Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Meci important pentru gazari

Antrenorul Cristian Pustai a declarat, joi, că echipa Gaz Metan Mediaş va da totul pentru a câştiga cele trei puncte în meciul cu Unirea Alba Iulia, pentru a-şi îndeplini obiectivul, respectiv clasarea pe primele 12 locuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Meciul cu Alba are o miză importantă pentru noi, pentru că obiectivul nostru e clasarea pe primele 12 locuri, iar o victorie sâmbătă, ne-ar asigura locul 11. Jucătorii trebuie să fie motivaţi, deoarece au un obiectiv de îndeplinit, iar aşa vor lua şi restul primelor. Contează foarte mult pe ce loc terminăm, pentru banii din drepturile de televizări, dar şi pentru noi ca echipă şi ca staf”, a spus Pustai. Tehnicianul medieşean a adăugat că încă nu a discutat nimic despre prelungirea contractului cu Gaz Metan, dar a precizat că o ofertă din partea clubului din Mediaş va fi prioritară. “Încă nu am discutat nimic despre prelungirea contractului, dar cum am mai zis, Gaz Metan rămâne prima opţiune în continuare. La Mediaş se vor face multe lucruri bune şi frumoase. Se vor face foarte multe investiţii în infrastructura stadionului, să sperăm că se va rezolva şi problema gazonului, dar tribuna va arata cu siguranţă altfel. Este foarte important să avem continuitate în Liga 1, pentru că numai aşa vom putea ajunge la o maturitate care deja se vede la nivelul echipei, dar şi la o îmbunătăţire a calității culturii în sport”, a conchis Pustai. Partida Gaz Metan Mediaş - Unirea Alba Iulia va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a XXXIII-a a Ligii I.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

iuda

Acum 13 ani

ar fi frumos daca ati incepe sa promovati si pe CSU Vointa Sibiu astazi e cel mai important meci din sezon si voi nu scrieti nimic despre asta, URAT din partea voastra .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus