Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus