Vineri,
17.09.2021
Parțial Noros
Acum
17°C

Primaria nu are cum ajuta Brukenthalul

Strigătul de disperare lansat de directorul muzeului Brukenthal, Sabin Luca, nu are cum să îşi găsească un ecou în Primăria Municipiului Sibiu. Luca a avertizat că Muzeul Naţional Brukenthal nu va mai fi, în curând, în stare să funcţioneze dacă angajaţii vor continua să demisioneze. Numai în ultima lună au plecat în jur de 30 de angajaţi ai muzeului. „Eu nu cred că se va ajunge atât de departe încât muzeul să se închidă. Probabil se vor închide doar câteva secţii”, spune primarul Iohannis. Administraţia locală nu are nicio pârghie pentru a susţine financiar muzeul. „Pot să le ofer sprijin moral, să lansez un apel pentru voluntariat către sibieni. Însă practic, nu avem cum”, mai spune Iohannis.

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

4 comentarii

lucajohanisceistul

Acum 11 ani

vorbe de claca, minciuni si intrigi de la oameni care se zicea ca-s serioasi.
Raspunde

joe

Acum 11 ani

Sasii lacomi s-au grabit sa-l revendice si le-a fost retrocedat. Acum sa-l intretina si sa-l fac functional. Bine a zis cine a zis ca sasul daca nu-i prost, nu-i sas!
Raspunde

3

Acum 11 ani

Muzeul se inchide Toate bunurile mobile inestimabile firesc transferate pentru paza in Germania. Adio pentru totdeauna. Asa s/a intamplat si cu Tezaurul Romaniei/ Closca cu puii de aur / care pentru protectie a luat drumul Rusiei. Votantii lui iohannis / tradatorii de neam si tara, acum sunt linistiti. Iohannis acum este pregatit sa atace palatul victoria. Romania mai are ceva lucruri pe placul nemtilor. Noi romanii am ramas generosi, am retrocedat nemtilor, muzeul,casele, terenurile, scolile, gradinitele iar o parte din sibieni au ajutat germania si cu mamele, fiicele, surorile lor. Decat romani bruneti mai bine blonzi.
Raspunde

sib

Acum 11 ani

Hitleristii din biserica evanghelica s-au lacomit sa ia tot.Acum se vaita ca nu mai au bani la cat au furat ?La cate case le-au fost furate amaratilor de pensionari?Sa va duceti in p... mamii voastre cu biserica voastra de kkt.nenorociti.Bine face Johannis, nimic.Sa crape toti cu neamul lor de hitkeristi ordinari.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus