Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Gaz Metan Medias, tot mai departe de finala

Gaz Metan Mediaş a fost învinsă acasă de Asesoft Ploieşti în primele două meciuri ale play-off-ului, în prima zi cu 83-96, iar în cea de-a doua zi, cu 80-93. Medieşenii se îndepărtează tot mai mult de finală, scorul general fiind 2-0, în defavoarea echipei de pe Târnavă.

Meciul doi a început bine pentru oaspeţi care conduceau cu 7-5. Un run de şapte puncte şi elevii lui Bruno Soce par în imposibilitatea de a transforma. Mediaşul se mişcă încet şi de abia numără 10 puncte. Urmează două minute fără niciun coş. Ploieştiul începe să se distanţeze, Griffith fiind unul dintre amfitrionii primului sfert prin reuşitele sale constante. Blindaru îşi trece şi el în cont aruncările de la semidistanţă, în timp ce Mitchell a devenit activ mai mult pe faza de atac, fără folos, deoarece colegii săi au dat greşit des. Sfertul s-a încheiat 15-25. Partea a doua a început mai bine pentru gazde. Dumitrescu a arătat că aruncările de trei sunt punctul lui forte, punctând una, la fel şi Jarrett Howell. Printr-un atac agresiv, medieşenii se apropie la numai două puncte, 26-28. Egalitatea este stabilită de Howell, 28-28, iar gruparea ploieşteană cere time out. Echipele joacă cot la cot, însă Mediaşul pare mai activ şi preia conducerea, cu greu însă. Pe final, liberele celor de la Ploieşti fac diferenţa, iar Mediaşul nu se mai distanţează, terminând prima repriză la egalitate, 44-44. Tot medieşenii deschid sfertul trei, însă nici Cepulis nu se lasă mai prejos. În minutul 24, cele două echipe se află tot la egalitate, 51-51. Faulturile gaziştilor îi fac să slăbească laţul scorului egal. Ploieştul se distanţează la opt puncte. Faulturile încep să curgă de ambele părţi. Gazul nu mai izbuteşte să se apropie şi încheie şi acest sfert în dezavantaj, 61-69. Ultima parte aduce multe faulturi şi multe libere transformate. Ivan Zigeranovic este prompt în aruncările libere, însă nici Hargrove nu se lasă mai prejos. Griffith reintră pe teren şi transformă gresiv. Patru minute din ultimul sfert, şi Mediaşul se apropie iar la un punct de vizitatori, 74-75. Acelaşi Hargrove îşi ajută echipa, mărind considerabil diferenţa, ceea ce îi mai scoate pe coechipierii săi din presiunea solicitantă. Pe final, Pavlovic este eliminat din cauza greşelilor individuale, Dumitrescu aruncă iar de trei însă prea târziu să mai câştige meciul, scor final 80-93.

S-au remarcat Gaz Metan Mediaş - Howell 20 puncte, 9 pase decisive; Mitchell 15 puncte; Nicoară 12 puncte, 5 recuperări; Pavlovic 11 puncte, Zigeranovic 10 puncte. CSU Ploieşti - Griffith 21 puncte, 10 recuperări; Hargrove 21 puncte; Cepulis 12 puncte; Blidaru 11 puncte, 9 pase decisive, 5 recuperări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus