Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
21°C

Trafic pe un fir pe DN 1, dupa ce doua autotrenuri s-au ciocnit si s-au rasturnat

Update

Traficul rutier pe Drumul Naţional 1, în judeţul Sibiu, a revenit la normal, vineri după-amiază, după mai multe ore în care s-a circulat alternativ, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, în jurul orei 12.30 o macara de mare tonaj a ajuns la locul acidentului de pe DN 1, unde un tir răsturnat bloca un sens de mers.

"După ce s-a stabilit exact cum urmează să fie ridicat autotrenul şi au fost făcute pregătirile necesare, traficul în zonă, între Sibiu şi Cristian, a fost complet blocat pentru aproximativ o jumătate de oră. Atât a fost necesar pentru ridicarea maşinii de mare tonaj de pe carosabil. Traficul a fost reluat apoi în condiţii normale, pe ambele sensuri de mers", a declarat Luciana Balteş.

 

 

Circulaţia se desfăşoară pe un singur sens de mers, pe DN 1, în judeţul Sibiu, după ce două autotrenuri s-au ciocnit frontal şi s-au răsturnat, în urma accidentului două persoane fiind rănite uşor, transmite corespodnentul Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, inspector Luciana Balteş, accidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03.00. "Accidentul s-a petrecut între Sibiu şi Cristian, pe DN 1. Pe fondul oboselii, şoferul unui tir de Bihor a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, izbind frontal un alt tir. Cele două maşini s-au răsturnat, iar timp de două ore circulaţia a fost complet blocată, după care a fost reluată pe un fir", a declarat inspector Luciana Balteş. În urma impactului, cei doi şoferi ai maşinilor de mare tonaj au fost răniţi uşor.

Circulaţia în zonă se desfăşoară în continuare alternativ pe un singur sens de mers, la faţa locului fiind aşteptată o macara pentru ridicarea de pe carosabil a unuia dintre camioane.

Comentarii

2 comentarii

siby

Acum 11 ani

Portiunea dintre Cristian si panta de la Sacel necesita reparatii generale atat la sterea carosabilului cat si la marcaje. Daca cei de la CNADR nu pot gandi un alt sistem de semnalizare atunci macar sa refaca marcajul asa cum au facut-o intre Sacel si Saliste - 2benzi pe un sens si una pe celalalt. Comentariul poate ca nu are nimic comun cu accidentul dar in trecut sau intamplat mai multe evenimente din cauza marcajului care deruteaza participantii la trafic. ALO POLITIA??
Raspunde

george

Acum 11 ani

O jumatate de ora blocat? am stat cel putin o ora in dreptul aeroportului si nimeni nu s-a miscat 1 m...dupa care m-am intors in oras
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus