Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Inca un pas spre promovare

CS Voinţa Sibiu a terminat la egalitate meciul disputat aseară împotriva echipei Seso Câmpia Turzii, ocupanta locului 2. Meciul a avut o importanţă deosebită. O înfrângere a sibienilor ar fi diminuat distanţa dintre cele două echipe şi ar fi dat emoţii pe final de sezon, în lupta pentru promovare. Însă meciul s-a încheiat bine pentru sibieni. Au deschis scorul şi au condus până în ultimele 10 minute ale partidei. Câmpia Turzii a egalat, însă n-a reuşit să marcheze pentru o victorie ce-ar fi relansat lupta pentru promovare. Cu patru etape înainte de final, Voinţa ocupă locul I şi mai poate rata promovarea doar teoretic. Două victorii în următoarele două partide ar face echipa sibiană promovată matematic cu două etape înainte de final.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

IUDA

Acum 13 ani

Forza Vointa !!!
Raspunde

nu conteaza

Acum 13 ani

FORZA VOINTA HAI SA-I BATEM SI PE MEDIAS SI SUNTEM ASIGURATI APROAPE PENTRU DIVIZIA b
Raspunde

RUDI

Acum 13 ani

HALAL DE VOI.! MOSULE POVESTESTE NEPOTILOR CINE AU FOST UNIVERSITATEA? CFR-SOIMII? ARSENAL?popescu stuparu dragoman moldovan ghiling mirciulicCa gherman kucerac vacaru SI AZI LIGA C .C .C !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus