Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cat costa sa pleci din Sibiu: 15 euro spre Koln, 50 euro spre Madrid

Blue Air a introdus preţuri speciale pentru zborurile operate din Sibiu. În cadrul noii oferte promoţionale Blue Air, pasagerii pot rezerva zboruri către Koln, la un preţ care începe de la 14,99 Euro pe segment (taxe de aeroport incluse), în timp ce biletele pentru destinaţii precum Madrid, Valencia şi Londra încep de la 49,99 Euro pe segment (taxe de aeroport incluse). Rezervările la aceste preţuri pot fi făcute în perioada 18 – 24 mai 2010 pentru zboruri în intervalul 18 – 30 octombrie 2010. Bilete incluse în oferta promoţională sunt deja disponibile pe site-ul www.blueairweb.com iar locurile la tarif redus sunt limitate.
Sherif Ussama, Director General al Blue Air, susţine că noua politică de preţuri are o legătură strânsă cu dorinţa de consolidare a Sibiului ca destinaţie turistică: „Oferta vine în întâmpinarea celor care vor să călătorească în perioada mai – octombrie 2010 din Sibiu în Germania, Spania sau Anglia, dar în special pentru a valorifica potenţialul turistic al Sibiului în rândul turiştilor străini, în continuă creştere din 2007, când oraşul a fost desemnat Capitala Culturală Europeană”
Compania operează din Sibiu zboruri spre Koln, Londra, Madrid, Valencia şi Stuttgart.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Sami

Acum 13 ani

Bravo! Sa mai adauge curse catre Barcelona, Viena, Paris, Roma si Copenhaga sau Oslo.
Raspunde

ocean

Acum 13 ani

acum ca blue air a mai scos din cursele care opereaza la sibiu ce a zis... hai sa le dam de-o ciorba la astia sa ne faca reclama ca poate mai facem rost de pasageri
Raspunde

SBZ

Acum 13 ani

Blue air a suplimentat cursele din Sibiu cu Valencia si Londra. Ocean de unde ai informatia ca Blue Air a scos din curse ?
Raspunde

bogdan

Acum 13 ani

Cursa de luni spre Madrid de exemplu a fost scoasa.
Raspunde

SBZ

Acum 13 ani

Fata de sezonul de iarna sunt 13 curse pe saptamina in plus, in plus au bazat un Boeing la Sibiu. Am verificat informatia. Pe Madrid sunt 4 curse pe saptamana fata de 2 cite erau anul trecut.
Raspunde

ocean

Acum 13 ani

SBZ ia mai verifica o data si vezi ce iese, au scos din Madrid, Valencia si Londra
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus