Sâmbătă,
29.01.2022
Innorat
Acum
1°C

Directorul Spitalului Județean a trezit din somn un paznic apoi l-a dat afară

Directorul Spitalului Județean a trezit din somn un paznic apoi l-a dat afară

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu anunță pe pagina de facebook a instituției concedierea agentului de pază de la Unitatea de Primiri Urgențe. În postare se arată că bărbatul a fost surprins de managerul interimar al spitalului, în timp ce dormea în post, pe un fotoliu rulat, în timpul programului de lucru. Acesta a fost demis și înlocuit în post cu un alt agent.

„Vă asigurăm că nu vom tolera astfel de comportament, mai ales în contextul în care la Unitatea de Primiri Urgente există permanent o adresabilitate foarte ridicată, fiind necesară derularea unei activități eficiente de supraveghere și pază”, scrie jr. Robert Fotache.

Mai jos puteți citi, integral, textul postat pe pagina de facebook.

„Vă informăm că managerul SCJU Sibiu, jr. Robert Fotache a surprins agentul de pază de la Unitatea de Primiri Urgențe s SCJU Sibiu în timp ce dormea în post pe un fotoliu rulant, in timpul programului de lucru. Ca urmare, s-a dispus rapid demiterea agentului de pază, acesta a fost înlocuit din post cu un alt agent. Firma de pază cu care SCJU Sibiu are contract a răspuns prompt la solicitarea noastră și a adus un angajat care să-și îndeplinească sarcinile de serviciu în mod corespunzător. Este inadmisibil ca în această perioadă să existe astfel de imagini.

Va asigurăm că nu vom tolera astfel de comportament, mai ales in contextul in care la Unitatea de Primiri Urgente exista permanent o adresabilitate foarte ridicată, fiind necesară derularea unei activități eficiente de supraveghere și pază.”

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Claradi

Acum 3 luni

Dacă tot trezește paznicul , trebuia sa trezească și medicii și asistentele. Sau pe ,,dânșii,, nu și-a permis ca erau obosiți săracii!
Raspunde

Doru

Acum 3 luni

Bravo! Deja ma simt altfel! Acum ma pot duce linistit la spital,stiu ca voi fi bine pazit si supravegheat! Asta inseamna sa fii un manager eficient! Sau,altfel spus,sa fii bou si sa semnalizezi!
Raspunde

Ion

Acum 3 luni

Și eu cred că o tura pe secții i-ar ajuta pe medici, asistente,îngrijitoare sa -si scuture somnul și să îngrijească pacienții. Dar cred că e o cerință exagerată din partea mea.
Raspunde

Cornel

Acum 3 luni

Un mic șpăgar, contractele spitalului cu operatorii de telefonie stau dovadă, pus pe afirmare. Zero valoare, multă gălăgie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus