Marţi,
26.10.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

IPS Lurentiu Streza pleaca in Grecia

Mitropolitul Ardealului pleacă mâine în Grecia într-o vizită oficială.

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Înaltpreasfinţitul Laurenţiu Streza se află, în perioada 11-17 mai, în vizită în Biserica Ortodoxă a Greciei. Menţionăm faptul că în perioada 12-14 mai, la invitaţia ÎPS Mitropolit Aritimos de Alexandroupolis, ÎPS Laurenţiu va participa la zilele oraşului, de Praznicul Înălţării Domnului urmând să slujească cu ierarhul locului în catedrala Mitropoliei din localitate.

Pe data de 16 mai, cu binecuvântarea ÎPS Bartolomeu de Megara şi Salamina, ÎPS Laurenţiu Streza va sluji în parohia din localitatea Neas Peramos, urmând ca în după-amiaza aceleiaşi zile să ajungă, în pelerinaj, în Insula Eghina, la moaştele Sfântului Nectarie.

În dimineaţa zilei de 17 mai, ÎPS Laurenţiu va fi primit de către ÎPS Serafim, Mitropolit de Pireu, la sediul Mitropoliei, urmând ca pe parcursul aceleiaşi zile să viziteze şi expoziţia internaţională de obiecte bisericeşti, desfăşurată în Atena.

În seara zilei de 17 mai, ÎPS Părinte Laurenţiu va reveni la Sibiu.

Comentarii

1 comentarii

loctiiiitor

Acum 11 ani

Si se mai intoarce sau ramane acolo?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus