Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
6°C

14 batuti au ajuns la spital

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean se confruntă cu o întreagă serie de pacienţi care au suferit diferite răni în urma mai multor agresiuni. De altfel, de la începutul anului şi până la finalul lunii aprilie, medicii de la urgenţe au fost nevoiţi să trateze aproape 400 de pacienţi care au fost implicaţii în altercaţii şi nu au sfârşit prea bine. Doar ieri, medicii au avut 14 pacienţi, o femeie şi 13 bărbaţi, care au fost victimele unor agresiuni. Pacienţii aveau vârste între 19 şi 61 de ani. Cei mai mulţi dintre ei, cinci, au ajuns la spital între 22:30 şi 23 în urma unei bătăi generale în comuna Vurpăr. „Pacientii prezentau traumatisme craniene si faciale minore, care nu au pus probleme din punct de vedere medical, acestia au primit ingrijiri medicale si nu au necesitata internare”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus