Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
13°C

Horia Moculescu, in juriul Galelor Studentesti de Jazz de la Sibiu

Horia Moculescu va face parte din juriul Galelor Studenţeşti de Jazz care vor avea loc, la Sibiu, în perioada 10-11 mai, în cadrul Sibiu Jazz Festival, în competiţie fiind înscrişi 60 de participanţi din Serbia şi cinci centre universitare din România, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit directorului Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu, Cornel Alin Macarie, ediţia din acest an a Galelor Studenţeşti de Jazz, care se desfăşoară în cadrul festivalului Internaţional de Jazz de la Sibiu, are numeroşi participanţi şi un juriu format din maeştrii ai jazz-ului. "Noi facem lucrul acesta nu să câştigăm bani, ci vrem să evidenţiem şi să asigurăm trupele studenţeşti că sunt sprijinite şi au toată disponibilitatea din partea noastră. Ediţia din acest an a galei se desfăşoară sub formă de concurs. Juriul va fi format din maeştri ai jazz-ului. Este vorba despre Darius Brubek, Ioan Pitty Vintilă, Horia Moculescu, Mike Rossi şi Constantin Iridon", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Cornel Alin Macarie, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu. Potrivit acestuia, concursul adună la Sibiu aproximativ 60 de participanţi din Serbia şi centre universitare din ţară: Bucureşti, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Timişoara şi Iaşi.

Prima seară de concurs va avea loc luni, 10 mai, la Teatrul "Gong" din Sibiu şi va începe de la ora 19.00. După deschiderea oficială, vor urca pe scenă, pe rând, formaţia Darabont Ors Quartet din Târgu Mureş, The Jazz Basement Trio din Cluj, Constantin Mitea Trio din Bucureşti, trupa Mesaj din Timişoara, quartetul Elena Mîndru din Cluj, Sorin Zlat Trio din Bucureşti, Hot Vocal Jazz Quartet din Cluj şi Laura Bagrii, din Iaşi. A doua seară va fi dedicată premierii celor mai iscusiţi muzicieni. În cadrul galei, va avea loc un recital al membrilor Academic Jazz Group din Iaşi, câştigătorii trofeului de anul trecut.

foto Mediafax

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

mephisto

Acum 12 ani

Mi-as fi dorit si o trupa din sibiu...poate pe viitor?
Raspunde

jaco

Acum 12 ani

Pai ce legatura are Horia Moculescu cu Jazzul? Ce bataie de joc!
Raspunde

jaco

Acum 12 ani

Scuze,acum ma uit la restul juriului si,de fapt,imi dau seama ca se simte ca pestele in apa!
Raspunde

mephisto

Acum 12 ani

Chiorul este rege in tara orbilor,stimata[e] jaco...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus